Gość: Morelka IP: *.bronek.net.pl 02.08.06, 08:55 Czy ktoś jedzie do hotelu Zornitza w Słonecznym Brzegu w terminie 19/09- 31/09...a może ktoś już tam był i potrafi mi udzielić informacji jak było i jakie warunki, jedzenie , obsługa w hotelu itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewakk Re: hotel Zornitza, 16/09 IP: *.centertel.pl 02.08.06, 10:51 My się wybieramy, tzn. małżeństwo + 2 małych urwisów. Szukaliśmy opinii o tym hotelu i jedyne, jakie znaleźliśmy pochodziły od Anglików. Te sprzed kilku lat były pozytywne, ostatnia negatywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morelka Re: hotel Zornitza, 16/09 IP: *.bronek.net.pl 30.08.06, 11:03 Znalazłam również te opinie, fakt brudny basen nie bardzo mnie pocieszył, mam nadzieję, że trafimy na ładną pogodę i miłą obsługę w hotelu, nastawiamy sie na odpoczynek a nie na ranną walkę o leżaki na basenie czy śniadanie ( czytałam takie posty na tym forum, że mi się włosy deba stają...brr...)Pewnie spotkamy się na miejscu lub na lotnisku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś