Dodaj do ulubionych

samochodem do Bułgarii

IP: *.chello.pl 18.02.06, 21:57
Proszę o rady. Jaka trasę wybrać. itp itd. wiem że w necie mnóstwo info o tym
ale proszę o rady tych którzy tam jechali autem i doskonale będą wiedzieć co
i jak. dzieki.
Obserwuj wątek
    • tomaszek193 Re: samochodem do Bułgarii 18.02.06, 22:38
      wsiadasz i jedziesz, ale wcześniej duuużo czytasz, bo podróże kształcą ale
      tylko wykształconych. Najwięcej, na każdy temat dotyczący BG, a także wszelkie
      informacje nt krajów tranzytowych znajdziesz na www.bulgaricus.com
      • des4 Re: samochodem do Bułgarii 20.02.06, 11:44
        W zeszłym roku jechaliśmy przez Barwinek-Satoraljauhjely-Satu Mare-Zalau-Cluj-
        Tirgu Mures-Sigisgoara-Brasov-Ploesti-Slobozia-Constanta-Vama Veche. Samej
        jazdy ok. 20 godz. Nocowaliśmy w motelu pod Sinai. Z powrotem jazda non-stop,
        23 godziny. Ogólnie nie było najgorzej. Jeśli chcesz znać szczegóły pisz na
        des4@gazeta.pl
    • noyle Re: samochodem do Bułgarii 22.02.06, 21:16
      to zalezy gdzie chcesz jechac?
      jezeli na poludnie BG to polcam trase przez serbie
      • Gość: der Re: samochodem do Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:40
        Broń Boze Serbia. To najgłupszy pomysł na świecie. Płatne jednopasmowe
        autostrady i dziury w jezdni. Jechałem w jedną stronę przez Rumunię wraqcałem
        przez Serbię. To był najgłupszy pomysł w moim życiu.
        • Gość: tomaszek193 Re: samochodem do Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:31
          w SCG płatny jest tylko odcinek pomiędzy Belgradem a Nisem, jest to odcinek
          dwupasmowy i jeśli ma się dinary to wcale nie jest taka droga ta autostrada.
          Owszem, droga Nis- granica SCG/BG była rok temu trochę zdeastowana, ale nie
          było dramatu (powodzie). Problemem jest sama granica, gdzie czeka się często
          godzinami w tłumie Turków, chyba, że przekracza się ją nad ranem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka