Dodaj do ulubionych

hotel Flamingo

14.06.08, 13:12
Witam!
Wybieramy się do hotelu Flamingo w Słonecznym Brzegu z biurem podróży Marco z
Bielska-Białej. Może ktoś ma opinię o tym hotelu. Będę wdzięczna za każdą
informację. A może ktoś również się do niego wybiera
my wyjeżdżamy 09.08.2008. Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 11:06
      Wyjeżdżamy ( dwie rodziny) 14.07 do tego hotelu takze z biura
      marco....po powrocie damy zac jak było pozdrawiam
      • mona35k Re: hotel Flamingo 16.06.08, 21:38
        Będę bardzo wdzięczna za relację!
        Pozdrowienia i miłego wypoczynku!!!!!
      • Gość: madziak Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 19:54
        Bardzo proszę Marzenę, która miała być w tym hotelu od 14.07. o opinię bo my
        jedziemy w sierpniu , jak było, co ze sobą zabrać, ogólnie jakieś cenne
        wskazówki, no i oczywiście jak możesz doradź ile zabrać gotówki.
        Pozdrawiam, mam nadzieję że było fajnie.
        • Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 08:22
          Cześć
          A więc od początku:
          Z domu wyruszyliśmy 13.07 ok. 23 na lotnisko w Pyrzowicach.Na
          miejscu byliśmy przed 24...zgłosiliśmy się u p. z biura Marco,
          zaznaczyła nas na liście pasażerów, po czym udaliśmy się oddać
          bagaże i odebrać bilety...następnie odprawa i tak po 24 byliśmy już
          na sali odlotów....odlot miał być o 2.30, ale "podobno" ze względu
          na złe warunki atmosferyczne pilot bułgarski nie wylądował w
          Katowicach tylko we Wrocławiu...(inne samoloty przylatywały i
          odlatywały normalnie)...w końcu o godzinie 9 odlecieliśmy (9 godzin
          z dziećmi, bez jedzenia) - przewoźnik nie zgodził się na posiłek dla
          nas. Lot spokojny , krótki...w hotelu byliśmy ok 12.
          Ogólnie pokoje duże przestronne z klimatyzacją, lodówką, duże nawet
          wygodne łóżka...mankamentem była łazienka a zwłaszcza zepsuty
          prysznic i zalewająca łazienkę woda.
          Ważne: zaraz po przyjeździe policzcie ilość ręczników na osobę
          przypada 1 mały, 1 średni, 1 duży....(braki zaraz zgłoście
          rezydentowi - są potem problemy przy wyjeździe.
          Hotel położony jest przy bardzo ruchliwej ulicy...kierowcy bułgarscy
          nie mają żadnej kultury jazdy, także uważajcie na przejściu...jak
          nie wejdziecie przed samochodem oczywiście w bezpiecznej
          odległości....tak możecie stać i stać i tak was nikt nie
          przepuści.Na razie tyle...
          Czekam na pytania...
    • Gość: Aga Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 11:25
      Witam

My wybieramy sie w tym samym terminie z zaprzyjaźniona rodzinka.
      Łącznie 4 osoby dorosłe i 4 dzieciaków. Usilnie szukam opinii o tym
      hotelu i niestety nie moge natrafić na nic. Jesli uzyskacie jakies
      informacje, prosżę o podzielenie sie nimi.
      pozdrawiam Aga
      • Gość: mona35k Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:11
        Jak tylko będę coś wiedzieć dam znać. A mogę wiedzieć z jakiego
        biura jedziecie i wa jakim wieku macie dzieci, bo my jedziemy z
        synem który ma 14 lat.
        • Gość: Aga Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:29
          Jedziemy z Marco z Bielska. Nasze dzieciaki to 4 i 12 dwóch
          chłopaków, od znajomych 4 i 13 chłopczyk i dziewczyna. Najbardziej
          obawiam sie jazdy autobusem- szczególnie o te maluchy, ale cóz,
          kiedys ludzie małymi fiatami przez pól Europy jeździli i było ok.
          Aga
          • Gość: mona35k Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:38
            Dzwoniłam niedawno do tego biura i powiedzieli mi że pierwszy turnus
            jechała 25 godzin. Jeżeli możesz to napisz mi czy jedziesz w sierniu
            czy taka jak pisząca wczesniej Marzena w lipcu?
            • Gość: aga Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 13:13
              Wyjezdzam w tym samym terminie, co Ty 09.08.2008 więc na pewno sie
              spotkamy,a w jakim jestescie wieku? My z mezem 35 i 39, znajomi 39 i
              37.

Aga
              • Gość: mona35k Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 13:32
                To super, jesteśmy w tym samym wieku co wy ja mam na imię Monika i
                mam 35 lat , mąż Tomasz 39 i jak już wczesniej pisałam syn Konrad 14
                lat.
                • Gość: aga Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 13:49
                  No to klasa, a gdzie mieszkacie? My mieszkamy niedaleko Oświęcimia.
                  Mam nadzieje, że jeszcze nie raz przed wyjazdem sie zgadamy, miłego
                  dnia.
                  • Gość: mona35k Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 14:03
                    My mieszkamy w Oświęcimiu, koniecznie musimy się jeszcze zgadać może
                    wymienimy jeszcze jakieś informacje. Miłego dnia.
                    • Gość: Aga Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 10:21
                      Cześć Moniko
                      Tak sobie pomyślałam, że może bysmy sie spotkali przed wczasami?
                      Jestesmy otwarci na propozycje. Mieszkamy w Skidziniu w domku
                      jednorodzinnym, więc moznaby uskutecznic jakiegos grilla.
                      Zastanówcie sie. Obgadajcie sprawę wspólnie i dogramy sprawe.
                      tel. kontaktowy do mnie 507004475.
                      pozdrawiam
                      • Gość: mona35k Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 10:47
                        witam!

Bardzo dziękuję za propozycje myślę że to świetny pomysł. Dogadam
                        wszystko z mężem po południu jak tylko wrócę z pracy i dam znać.
                        Jeszcze raz dzięki za propozycję!! Do zobaczenia !!
                        • Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 08:30
                          Cześć
                          A więc od początku:
                          Z domu wyruszyliśmy 13.07 ok. 23 na lotnisko w Pyrzowicach.Na
                          miejscu byliśmy przed 24...zgłosiliśmy się u p. z biura Marco,
                          zaznaczyła nas na liście pasażerów, po czym udaliśmy się oddać
                          bagaże i odebrać bilety...następnie odprawa i tak po 24 byliśmy już
                          na sali odlotów....odlot miał być o 2.30, ale "podobno" ze względu
                          na złe warunki atmosferyczne pilot bułgarski nie wylądował w
                          Katowicach tylko we Wrocławiu...(inne samoloty przylatywały i
                          odlatywały normalnie)...w końcu o godzinie 9 odlecieliśmy (9 godzin
                          z dziećmi, bez jedzenia) - przewoźnik nie zgodził się na posiłek dla
                          nas. Lot spokojny , krótki...w hotelu byliśmy ok 12.
                          Ogólnie pokoje duże przestronne z klimatyzacją, lodówką, duże nawet
                          wygodne łóżka...mankamentem była łazienka a zwłaszcza zepsuty
                          prysznic i zalewająca łazienkę woda.
                          Ważne: zaraz po przyjeździe policzcie ilość ręczników na osobę
                          przypada 1 mały, 1 średni, 1 duży....(braki zaraz zgłoście
                          rezydentowi - są potem problemy przy wyjeździe.
                          Hotel położony jest przy bardzo ruchliwej ulicy...kierowcy bułgarscy
                          nie mają żadnej kultury jazdy, także uważajcie na przejściu...jak
                          nie wejdziecie przed samochodem oczywiście w bezpiecznej
                          odległości....tak możecie stać i stać i tak was nikt nie
                          przepuści.Na razie tyle...
                          Czekam na pytania...

• Gość: madziak Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 08:53
                            Również się wybieramy do tego hotelu, napisz jeżeli możesz jak
                            plaża, basen przy hotelu czy daleko do centrum, no i oczywiście
                            jakie ceny, ile trzeba mieć gotówki na rodzinę my jedziemy z dwójka
                            dzieci. Jak byliście na jakichś wycieczkach to napiszcie co możecie
                            polecić.
                            • Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 09:32
                              Plaża - 10 minut drogi...szeroka czysta...za parasolami i leżakami,
                              które są oczywiście płatne jest wydzielona strefa
                              bezpłatna...polecam namiot własciwie taki pół namiot który chroni
                              przed słońcem a dodatkowo można tam schować rzeczy i spokojnie
                              pójść sobie na promenadę coś zjeść...woda cieplutka, płytko...dużo
                              muszelek...raz tylko pojawiły się glony ale to po nocnym
                              deszczu...nie wiem w jakim wieku masz dzieci, ale my zabraliśmy dla
                              chłopaków wiaderka łopatki, samochody - mieli na piasku świetną
                              zabawę
                              basen hotelowy - woda zimniejsza niż w morzu, ale to i tak duża
                              frajda dla dzieciaków, leżaki i parasole bezpłatne, nawet mało
                              ludzi...
                              Śniadania hotelowe - mało urozmaicone i przez cały turnus to samo
                              tzn:kawa z automatu, mleko zimne w dzbankach, płatki kukurydziane i
                              coś w rodzaju nesquików, w misach miód, dżem (w smaku jak kisiel),
                              bała czekolada i ciemna, jasny i ciemny chleb tostowy, ser żółty,
                              kiełbasa - jak nasza martadela, ogórki, pomidory, na ciepło
                              jajecznica, jajka sadzone, jajka na twardo, pokrojona parówka
                              (trzenba uważać bo lubią odsmażać ją na drugi dzień zresztą to widać
                              po kolorze hahah) fasolka?? i makaron ??? bez przypraw wyciągnięty
                              prosto z wody...przez 3 dni nie było herbaty czarnej expresowej a
                              jak się upomniałam o nią to powiedziano mi że mam sobie wziąć
                              rumiankową...z owoców to pomarańcze i jabłka, rozcieńczone soki
                              czerwony i bialy (ohyda)oraz słodkie bułki z czekoladą i dzemem,
                              które jak się pojawią to od razu znikają...tak wyglądają śniadania
                              (podobno to standard w całej bułgarii)....jeżli nie macie
                              obiadokolacji to nie wykupujcie ich w hotelu bo obawiam się że mogą
                              tak samo wyglądać jak śniadania, tzn. mały wybór i codziennie to
                              samo....polecamy restaurację hotelową: duże porcje, bardzo dobre i
                              tanio (tzn. taniej niż w inncyh knajpach)bo szczerze mówiąc to
                              bułgasria nie jest tak tania jak kiedyś...
                              także ceny dańw restauracji hotelowej kształtowały się nastepująco:
                              pizza margarita mała (lepiej brać małe pizze bo wielkością nie
                              różnią się od dużych tylko ceną)- 6 lewa, pizza calzone mała 8,20
                              lewa, mirinda pepsi w butelkach - 2,20 lewa, sałatka szopska ok 4
                              lewa, polecam szaszłyk z drobiu z frytkami - 16 lewa do tego piwko
                              gratis, kurczak loretta - chyba tak do się nazywało - też bardzo
                              dobre - 11,2 lewa. Obiad dla 4 osobowej rodziny w restauracji
                              hotelowej wynosił nas od 30 do 40 lewa.
                              Polecam też restaurację pod wiatrakiem...należy się kierować nie w
                              stronę centrym tylko przeciwną cały czasprosto aż zobaczycie
                              wiatrak - tam jedzenie typowo bułgarskie nieco droższe ale świetna
                              atmosfera, pani w stroju bułgarskim muzyczka...można się am wybrać
                              na wieczór bułgarski...
                              Na promenadzie świetne kebaby - 6 lewa, lody 1,39 za 100 gram,
                              naleśniki - 3 lewa....mc donald - drogi happy meal - 10 lewa (20 zł)
                              w sklepie: cola 2 l 2,80-3,20 lewa, danonki 2 lewa, kg arbuza 1,60-2
                              lewa, kg bananów - 3,80 lewa, rogale 7 days 0,80 - 1,10 lewa,
                              bounty - 1 lewa

Na 4 osobową rodzinkę mieliśmy 600 euro...z powrotem przywieźliźmy
                              80 euro wymienialiśmy w kantorze w hotelu....za 1,91 lub u p. Marka
                              za 1,92 ale o nim na pewno wam opowie rezydentka....nie wymieniajcie
                              na mieście nawet jeśli pisze że za 1,96 - to ściema.....
                              Byliśmy ale we własnym zakresie w nesseberze.. pojechaliśmy tam
                              busem za nasze dwie rodziny zapłaciliśmy 30 lewa...autobus kosztuje
                              1 lewa od osoby nie kupujesz zadnych biletów, kontroler sam
                              podejdzie do ciebie i mu się wtedy płaci....z nesseberu jechaliśmy
                              kolejką dorośliu 3 lewa, dzieci 1 lewa...ale uwaga jedzie ona tylko
                              do granicy między nesseberem a słonecznym...potem szliśmy wzdłuż
                              plaży do hotelu...nawet miły spacer...
                              byliśmy w aquaparku - raj dla dzieci - bilet można kupić u pana
                              marca...i możecie półjść kiedy chcecie....lepiej iść na pół dnia od
                              15 - do 19...dorośli 16 lewa, dziecko do 90 cm. gratis, do 130 - 11
                              lewa....busy kursują co 15 minut gratis...przystanek od hotelu 3
                              minuty...jesli masz jeszcze jakieś pytania służę pomocą..
                              • Gość: mona35k Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 09:59
                                Bardzo ale to bardzo dziekujemy za wyczerpujący opis, mam jeszcze
                                pytanie odnośnie plaży czy daleko do morza jeżeli rozbijemy się za
                                płatnymi parasolami i czy mieliście własny sprzęt plażowy czy
                                kupiliści na miejscu. A czy ta restauracja o której piszesz jest w
                                tym hotelu i czy trzeba tam wcześniej zamawiać jedzenie. Zgóry
                                dziękuję.
                                • Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:19
                                  Moim zdaniem bliziutko....kąpiąc się widziałam ansz
                                  namiot...mieliśmy materace, kółka dla dzieci, piłki plażowe,
                                  (zabieraliśmy z domu) mozecie kupić parasol plażowy - ok 12
                                  lewa......restauracja jest w tym hotelu...dlatego nas bardzo dziwiło
                                  że jakość śniadań znacznie odbiegał od obiadów...no ale w końcu
                                  śniadania były w cenie....przychodziliśmy 13-14 w środku
                                  pusto...zamawialiśmy bez probleu...aha jeżeli pokażecie kartę
                                  hotelową - taką różową to dostanie cie 5 % rabatu...tzn. raz trzeba
                                  im przypomnieć...a raz sami mówią, że się dostanie rabat...
                                  Aha w bagażu podręcznym nie można mieć napojów - nam wyrzucli chyba
                                  że tylko 100 ml i to w ich opakowaniach....w Bułgarii wyrzucli mi
                                  małe dziecięce nożyczki i mały dezodorant (dziwiło nas to bo w
                                  Polsce też to miałam w podręczym i przeszliśmy bez problemu)
                                  Codziennie mieliśmy świeże ręczniki...ale tylko dlatego że kładliśmy
                                  je na podłogę..jakbyś je powieciła na wieszak to nie wymienią....raz
                                  była wymiana poślie , jak dasz na drzwi wywieszkę to posprzątają
                                  pokój (ale robią to niedbale....mając na uwadze to ze znaleźliźmy 2
                                  bilety miesięczne z Oświecimia z 2005 roku).W hotelu od 21 d 24 tzw.
                                  happy hour - kupujesz jeden drink drugi gratis ...Aha co nam się nie
                                  podobało...raz jak przyszliśmy na śniadanie na obrusie był popiół z
                                  papierosa...poza tym my jemy a kelner chodzi z papierosem-
                                  zgłosiliśmy to rezydentowi i już nic takiego nie miało miejsca....
                                • Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:22
                                  Sorki za błędy...
                                • Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:23
                                  Aha dzcieciaczkom wysokie filtry do opalania nasi mieli najpierw 50
                                  a potem 20 ale i tak są bardziej opaleni niż my....zaopatrzcie się
                                  też w coś na żołądek i na biegunkę....pozdrawiamy ...
                                  • Gość: madziak Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 11:18
                                    Mam pytanie jeszcze odnośnie tego namiotu plażowego czy kupiliście
                                    go na miejscu czy mieliści swój z domu. Jak ci się jeszcze coś
                                    nasunie to chętnie przeczytamy a narazie wilkie dzięki za informacje.
                                    • Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 11:32
                                      Kupiliśmy u nas w tesco...cena 20 zł
                                      • marzena77_1 Re: hotel Flamingo 29.07.08, 11:44
                                        Witam!Wybieramy się do tego hotelu 18.08 z dzieciaczkami(3 i 11 lat)
                                        tyle że autokarem.Czy ktoś może jechał?Podobno jedzie się tam ok.24
                                        godz.Szczerze mówiąc obawiam się trochę tej długiej
                                        podróży...zwłaszcza o małego.
                                        • Gość: Aga Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 14:37
                                          witam

Przeczytałam z zainteresowaniem wypowiedzi, bardzo cenne- pytanie,
                                          czy zabierac EUR, czy Dolary, bo cena 1,97- wskazuje na dolara.
                                          Ja tez jade z dwoma chłopakami 4 i 12 lat- ale mam nadzieje, że
                                          bedzie ok. Pozdrowienia dla Moniki.
                                          • marzena77_1 Re: hotel Flamingo 29.07.08, 15:37
                                            witaj Aga! Z tego co ja się dowiadywałam to bardziej opłaca się u
                                            nas kupić euro i tam dopiero wymienić na ich walutę(levy).Za 1 euro
                                            u nich masz 1.92 leva(zależy gdzie).Pozdrawiam:)

• Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.chello.pl 29.07.08, 20:06
                                            Zgadzam się...lepiej wymienić Euro w kantorze hotelowym 1,91 lewa.
                                            PS. Jeżeli chodzi o opiekę rezydenta - bardzo dobra, super. Pani
                                            Basia zawsze służyła radą, poleciła jakąś dobrą knajpkę...itp.Także
                                            tutaj Marco na plus...Pozdrawiam i życzę milego wypoczynku
                                            • marzena77_1 Re: hotel Flamingo 30.07.08, 09:39
                                              Dziękujemy serdecznie.Zwłaszcza za opis hotelu(bo nigdzie nic nie ma
                                              na ten temat)i wszystkie cenne rady.Pozdrawiam.
                                              • Gość: Aga Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 14:55
                                                i jeszcze pytanie, czy lodówki sa w pokojach sprawne i czy jest
                                                gdzies bankomat.
                                                • Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 08:00
                                                  lodówki sprawne, klimatyzacja zresztą też...bankomat rzucił mi się w
                                                  oczy ale nie pamiętam gdzie (nie był mi potrzebny)...aha można
                                                  korzystać z bezpłatnej siłowni !!!
                                                  • marzena77_1 Re: hotel Flamingo 31.07.08, 10:13
                                                    ale jak to jest z tymi lodówkami tak do końca?? Pytałam w ''Marco''
                                                    to powiedziano mi,że lodówki owszem są ale jest to w fomie
                                                    minibarku,że jest zaopatrzona w jakieś napoje itp.ale jak się coś z
                                                    niej weźmie to trzeba oczywiście (jak w każdym hotelu!)za to
                                                    zapłacić i nie jest to tanio.Powiedziano mi również żeby nie trzymać
                                                    w pokoju hotelowym żywności(wyjątkiem są jakieś przekąski dla dzieci)
                                                    bo są problemy z tego powodu.Czy to jest prawda?
                                                  • Gość: Aga Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:53
                                                    no niestety gdzie jedzenie, tam żyjatka różne, powiedzmy- mrówki
                                                    najłagodniejsze. a ktos jechał autokarem- jaki to autobus, jak z
                                                    postojami?
                                                  • Gość: marzena Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 11:55
                                                    W lodówce nic nie ma ..sami ją zaopatrzyliśmy w napoje soki czy
                                                    jogurty dla dzieci...
                                                  • Gość: madziak Re: hotel Flamingo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 07:52
                                                    Mam pytanie cz ze SB można popłynąć statkiem np. do Sozopola i czy
                                                    wy byliście w Sozopolu bo nie wiem czy to daleko.
                                                  • Gość: basxx Re: hotel Flamingo IP: 212.160.234.* 03.08.08, 14:43
                                                    witam,niedawno wróciliśmy z tego hotelu.Jesteśmy bardzo zadowoleni z wczasów,pogoda dopisała,hotel bardzo fajny,Słoneczny Brzeg rewelacyjny kurort. Biuro Marco jest dobrym organizatorem,to co jest w katalogu zgadza się z rzeczywistością,a Pani Pilot na prawdę interesowała się turystami i chyba za bardzo bo przez to o mało co nie wylądowała w szpitalu. Państwo,którzy jechali z grupą do hotelu Flamingo potrafili zachować się jak ostanie świnie.Najadłam się wstydu,że tak Polacy mogą postępować,krzyki,awantury,jednym słowem masakra!! jak ktoś nie wie,to jak coś się zniszczy w pokoju to trzeba za to zapłącić,a jak ktoś nie potrafi się zachować na basenie i przy tym nadużywa alkoholu i jest gburem w stosunku do innych turystów to do cholery niech nie jedzie na wczasy zorganizowane tylko do Wielkiej Puszczy pod namioty!!! Jeszcze raz biuro oki,.Baliśmy się podróży,jechaliśmy tylko 24 godziny a Panowie kierowcy (szczególnie PAn Wiesiek) jechali ostrożnie,byli bardzo sympatyczni i pomocni.Idąc z hotelu do plaży przechodzi się przez drogę.Ogólnie polecam hotel i biuro.
                                                  • jaro77_77 Re: hotel Flamingo 07.08.08, 22:39
                                                    witam.mam pytanie do wczasowiczów hotelu flamingo - czy jest w
                                                    hotelu lub pobliżu bankomat i czy nie ma problemu z pobieraniem
                                                    gotówki. z góry dziękuję
                                                  • Gość: roxy Re: hotel Flamingo IP: *.btc-net.bg 11.08.08, 01:36
                                                    jest bankomat i nie ma problemu z wybieraniem kasy.
                                                    wiem, bo jestem tu rezydentem

pozdr
                                                  • jaro77_77 Re: hotel Flamingo 11.08.08, 22:10
                                                    pozdrawiam serdecznie rezydenta i dziękuję za odpowiedź. korzystając
                                                    z okazji kolejne pytanko do rezydenta: mamy wylot a Katowwic 25-go
                                                    sierpnia o 2.30 w nocy. mamy się zameldować koło 6.00 w hotelu.
                                                    zakwaterowanie jest od 10.00. Jakie "atrakcje" w tym czasie można
                                                    zaoferować 3-letniemu dziecku po nocnej podróży? tak serio mam
                                                    nadzieję że gdzieś nam pozwolą zostawić bagaże i odpocząć bo
                                                    wcześniej podawano godz. wylotu 6.00.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka