Dodaj do ulubionych

W Bułgarii topless?

IP: *.crowley.pl 02.07.07, 08:25
Czy w Bułgarii (Słoneczny Brzeg) opalanie się topless na plażach i przy
basenach hotelowych jest dobrze przyjmowane i popularne, choćby tak, jak w
Chorwacji?
Obserwuj wątek
    • mamba80 Re: W Bułgarii topless? 02.07.07, 08:47
      Ja byłam w Złotych Piaskach i tam jak najbardziej było to na porządku dziennym,
      więc myślę, że to dotyczy całego wybrzeża. Z tym, że mówię o opalaniu na plaży,
      bo przy basenie raczej się z tym nie spotkałam.
      • gringo68 Re: W Bułgarii topless? 02.07.07, 09:30
        W plastikowych nijakich kurortach typu ZP czy SB na plaży jest to powszechne,
        brez wzgedu na to czy estetyczne czy nie, w mniejszych miejscowościach jak
        Kranevo czy Obszro, malo się tego widuje, zresztą zaraz obok są plaże dla
        naturystów, nad basenem nie spotkałem się z tym...
        • olivab Re: W Bułgarii topless? 02.07.07, 09:51
          Rok temu w Obzorze toplesów było jakieś 30%, ja sama zakładałam góre tylko do zdjęć, żeby znajomym potem można było pokazać. Mieszkaliśmy w małym hoteliku Paraiso Beach (chyba tak się nazywał) i przy basenia jedna dziewczyna chyba z Węgier opalała się toples ku uciesze emerytów z niemiec, którzy stanowili 90% mieszkańców tego hoteliku :)
          • Gość: arturp Re: W Bułgarii topless? IP: 193.24.199.* 02.07.07, 14:33
            hehe, tak jest spoko, ale gorzej jak ja bylem w zeszlym roku to na plazy
            dominowaly panie w wieku ponad 60 lat, ktore byly topless i to juz bylo niefajne :(
    • Gość: gość Re: W Bułgarii topless? IP: *.lublin.enterpol.pl 02.07.07, 14:58
      jak najbardziej tak na basenach i nad morzem , wlaśnie wrociłam ze Słonecznego
      Brzegu
    • Gość: gosc magda Re: W Bułgarii topless? IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 11:35
      W zlotych piaskach nie ma problemu , na plazy jak i przy basenie hotelowym ,
      ogolnie to mezczyzni nie zwracaja na to uwagii
    • Gość: biba Re: W Bułgarii topless? IP: *.futuro.pl 03.07.07, 12:23
      to wy nie wiecie o tej zależności?:
      Im starsze i brzydsze tym chętniej się rozbierają....
      • shemsi1 zgadzam sie z Bibą ;) nt 03.07.07, 23:21

• Gość: Martyna Re: W Bułgarii topless? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:22
      Tylko topless, jak nie masz 60 lat i piersi do pasa to tylko tak. Jeżdżę od
      kilku lat do Bułgari na wakacje, jestem dosyć wstydliwa, ale po dwóch dniach
      opalania się w staniku stwierdziłam, że chyba na głowę upadłam. Wszystkie młode
      dziewczyny w samym dole od bikini, a ja wyglądałam jak jakaś zahukana stara
      panna. Raz spróbowałam, a teraz tylko tak preferuję. A spojrzenia starszych
      panów? W Bułgari topless jest na porządku dziennym, wszyscy są tam do tego
      przyzwyczajeni.
      • Gość: peterc11 Re: W Bułgarii topless? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:23
        w bułgarii w przeciwienstwie do hiszpanii topless na plazy sa "wszystkie" babki
        tzn brzydkie , ladne, stare, mlode itd. w hiszpanii (majorka, teneryfa, furte)
        byly same grube 40-60tki topless a mlodych nie widzialem prawie
        • gringo68 Re: W Bułgarii topless? 04.07.07, 21:14
          Ja mam odmienne doświadczenia. W Kranevie toplessy moża było policzyć na
          palcach jednej ręki a to to głównie dotyczyło w większości starych bab.
          Widocznie nie było tam Polek chcących eksponować swoje wątpliwe często wdzięki
          hehe...
          • olivab Re: W Bułgarii topless? 04.07.07, 22:01
            Ja myślę, że topless nie jest żadną formą lansowania się. Jest to sposób na równomierną opaleniznę i każdy jeżeli tylko ma ochotę może się tak opalać. Nawet "stare baby" gringo.
            A tobie polecam lekturę któregoś z kolorowych magazynów dla panów. Tam z pewnością znajdziesz kobiety eksponujące swoje wdzięki. I z pewnością będzie taniej niż wyjazd do Bułgarii w celu popatrzenia na toplesiki.
            hehe
            • Gość: turystka Re: W Bułgarii topless? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:17
              NIedawno wrociłam ze Złotych Piasków i musze przyznać że tam topless jest na
              porządku dziennym ale czasami miałam wrażenie że wrecz bardziej wśród kobiet
              które nie mają sie czym pochwailić..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka