Gość: Sylwia IP: *.crowley.pl 02.07.07, 08:25 Czy w Bułgarii (Słoneczny Brzeg) opalanie się topless na plażach i przy basenach hotelowych jest dobrze przyjmowane i popularne, choćby tak, jak w Chorwacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba80 Re: W Bułgarii topless? 02.07.07, 08:47 Ja byłam w Złotych Piaskach i tam jak najbardziej było to na porządku dziennym, więc myślę, że to dotyczy całego wybrzeża. Z tym, że mówię o opalaniu na plaży, bo przy basenie raczej się z tym nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: W Bułgarii topless? 02.07.07, 09:30 W plastikowych nijakich kurortach typu ZP czy SB na plaży jest to powszechne, brez wzgedu na to czy estetyczne czy nie, w mniejszych miejscowościach jak Kranevo czy Obszro, malo się tego widuje, zresztą zaraz obok są plaże dla naturystów, nad basenem nie spotkałem się z tym... Odpowiedz Link Zgłoś
olivab Re: W Bułgarii topless? 02.07.07, 09:51 Rok temu w Obzorze toplesów było jakieś 30%, ja sama zakładałam góre tylko do zdjęć, żeby znajomym potem można było pokazać. Mieszkaliśmy w małym hoteliku Paraiso Beach (chyba tak się nazywał) i przy basenia jedna dziewczyna chyba z Węgier opalała się toples ku uciesze emerytów z niemiec, którzy stanowili 90% mieszkańców tego hoteliku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturp Re: W Bułgarii topless? IP: 193.24.199.* 02.07.07, 14:33 hehe, tak jest spoko, ale gorzej jak ja bylem w zeszlym roku to na plazy dominowaly panie w wieku ponad 60 lat, ktore byly topless i to juz bylo niefajne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W Bułgarii topless? IP: *.lublin.enterpol.pl 02.07.07, 14:58 jak najbardziej tak na basenach i nad morzem , wlaśnie wrociłam ze Słonecznego Brzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc magda Re: W Bułgarii topless? IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 11:35 W zlotych piaskach nie ma problemu , na plazy jak i przy basenie hotelowym , ogolnie to mezczyzni nie zwracaja na to uwagii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Re: W Bułgarii topless? IP: *.futuro.pl 03.07.07, 12:23 to wy nie wiecie o tej zależności?: Im starsze i brzydsze tym chętniej się rozbierają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: W Bułgarii topless? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:22 Tylko topless, jak nie masz 60 lat i piersi do pasa to tylko tak. Jeżdżę od kilku lat do Bułgari na wakacje, jestem dosyć wstydliwa, ale po dwóch dniach opalania się w staniku stwierdziłam, że chyba na głowę upadłam. Wszystkie młode dziewczyny w samym dole od bikini, a ja wyglądałam jak jakaś zahukana stara panna. Raz spróbowałam, a teraz tylko tak preferuję. A spojrzenia starszych panów? W Bułgari topless jest na porządku dziennym, wszyscy są tam do tego przyzwyczajeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peterc11 Re: W Bułgarii topless? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:23 w bułgarii w przeciwienstwie do hiszpanii topless na plazy sa "wszystkie" babki tzn brzydkie , ladne, stare, mlode itd. w hiszpanii (majorka, teneryfa, furte) byly same grube 40-60tki topless a mlodych nie widzialem prawie Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: W Bułgarii topless? 04.07.07, 21:14 Ja mam odmienne doświadczenia. W Kranevie toplessy moża było policzyć na palcach jednej ręki a to to głównie dotyczyło w większości starych bab. Widocznie nie było tam Polek chcących eksponować swoje wątpliwe często wdzięki hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
olivab Re: W Bułgarii topless? 04.07.07, 22:01 Ja myślę, że topless nie jest żadną formą lansowania się. Jest to sposób na równomierną opaleniznę i każdy jeżeli tylko ma ochotę może się tak opalać. Nawet "stare baby" gringo. A tobie polecam lekturę któregoś z kolorowych magazynów dla panów. Tam z pewnością znajdziesz kobiety eksponujące swoje wdzięki. I z pewnością będzie taniej niż wyjazd do Bułgarii w celu popatrzenia na toplesiki. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: W Bułgarii topless? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:17 NIedawno wrociłam ze Złotych Piasków i musze przyznać że tam topless jest na porządku dziennym ale czasami miałam wrażenie że wrecz bardziej wśród kobiet które nie mają sie czym pochwailić.. Odpowiedz Link Zgłoś