Gość: Marcin IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.08, 14:32 Witam spotkałem się z opiniami że toalety są typu tureckiego czy jakoś tak dziura w podłodze i nic więcej - nawet papier trzeba mieć ze sobą - czy to prawda - proszę o opinie Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaja Re: Toalety w Bułgarii IP: 83.238.175.* 13.07.08, 14:40 bez jaj moze jakies publiczne ale napewno nei w hotelach bo juz by bylo glosno o tym na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia Re: Toalety w Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 17:37 Byłam kilka razy w Bułgarii i nie spotkalam toalety typu tureckiego. Może te relikty gdzieś jeszcze przetrwały ale w znacznej mniejszości. Pozdrawiam i miłego wypoczynku w Bułgarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Toalety w Bułgarii IP: *.unreal.pl 13.07.08, 19:06 Właśnie wróciłam z Bułgarii. Gdziekolwiek byłam toalety, także te "na mieście" są czyste,na wysokim poziomie, o niebo leprze iż np nad polskim morzem. Ceny to 0.50lv, 1lv, w zależności od miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulga Re: Toalety w Bułgarii IP: 83.238.175.* 14.07.08, 12:09 czyli zyc neiumierac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Toalety w Bułgarii IP: *.customer.hansenet.de 23.07.08, 11:46 normalnie to zadko spotkac takie toalety a ja mialam taka okazje i nie skozystalam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: Toalety w Bułgarii 23.07.08, 12:12 Racja, zdarzają się, choć naprawdę rzadko, ja trafiłem na jedną i skorzystałem, dla faceta odcedzić kartofelki w takim miejscu to nie żaden problem, sto razy lepsze niż wszechobecne w polskich kurortach toi-toi'e choć zdaję sobie sprawę że dla kobiet nie jest to wymarzone miejsce do którego nawet król chodzi piechotą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: Toalety w Bułgarii 23.07.08, 12:13 "to nie żaden problem" nie problem/żaden problem miałem na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysecka Re: Toalety w Bułgarii IP: *.netcorp.pl 23.07.08, 14:11 ja byławm w zeszłym roku i toaletki były wporządku żadna tam dziura w ziemii,czyściutko aż miło siusiać hehe :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś