degustata 01.02.07, 19:40 Witam, chcemy jechac z Triada do Bulgarii i zobaczyc 'Zlote Piaski' ;) chcialbym znac wasze zdanie o hotelach, ktore proponuje to biuro. Szczegolnie interesuje mnie hotel Afrodita. Prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwonka Re: Bulgaria - Złote Piaski - z Triada. hotel? IP: *.kro.vectranet.pl 02.02.07, 10:55 polecam rainbow tours i hotel royal all inclusive bylam w lipcu 2006 i w czerwcu 2007 wybieram sie znów Odpowiedz Link Zgłoś
degustata Re: Bulgaria - Złote Piaski - z Triada. hotel? 02.02.07, 16:00 Okej, dzieki wielkie za podpowiedz. Licze jeszcze, ze ktos moze cos powiedziec o tych hotelach z Triady. Wolalbym jechac z tym biurem, zwlaszcza, ze maja teraz te 30% znizek. Pozdrawiam i czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiu Re: Bulgaria - Złote Piaski - z Triada. hotel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:03 hotel znajduje sie w samym kurorcie ok 400m od plazy.Do okola hotelu znajduje sie las,pokoje ok,fajny basen do centrum Zl.P. ok 300m Odpowiedz Link Zgłoś
degustata Re: Bulgaria - Złote Piaski - z Triada. hotel? 03.02.07, 11:47 Tzn mowisz o tej triadowej afrodicie tak? Jest tam generalnie co robic, chocby w centrum Zlotych Piaskow? Naleze raczej do ludzi rozzrywkowych, wiec sama plaza mi nie wystarczy :)? Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: Bulgaria - Złote Piaski - z Triada. hotel? 03.02.07, 13:22 degustata napisał: > Tzn mowisz o tej triadowej afrodicie tak? Jest tam generalnie co robic, chocby > w > centrum Zlotych Piaskow? Naleze raczej do ludzi rozzrywkowych, wiec sama plaza > mi nie wystarczy :)? ja w dzień to jednak preferuję plażę jednak w nocy to trudno powstrzymać się od wyjścia do kurortu :) Niezliczona iklość małych klubów, pubów gdzie można bardzo często trafić na takie atrakcje jak darmowa degustacja drinków czy promocja jakiegoś alkoholu po naprawdę eleganckie duże kluby, lepsze niż u nas w Polsce. Najlepsze to Malibu- typowa dyskoteka z muzyką techno, co noc pełna turystów głównie z Polski i Rosji - dj zapowiada kawałki czasem po polsku, ciekawie ale dla mnie zdecydowanie najlepszy w tym miejscu jest klub Arogance - 4 osobne sale z muzyką która zadowolić może każdego, ( sale z house/electro, hip hop/r'n'b/dance, folk/dance/retro i ambient/trance ) do tego super tancerki ( nie jak w Polsce niekompletnie ubrane smutne panienki tańczące gdzieś w klatkach ) lecz profesjonalne tancerki które wprowadzają swoją obecnością niepowtarzalny klimat, nie mający nic wspólnego z jakąś tanią erotyką, naprawdę super. Do tego obsługa i ochrona z najwyższej półki, nie ma zupełnie czego się obawiać, jedynym minusem tego miejsca są kosmiczne jak na Bułgarię ceny za alkohol ( np. 5 lv - jakieś 11 zł za małe piwo, podczas gdy w normalnych sklepach masz piwo za 1 zł w przeliczeniu na PLN ) Nie jest to jednak problemem, jako że w Bułgarii spożywanie alkoholu na ulicach nie jest zabronione, w każdej chwili możesz wyskoczyć do sklepu naprzeciwko i walnąć sobie piwko siedząc na ławce w parku lub na plaży która jest całkiem niedaleko po czym spokojnie wrócić do środka ;P. Poza tym jest kilka klubów nocnych nastawionych mocno na erotykę i kasyna, ale że byliśmy z dziewczynami i kasy mieliśmy raczej nie za wiele baliśmy się cokolwiek przepuścić ponad limit i nie zaglądaliśmy w takie miejsca w ogóle :D Odpowiedz Link Zgłoś
degustata Re: Bulgaria - Złote Piaski - z Triada. hotel? 04.02.07, 23:31 No i dzieki wielkie! BArdzo mi sie to przyda info! Mam nadzieje, ze jak sie Triada spisze, to wyjazd bede mogl uznac w 100% za udany. Ale w to nie watpie. Na dniach mysle, ze zabookuje :) Jeszcze raz wielkie dzieki za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Bulgaria - Złote Piaski - z Triada. hotel? IP: *.chello.pl 08.02.07, 22:01 Afrodyta to dośc burżuazyjny hotelik w środku nie byłam ,ale z zewnątrz wygląda bardzo pozytywnie :) Ja zamieszkiwałam Temide ,a dokładnie (TemUGE) bardzo ciekawy hotel z basenikiem , ładne pokoiki i blisko do plaży :) Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bulgaria - Złote Piaski - z Triada. hotel? IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.02.07, 16:10 Byłam dwa lata temu w hotelu "Afroditte" wtedy kat. trzy i pół z biurem "Itaka". Hotel bardzo ładny i czysty. Pokój przestronny z bradzo ładna łazienką. Basen duży, ale pod koniec pobytu kazali nam płacić za leżaki przy basenie. Nie był gotowy jeszcze basen kryty. Jedzenie było dobre i urozmaicone - mimo to niektórzy narzekali. Hotel jest przy głównej ulicy i w nocy jest bardzo głośno. Obsługa miła. Rezydentka była nieciekawa, przy pretensjach ze strony Polaków trzymała zawsze stronę hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś