Dodaj do ulubionych

Sw. Wlas czy Rawda?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 18:13
Muszę wybrać coś między tymi dwoma jak słyszałam mało ciekawymi
miejscowościami. Która plaża lepsza? Jakie do nich dojścia? Gdzie lepsze
jadło znajdę? Gdzie czyściej i spokojniej? Nie nastawiam się na rozrywkowe
noce, pojadę z mężem i 3-latkiem. Chcę by Mały przez te kilka dni pogrzebał
się w piasku i pochlapał w morzu. Dla mnie wystarczy porządny parasol i
wygodny leżak.
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Sw. Wlas czy Rawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:17
      Rawda. Taniej i ładniej. Byłem tu i tu nie ma porównania. W obu miejscowościach
      małe plaże.
      • Gość: S...... Re: Sw. Wlas czy Rawda? IP: *.bolimow.net / *.bolimow.net 06.07.06, 14:36
        Nie wiem jak jest w Rawdzie, ale Właz to dziura! A co do leżaka i parasola to na plaży we Włazie nie widziała żadnej wypożyczalni, chyba że z Polski sobie weźmiesz, heh. :)
        • Gość: Iwony23 Re: Sw. Wlas czy Rawda? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.07.06, 09:34
          Ja wybieram się do Św,Własu czy tam jest naprawdę tak żle jak opisują to
          internauci
          • Gość: ania Re: Sw. Wlas czy Rawda? IP: 213.77.103.* 11.07.06, 11:58
            ja tez tam jadę za tydzień, nie wiem już sama co o tym wszystkim myśleć....:(
            • Gość: dibi Re: Sw. Wlas czy Rawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:42
              Plusem Własu jest mikroklimat. Bryza powoduje że upały są tam mniej uciążliwe.
              Odległość od plaży jest do pokonania. Mi się podobało.
    • kellys16 Re: Sw. Wlas czy Rawda? 11.07.06, 21:30
      Byłem w Rawdzie w 2004r. Jest to spokojna mieścina. Jadło jest na każdym kroku.
      Począwszy od naleśników skończywszy na bułgarskim wikcie. Jest kilka plaży ale
      uwaga kamieniste i pełne muli, czyli ostre kamienie. Ogólnie byłem zadowolony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka