Gość: pp-08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 18:18 W tym roku wybieram się do bułgarii do hotelu Marvel. Czy ktoś z Forumowiczów był w tym hotelu? Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igor Re: hotel MARVEL IP: *.astral.lodz.pl 04.06.09, 18:12 Bardzo dobry hotel. Polecam wszystkim. Bardzo wysoki standart na tak niezbyt wygórowaną cene. Dostaliśmy pokój przyjemny, codziennie panie z room servisu sprzatały i dokładnie go "odświeżały". Na miejscu znajdują się dwa ładne baseny, ale mało z nich korzystaliśmy ponieważ kilka metrów od hotelu znajduje się ładna czysta! plaża. Na plaży można było poddac się taniemu masażowi odprężającemu. Słoneczny Brzeg to mekka turystyczna Bułgarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Re: hotel MARVEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 22:54 CZy ktoś jedzie do tego hotelu w terminie 31.07- 12.08??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin i Wiola Re: hotel MARVEL IP: *.ozorkow.mm.pl 10.07.09, 14:17 tak ja Jade wraz z nażeczona i wylatujemy z warszawy a Ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotel ok Re: hotel MARVEL IP: *.grs-k0.g1.pl 04.06.09, 19:08 Super hotel. Polecam. Blisko jest ładna plaża. Byłem z biura Ok Service, jeśli chcesz skorzystać z usług pewnego biura, to polecam właśnie to! W tym roku zaliczał Grecję. z tym samym biurem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: hotel MARVEL IP: *.il.waw.pl 23.06.09, 11:36 a czy ktoś mógłby napisać coś nt. wyżywienia w tym hotelu, czy urozmaicone, smaczne itd... cały czas rozważam czy ten hotel czy inny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Specnaz Re: hotel MARVEL IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.07.09, 21:51 Zamierzam wybrać się wraz ze znajomym do tego hotelu. turnus 1 wrzesień. Główny cel wycieczki aktywny wypoczynek podczas imprezowania w nocy i pasywny odpoczynek w dzień. Warto? W jakiej odległości od hotelu jest centrum rozrywki ? i jakich rad, informacji możecie mi udzielić? Proszę pisać na GG 4267161, czekam na wszelkie przydatne info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Re: hotel MARVEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 12:06 Własnie wrocilam z Bulgarii a dokladniej ze sloneczengo Brzegu.Bylam w hotelu Marvel i moge stwierdzic ze jest on w Slonecznym Brzegu napewno.Bo jak pisalam z ludzmi to mowili ze jada do Słonecznego a tak naprawde byli w Nessebarze albo w Ravdzie...Hotel ok.Sprzataczki chodzily codziennie ale nie zawsze wszytsko sprzataly;p personel ok.Jechalismy z Triady i wszytsko bylo jak najbarzdiej w porzadku.Co do Słonecznego Brzegu i deptaku uważajcie na facetow z koszykami owocow(najczesciej to czeresnie albo winogrona)bo na poczatku sa mili a jak juz zjesz ten owoc kaza ci placic za testowanie...Nie malo bo 8 leva...Wiec nawet jak wam zastawiaja droge mowcie "thank you" i omijajcie ich;p i nie korzystajcie z kantorow innych niz Crown lub w hotrlu.Bo w innych biora sobei prowizje...I zobaczycie jak cos jest nei tak jak zaczna was pytac z jakeigo hotelu jestescie i nazwisko i beda kazali wam cos podpisywac wiec poproscie by wam oddal pieniadze ze nie chdhecie skorzystac z ich uslug.Chyba to na tyle.Moj wyjazd sie udal.A jak przylecialam do padal deszcz i juz mam katar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: hotel MARVEL IP: *.chello.pl 15.03.10, 23:44 Hotel REWELACYJNY jeden z ładniejszych przy głownej promenadzie,okazały jest także hotel Victoria,zaraz obok Marvela. Gorąco polecam ten hotel, wszystko na najwyższym poziomie,nie będziecie państwo żałować! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.slonecznybrzeg Re: hotel MARVEL 16.03.10, 22:59 przy promenadzie jest raczej Kuban, a Marvelowi daleko do Kubana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: hotel MARVEL IP: *.olsztyn.mm.pl 09.08.10, 23:02 był ktoś może w tym roku? Jakieś spostrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: hotel MARVEL IP: *.chello.pl 12.08.10, 17:12 Właśnie wróciliśmy z Bułgarii, mieszkaliśmy w hotelu Marvel. Jeszcze bolą nas brzuchy i mamy biegunkę, nigdy tam już nie pojedziemy, brud, syf i to na pewno nie są cztery gwiazdki. Ludzie nie jedźcie tam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: hotel MARVEL IP: 62.233.202.* 13.08.10, 08:36 hotel ładny ale z tym zatruciem pokarmowym to prawda. wracałam z SB 2 sierpnia i rozmawiałam w samolocie z ludźmi, którzy byli w Marvelu. co do hotelu nie mieli żadnych zastrzeżeń, wszystko było ok oprócz grupowego zatrucia pokarmowego. ale myślę, że to nie powinno odrazu przekreślać tego hotelu. do plaży bliziutko, nie trzeba przez ruchliwą ulicę przechodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebart Re: hotel MARVEL IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 09:28 Witam Może ktoś był w MARVELu już w tym roku. Proszę o opinie czy zmieniło się coś z czystością, może zmienili kucharza. Proszę o opinie tych którzy byli w 2011roku. Odpowiedz Link Zgłoś