Dodaj do ulubionych

DagaTravel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:42
Witam,
Czy ktoś był na wakacjach z biurem podróży Daga Travel ze Śląska, zastanawiam
się nad wyjazdem z tym Biurem i proszę o wszelkie możliwe sugestie oraz
uwagi. Co sądzicie o tym biurze i hotelach ktróre proponuje. Za wszelkie
informacje będe wdzięczny :-))
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pejofonti1 Re: DagaTravel 28.02.16, 08:33
      Witam,
      Daga Travel, to biuro, którego nie można polecić. Zainteresowani klientem tylko do momentu podpisania umowy. Byliśmy z tym biurem w 2016 roku w Pejo we Włoszech, na wyjeździe narciarskim. Na prośbę o przesłanie warunków ubezpieczenia, które należy obowiązkowo wykupić w biurze Pani powiedziała, że prześle je na 3 dni przed wyjazdem i koniec. Ostatecznie warunków w ogóle nie przesłała tylko nr polisy. To spowodowało, że kupiliśmy dodatkowe ubezpieczenie we własnym zakresie, płacąc dwa razy, ale narty to sport kontuzyjny i szkoda było ryzykować i tracić czas na użeranie się z Panią z biura podróży. Gdybyśmy wykupili nocleg w hotelu na własną rękę to byłoby tak samo jak z tym biurem, tylko taniej o niepotrzebnie wykupione u nich ubezpieczenie. Na miejscu nie ma żadnego rezydenta. Na pytanie do Pani z biura podróży o szczegółowe wyposażenie pokoju (powiedziała przy zakupie, że mają ten hotel od dawna w ofercie, rezerwują 80 % pokoi z całego hotelu) Pani odpowiedziała, że może nam skopiować informacje z internetu - takie sami potrafimy wyczytać!!!! Generalnie olewają klienta i tyle. My sobie poradziliśmy bo często wyjeżdżamy za granicę na własną rękę i znamy język włoski i angielski, ale jeśli ktoś liczy na jakąś pomoc z biura podróży to bez szans!!!
      • Gość: KatarzynaiMichał Re: DagaTravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.17, 15:25
        Przypadek sprawil, ze przeczytałam opinie Pani, ktora spedzala wakacje w Pejo. Jestem wrecz pewna, ze mialam okazje spedzac urlop z własnie z tą Pania i jej rodzina. Rowniez wykupiłam oferte w Look i jestem niesamowicie zadowolona. Oferta wyraznie opisywala co cena zawiera co tez nie. Cena nie zawierala rezydenta i nie wiem dlaczego ktos moze byc tak nieuczciwy. Zreszta na miejscu ta Pani byla caly czas niezadowolona. Chodzila i opowiada dziwne rzeczy dotyczace roznych rzeczy ( w tym rowniez o tym ubezpieczeniu). To wyciagi byly nie takie, to obsluga na stacji narciarskiej nie zna angielskiego, to w restauracjach w Pejo nie ma co zjesc. Sprawdzilam sobie umowe, ktora zawaralismy z biurem, Jasno bylo napisane, ze nie ma ubezpieczenia narciarskiego. Oferta byla bardzo czytelna i wszystko bylo w niej zawarte co nalezy wiedziec przed wyjazdem. Wspolczuje biurom, ze muszą czytac takie wiadomosci, ktore kompletnie nie sie zgadzaja z prawda. Ja ze swojej strony wraz z mezem serdecznie dziekuje za wspanialy wypoczynek. Jedyne co mozemy sobie zyczyc nastepnym razem by uniknac takich osob, ktore niestety powoduja, ze ucieka sie od Polakow na wczasach. W tym roku jade z tym biurem do Austrii. To juz moj 4 wyjazd zimowy z nimi. Moim znajomym polecilam ich kilka lat temu. Jezdza z nimi w czasie wakacji letnich. Super zadowoleni. z tego co wiem to znajomi z kolei polecaja ich kolenym. Ja niestety nie moge korzystac z ich oferty na lato. Moze w przyszlosci to sie zmieni ale niestety praca mi na to nie pozwala
    • Gość: carolinah9 [...] IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.16, 23:37
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: Polass Re: DagaTravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.16, 14:45
        Zgadzam sie, oszustwo klamstwem pogania, biura nie polecam, masakra !
        • Gość: dominika Re: DagaTravel IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.16, 23:16
          Biuro podróży właśnie usunęło możliwość dodawania komentarzy na facebooku, po tym jak zaczęło otrzymywać opinie z najbliższych wakacji. Do tego wszystkiego po przyjeździe bardzo ,,sympatyczna Pani M. z biura mówi do klinetów ,,że kierowniczka chciała wypowiedzieć z Państwem umowę przed wyjazem " . Ciekawe jakim prawem? Bo klient zaczął być nie wygodny i pytać o za duże szczegóły. Pani M.która ze mną rozmawiała rzuca słuchawką,przerywa i jest bardzo arogancka. Co chwila odsyłają klinetów do kwestii prawnych, a jak klinet poruszy ten temat np. to co było w umowie czego nie było w rzeczywistości Pani M zaczyna krzyczeć przez telefon, nie daje dojść do słowa.!
      • carolinah9 Re: DagaTravel 09.10.16, 20:34
        Biuro podróży niegodne polecenia, obsługa klienta na bardzo niskim poziomie, w pozostałym zakresie mam wiele uwag jednakże negatywne opinie spotykają się z nieprzychylnością biura podróży - biuro podróży wysyła wezwania do zaprzestania naruszenia dóbr osobistych wraz z informacją o popełnieniu przestępstwa zniesławienia. Tym samym moja opinia musi zostać ograniczona do powyższych twierdzeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka