Dodaj do ulubionych

noclegi na trasie polska - bułgaria

IP: *.stegny.2a.pl 31.03.07, 18:25
Jade do bułgari w lipcu drogą przez słowacje, węgry serbie i poszukuje
sprawdzonego noclegu w przyzwoitej cenie
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: noclegi na trasie polska - bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:57
      hej mamy sprawdzone noclegi ale jadac przez Rumunie
      my tez jedziemy w lipcu
      • denidoro Re: noclegi na trasie polska - bułgaria 01.04.07, 15:10
        Ja jadę w sierpniu. Możesz podać informacje na temat tego noclegu, miejsce cene
        i moze jak rezerwować
      • Gość: robert Re: noclegi na trasie polska - bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:13
        ja też jadę w lipcu. chcę wyjechać o 4 lano w niedzielę 8 lipca. jak by ktoś
        jechał samochodem to można było by razem jechać.
        • Gość: tomaszek193 Re: noclegi na trasie polska - bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:59
          jadąc przez Serbię, można spać w motelach przy autostradzie, choć osobiście
          traktowałbym to jako ostateczność. Ich standard to połowa lat 80-tych, i 99%
          nocujących to wielodzietne rodziny tureckie. Lepiej zjechać kilka km z
          autostrady i szukać czegoś w miastach, ale lepiej zawczasu przygotować sobie
          namiary z internetu, choć rezerwacja z reguły nie jest konieczna, wystarczy
          telefon 3-4 godziny przed przyjazdem.
          Jeśli chodzi o RO, jest zdecydowanie łatwiej, co kilkanaście km stoją nowe
          motele i hoteliki, i zawsze można coś znaleźć, i komfrot o wiele wyższy niż w
          Serbii.
      • kamka1 a propos Rumunii 02.04.07, 08:13
        a gdzie i za ile w Rumunii?
        • tomaszek193 Re: a propos Rumunii 02.04.07, 12:09
          gdzie i za ile?
          Prześledź sobie swoją trasę przejazdu, wypisz sobie miejscowości, które mogą
          być ewentualnym miejscem noclegu, wyszukaj je w internecie i bez problemu
          znajdziesz wiele moteli i hoteli. Z reguły są tam zdjęcia i cenniki, z reguły
          też są wersje angielskie stron. Ceny są podobne jak w PL i zależą od standardu,
          ilości osób, dzieci i ewentualnie sympatii jaka wzbudzisz u właściciela czy
          recepcjonist(ki)y.

Podróże kształcą ale tylko wykształconych, poświęć trochę czasu by poznać
          regiony i miejsca przez które będziesz przejeżdżać, a podróż będzie ciekawa,
          nie mówiąc o własnej satysfakcji, gdy po drodze zobaczysz coś niezwykłego,
          nawet w takiej Rumunii.

moje fotki z pasjonującej RO i BG i nie tylko:
          community.webshots.com/user/tomaszek193
          • des4 Re: a propos Rumunii 02.04.07, 12:19
            W Rumunii trzeba się targować, ale przeciętna cena po negocjacjach to ok. 20
            euro za pokój z łazienką w pryzwoitym motelu, czasem jeszcze udaje się w tej
            cenie wytargować skromne śniadanie...
          • kamka1 Re: a propos Rumunii 02.04.07, 12:19
            Nie musisz mnie pouczać w tak oczywistej kwestii. Tak właśnie robie od lat. Po
            prostu jestem ciekawa gdzie i za ile ktoś znalazł noclegi dla siebie. I już.
            • tomaszek193 Re: a propos Rumunii 02.04.07, 12:52
              nie chciałem Cie urazić, i cieszę się, że należysz do rasowych podróżników. Na
              forum zagladają też często osoby, którym przydadzą się takie podstawowe rady, a
              że stało się to przy okazji Twojej wypowiedzi, no coż, zadałaś takie pytanie,
              które sugeruje, że jesteś jedną z takich osób.
              Myślę też, że nie raz już gościłaś na forum portalu www.bulgaricus.com
              gdzie istnieje prawdziwa kopalnia wiedzy na temat BG i krajów ościennych.
              Pozdrawiam i nie gniewaj się na mnie,
              tomaszek193
              • kamka1 do tomaszka193 02.04.07, 13:19
                Forum bulgaricus przeczytane i ciagle odwiedzane:) I tak pewnie pojedziemy
                całkiem w ciemno, jak zwykle!
      • Gość: krzysio31 Re: noclegi na trasie polska - bułgaria IP: 194.181.28.* 04.04.07, 14:47
        Droga kasiu jesli możesz podaj namiary na noclegi na mój email
        krzysio31@interia.pl
    • Gość: MariaJolanta W Serbii polecam hotel Petrus w Paracinie IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.07, 19:14
      lub motel Profesional w tej samej miejscowosci. Mają stronę w necie. Nocowałam
      u nich 2 razy i byłam zadowolona. Czysto, klimatyzacja, miła obsługa, brak
      tłumów. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka