Dodaj do ulubionych

Sloneczny Brzeg!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:32
Czy ktos moze byl w SŁONECZNYM BRZEGU w HOTELU KOKICHE/JASMINE???Jakie tam
panuja warunki??Czy w poblizu jest jakas plaza,sklepiki,restauracje itp.???
Zastanawiam sie nad wyjazdem wraz zrodzinka(3 osob.)Prosze o wszystkie
informacje!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: Sloneczny Brzeg!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:39
      cos tam obilo mi sie o uszy o tym hotelu,ale nie wiem nic,pllecam jednak bardzo
      hotel st.anthony - bardzo mily
      • trypel Re: Sloneczny Brzeg!!! 12.01.07, 17:02
        W pobliżu plaża? Zależy co to znaczy w pobliżu. 300 m do głównej, światła a
        potem już z 500 m deptakiem i jesteś na plaży :)
        W pobliżu fajne knajpy (Djanny's) ale hotel średni.
        • kasia_07 Re: Sloneczny Brzeg!!! 15.01.07, 21:06
          byłam w tamtym roku, faktycznie do plaży trzeba dojść, hotel bez rewelacji taki
          zwyczajny bez luksusów, pokoje takie jak w katalogu, w łazienkach prysznic ale
          bez brodzika także podłoga non stop mokra:-) w każdym pokoju balkon, polecam
          bistro Djanny pyszne i niedrogie jedzenie!Leżaki przy hotelowym basenie są
          płatne do godz 18, chyba 2 lub levy, obok baseny bar, co do hotelowej
          restauracji to miał być bufet, był aż 2 dni bo było za mało gości, jedzenie
          często nie za gorące (mówię o śniadaniach), poza tym może być, zależy co kto
          oczekuje
      • Gość: grz1 Re: Sloneczny Brzeg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 19:44
        Byliśmy 14 dni z Alfa Starem w St.Anthonym jesteśmy b. zadowoleni jeżeli ktoś
        chciałby szczegóły można pytać na : g@mielnicki.pl .
        Sami wybierając sie z 3-latkiem tez mieliśmy wiele wątpliwości i pytań.
    • mikolaj991 Re: Sloneczny Brzeg!!! 16.01.07, 02:11
      NIE POLECAM TEGO HOTELU, ZNAJDUJE SIE ON PRZY WEJSCIU NA OGROMNY BAZAR W GLOSNEJ
      I ZATLOCZONEJ CZESCI SB.OK.500M OD PLAZY,NIE MA BASENU JAK WIDOK NIE SPECIALNY
      STANOWCZO ODRADZAM
      • Gość: czarny Re: Sloneczny Brzeg!!! IP: *.przasnysz.mm.pl 17.04.07, 23:23
        jak nie ma basenu...? to w czym ja sie kapałem,hotel sredni to fakt,ale i za
        małe pieniadze,ja bylem w nim,i chyba jeszcze raz pojade,nie jestem
        wymagajacy,a tla tej osobki,co o tygrysach pisze,to zostało ich juz 27...ups.
        • lukaszweglarz Re: Sloneczny Brzeg!!! 18.09.07, 18:44
          embery embery
          polisch drinkes byli bardzo zadowoleni polecam jak najbardziej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka