Gość: karolina IP: 217.153.81.* 17.06.07, 11:15 Witam czy ktos moglby przybliyzc mi Sozopol?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina17 Re: Sozpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:49 Wyjątkowo urokliwa miejscowość z zachwycającą starówką. Wypoczynek w takim miejscu zapada w pamięć i chce się tu wracać. Są tutaj dwie plaże, mnóstwo knajpek, restauracji, sklepów, dyskoteki. A do tego calkiem przystępne dla nas Polaków ceny. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mogi Re: podpisuje sie pod ww postem :) nt 18.06.07, 13:46 Szukanie na necie nie boli: pl.wikipedia.org/wiki/Sozopol www.sozopol.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosiulka01 Re: Sozpol 19.06.07, 18:58 Byłam w Sozopolu w zeszłym roku i naprawdę polecam!!! Miasto piękne, śliczna starówka, szeroko rozbudowana sieć astronomiczna i przystępne ceny!!! Szczególnie polecam plażę na starym mieście dużo lepsza od tej na nowym mieście ( szczególnie jeśli chodzi o piasek:) przekonasz się). Poleca też wyprawę do portu. Ja z moim chłopakiem dogadałam się jakoś:) z gościem posiadającym "morską taksówkę" (czytaj motorówkę) i za 50 zł mieliśmy cudowną wyprawę na znajdującą się w pobliżu wyspę św. Iwana, gdzie zwykłe stateczki nie kursują! Polecam to miasto, sama tam jeszcze na pewno wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tri Re: Sozpol IP: *.chello.pl 24.06.07, 17:43 Proponuje porównać obie plaże bo mnie osobiśćie bardziej odpowiadała ta przy Nowym Sozopolu:) Ile osób tyle zdań, dlatego warto spróbować wszystkiego:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek Re: Sozpol 24.06.07, 16:39 Byłem tam w zeszłym roku i w tym też się wybieram.Od 18 sierpnia.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś