Gość: buli IP: *.chello.pl 18.02.06, 21:57 Proszę o rady. Jaka trasę wybrać. itp itd. wiem że w necie mnóstwo info o tym ale proszę o rady tych którzy tam jechali autem i doskonale będą wiedzieć co i jak. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszek193 Re: samochodem do Bułgarii 18.02.06, 22:38 wsiadasz i jedziesz, ale wcześniej duuużo czytasz, bo podróże kształcą ale tylko wykształconych. Najwięcej, na każdy temat dotyczący BG, a także wszelkie informacje nt krajów tranzytowych znajdziesz na www.bulgaricus.com Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: samochodem do Bułgarii 20.02.06, 11:44 W zeszłym roku jechaliśmy przez Barwinek-Satoraljauhjely-Satu Mare-Zalau-Cluj- Tirgu Mures-Sigisgoara-Brasov-Ploesti-Slobozia-Constanta-Vama Veche. Samej jazdy ok. 20 godz. Nocowaliśmy w motelu pod Sinai. Z powrotem jazda non-stop, 23 godziny. Ogólnie nie było najgorzej. Jeśli chcesz znać szczegóły pisz na des4@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
noyle Re: samochodem do Bułgarii 22.02.06, 21:16 to zalezy gdzie chcesz jechac? jezeli na poludnie BG to polcam trase przez serbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: samochodem do Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:40 Broń Boze Serbia. To najgłupszy pomysł na świecie. Płatne jednopasmowe autostrady i dziury w jezdni. Jechałem w jedną stronę przez Rumunię wraqcałem przez Serbię. To był najgłupszy pomysł w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszek193 Re: samochodem do Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:31 w SCG płatny jest tylko odcinek pomiędzy Belgradem a Nisem, jest to odcinek dwupasmowy i jeśli ma się dinary to wcale nie jest taka droga ta autostrada. Owszem, droga Nis- granica SCG/BG była rok temu trochę zdeastowana, ale nie było dramatu (powodzie). Problemem jest sama granica, gdzie czeka się często godzinami w tłumie Turków, chyba, że przekracza się ją nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś