Dodaj do ulubionych

Carevo - Intertour

IP: *.veo.pl 22.07.06, 12:27
był tam ktoś z tym biurem podróży, albo wogóle ktoś tam był? stosunkowo tanie
wczasy, a my jesteśmy studentkami więc chcemy pojechać tanim kosztem, ale bez
przesady oczywiscie ... prosze o opinie na ten temat
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Carevo - Intertour IP: *.miks.uj.edu.pl 24.07.06, 09:09
      CZeść! Byłam dwa lata temu w Carewie ale z dojazdem własnym. Nozowalismy na
      prywatnyc kwaterach. Miejscowość mała ale sympatyczna i nie ma tam samych
      hoteli jak w Słonecznym Brzegu. Sa dyskoteki i mnóstwo knajpek. Jeździliśmy też
      na plażę w Arapii jest tam świetna restauracja i smaczne jedzonko mają.Warto
      odwiedzić leżący około 10 km dalej Lozenec Plaże tam są czyste i można smacznie
      i całkiem tanio zjeść
      • Gość: Magda Re: Carevo - Intertour IP: *.veo.pl 24.07.06, 09:55
        dzieki za informacje
    • Gość: Sebastian Re: Carevo - Intertour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:05
      Czesc Magda. A w jakim terminie sie wybieracie? I daj link do oferty z tego
      biura jesli mozesz. Ja z kolegą mamy plan wybrac sie tam około 10 sierpnia. Mam
      nadzieje, ze w tym czasie jest tam jeszcze co robic, a sezon nie zbliza sie ku
      koncowi jak to nad polskim morzem bywa w tym terminie w mniejszych
      miejscowosciach. Co na to odpowiesz Aga?:) Dzieki
      • Gość: Aga Re: Carevo - Intertour IP: *.miks.uj.edu.pl 24.07.06, 11:55
        HEj! W Carewie byłam przez pierwsze dwa tygoddnie lipca. W pierwszym tygodniu
        było spokojnie (co nas zdziwiło) natomiast w drugim zaczeły się pojawiać płatne
        parkingi przy plażach np. na Arapii. Dyskoteki działały cały czas i
        restaturacje też więc nie spodziewam się, żeby w sierpniu tam było jakoś nudno.
        Warto też odwiedzić inne miejscowości dlatego też my mieliśmy własny samochód.
        Dotarliśmy do Neseberu, Burgas ale tam tylko zwiedzaliśmy (przede wszystkim
        Neseber wpisany na listę Unesco). Mieliśmy kwatery rezewrowane u znajomego więc
        On Nam duzo pokazał. Zajadalismy się rybkami róznego rodzaju, sałatką ze
        ślimaków i krewetkami, które w Polsce kosztują duużo więcej.
        • Gość: Magda Re: Carevo - Intertour IP: *.veo.pl 24.07.06, 12:57
          www.intertour.com.pl
          my wlasnie sie zastanawiamy nad terminem, poczatkowo mialysmy jechac dopiero we
          wrzesniu, ale boimy sie ze tam we wrzesniu nie ma co robic... zobaczy sie
          • Gość: Sebastian Re: Carevo - Intertour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:59
            Rybka z grilla moze byc ale owoce morza to fujj...Nie cierpie:) Ale na tej
            stronie intertouru mozna znalezc ceny jedzonka opisane przez jakiegos pana:) A
            co do terminu to wydaje mi sie ze wrzesien to juz za pozno Madzia. Bylem rok
            temu we Wloszech we wrzesniu i wszystko juz zamykali. Oczywiscie jak sie jedzie
            tylko odpoczac to najlepsza pora bo ludzi jest mniej, ceny mniejsze i cisza i
            spokój. Ale troche zabawy by sie tez przydało:) Ja mysle ze dobry termin to ten
            15.08-29.08 :) Jakbyś sie zdecydowała z kolezanka to daj znac-przynajmniej ktos
            znajomy bedzie juz w turnusie:)
            • Gość: Magda Re: Carevo - Intertour IP: *.veo.pl 24.07.06, 22:49
              wlasnie zaczynamy myslec nad sierpniowym terminem :) bo sie troche boimy tego
              wrzesnia ...
              • Gość: Magda Re: Carevo - Intertour IP: *.veo.pl 26.07.06, 17:41
                zaryzykowalysmy i zapisalysmy sie na 15.08 :)
                • Gość: Sebastian Re: Carevo - Intertour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:05
                  No a my nie wiemy czy pojedziemy bo kolega mial wypadek i jest po operacji:( Na
                  pewno nie pojedziemy w skladzie w jakim mielismy jechac:/ Milego wypoczynku...
            • Gość: mack Re: Carevo - Intertour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:22
              jakimś panem jestem. Proszę o pytania, może będę umiał odpowiedzieć
              • Gość: Agnieszka Re: Carevo - Intertour IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:44
                Hej! Opłaca się jechać do Careva we wrześniu (początek)?? Jaka jest wtedy pogoda i temp. morza?
                • Gość: a JaK Re: Carevo - Intertour IP: *.veo.pl 14.08.06, 21:46
                  niestety,ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie :-) jutro wyjeżdżam
                  do Careva więc odpowiem jak wróce :]
    • muuuuuzyk Re: Carevo - Intertour 27.07.06, 11:04
      a my jedziemy od 10 sierpnia, mam nadzieję że wszystko będzie super:)
      • Gość: :) Re: Carevo - Intertour IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 04.08.06, 15:35
        wrocilismy z carewa wczoraj. tez jechalismy z intertourem.
        miejscowosc sympatyczna, tani alkohol:P, smaczne i tanie jedzonko. wrazeina jak
        najbardziej pozytywne :) no i ta pogoda!:) cieeeeplutkie morze ;)

jesli chodzi o kwatery - zalezalo jak sie trafi. generalnie jednak jak na koszty
        imprezy to waruki zaskakujaco dobre.

za rok tez jedziemy!:P jesli oferta sie utrzyma na takim poziomie cenowym:)
    • Gość: ewa Re: Carevo - Intertour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:45
      ja byłam tam kilkakrotnie, ale prywatnie. Miasteczko super cisza spokój jest
      gdzie posiedzieć wieczorem. ładne plaże i jest też gdzie ponurkować na
      skałkach. nie ma zbytniego natłoku turystów. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka