GoĹÄ: PARVA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 10:27 czy ktoś może wybiera sie do tego hotelu w 2009r. nie mogę dotrzeć do rzadnych opinii, może dlatego że rok budowy to 2008 - mam nadzieje że nic nie bedzie do zarzucenia?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: marekuja Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 05:54 Wiatm my też się wybieramy w maju 2009 i zadnych informacji ma to byc podobno hotel clubowy Alfa Star wic chyba kichy nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 19:32 Hotel wygląda super ale plaża same kamienie wręcz skały wygląda jak betonowa,żeby nie ta plaża też bym tam była. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:14 a skad wiesz ze plaża jest beton Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:16 mam koleżankę w alfa star i podobno hotel jest juz ukończony,tez wybieramn sie do konakli club w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Parva Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 12:18 5* hotel z barem hotelowym na plaży - więc chyba do sezonu plażę zagospodarują? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Irek Re: Hotel Club Konakli IP: *.malopolska.policja.gov.pl 31.12.08, 10:24 Bardzo Proszę o zamieszczenie opini po powrocie będę czekał z nieciepliwością ....może uda się przeczytać przed wylotem Dzieki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dads Re: Hotel Club Konakli IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.09, 13:20 bedziesz zalowal! Odpowiedz Link Zgłoś
dril3 !!!!!!!!! VIDEO !!!!!!!!! 29.06.09, 20:51 Widok z balkonu specjalnie dla dads ktory twierdzi ze basen jest za mały. LINK: www.youtube.com/watch?v=PnpGId85LQ4 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: FAN Re: !!!!!!!!! VIDEO !!!!!!!!! IP: *.kokarda.pl 29.06.09, 21:01 A mam pytanie walute jaką lepieju zabrać? euro, dolce czy tą Turecka? Odpowiedz Link Zgłoś
dril3 Waluta 29.06.09, 21:26 Moim zdaniem najlepiej podczas zakupów mieć turecka walutę, jeżeli masz jedno ojro to po ich kursie wychodzi 2,14 liry. Ja zabrałem ojro tak jak chyba każdy Polak:) Kantorów jest pełno tak ze z tym nie będziesz miał problemu. Pamiętajcie się targować zanim coś kupicie to podstawa w Turcji na każdym bazarze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: FAN Re: Waluta IP: *.kokarda.pl 29.06.09, 21:37 Dzieki za podpowiedz, bo nastawiałem sie bardzo na dolce i ojro.a w przeliczeniu na nasze jest duzo drozej? czy polecasz jakies knajpki, restauracje? Odpowiedz Link Zgłoś
dril3 Balety 29.06.09, 21:48 Byliśmy na baletach w Alani, animatorzy na 100% zaproponują taki wyjazd. Dyskoteka na 4 pietrze pod gołym niebem, widok na cale miasto nocą. Cos pięknego zawożą cie i odwożą pod sam hotel. Koszt to 10ojro za osobę, jak lubisz klimaty muzyki Latino-House to naprawdę polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dril3 Prośba ode mnie do tych co jada!!!!!!!! 29.06.09, 22:10 Chciałbym płytę z ich utworami które często puszczali przy basenie, proszę pozytywne rozpatrzenie mojej prośby:) Zapomniałem po prostu o tym, a to naprawdę nie problem dla tego co ma ze sobą czysta płytkę i laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Witaj Re: Prośba ode mnie do tych co jada!!!!!!!! IP: 80.50.236.* 05.07.09, 15:20 Bardzo fajnie że pokazałaś jakie sa realne zdjęcia tego hotelu widać ze naprawde super. Jeszcze mam pytanko jakie sa tam łazienki i jedzenie???? My jedziemy w podróz poslubna własnie do tego hotelu ale dopiero we wrzesniu.... i mam nadziej ze sie nie zawiedziemy Pozdrawiam. Ps jak by cos ja moge ci zgrac ta płytke. Ps a duzo jest tam Polaków i czy obsługa tez sie posługuje naszym językiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamil Re: Hotel Club Konakli IP: *.tktelekom.pl 16.12.08, 13:39 Też myślałem o tym hotelu ale znajoma z alfy mi go odradziła Odpowiedz Link Zgłoś
busy-bee Re: Hotel Club Konakli 16.12.08, 17:27 A dlaczego odradziła? Jestem zainteresowana tym hotelem i szukam o nim informacji, których na razie jest niewiele ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 17.12.08, 13:29 Ja mam znajomą w alfa ,powiedziała ze hotel na lato 2009 bedzie śmigał pełną parą.Też jestem ciekaw czemu odradziła?? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_bb Re: Hotel Club Konakli 09.09.09, 10:04 Więcej zdjęć możesz zobaczyć na stronie: Club Konakli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Irek Re: Hotel Club Konakli IP: *.malopolska.policja.gov.pl 31.12.08, 10:14 Bardzo Bardzo Proszę o wpis ( opinie ) po powrocie ja mam wykupione wczasy na sierpień więc będę spokojnieszy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zaneta.32 Re: Hotel Club Konakli IP: *.pila.vectranet.pl 26.03.09, 15:30 Witam ja się zastanawiam nad tym hotelem. Chcemy lecieć z dziećmi w maju. Rozmawiałam z Pania z Alfa star i mówiła że hotel będzie oddany właśnie w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawel-Alan Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 22:19 witam. Ja lece z zona i synkiem 3 czerwca z Wroclawia na 2 tygodnie. Sam jestem ciekaw jak bedzie ...mam nadzieje ze nie spedzimy wakacji na placu budowy;) i jak z tymi 5*... Leci ktos moze w tym terminie?? Moze postawie komus drinka w hotelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jon Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 14:20 hotel mega wypas..nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martini851 Re: Hotel Club Konakli IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.09, 15:35 Lecimy 03.05 z Poznania. Asia i Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e320d Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 11:43 My też lecimy 03.06 z Poznania Paula i Artur. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: viver Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 09:25 Wróciliśmy 27,05,09 .Hotel nowiutki luksusowy ,obsługa bardzo miła jedzenie średnie ,drinki mogą być, polecam piwo.Wokół hotelu budowy trochę hałasują, plaża kamienista brzydka. Ogólnie wróciliśmy zadowoleni. Wycieczki fakultatywne kupujcie u turków, tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: Hotel Club Konakli IP: *.master.pl 30.05.09, 23:23 Witam, My też lecimy z Wrocławia 3 czerwca z córką:)więc się spotkamy już pewnie w samolocie.Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
paskas-tczew Re: Hotel Club Konakli 18.12.08, 08:01 Witam wszystkich. Wybieram się do tego hotelu w lipcu. Wogóle sie nie obawiam tego czy on będzie wybudowany. W 100% będzie w pełni funkcjonował. Wielu ludzi z branży turystycznej potwierdziło mi żebym wogóle sie nie obawiał. A tak naprawdę ALFA STAR jest zbyt poważną firmą żeby sobie pozwolić na niesprawdzone hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 16:49 My jedziemy do tego hotelu we wrzesniu z 2 małych dzieci w biurze podróży mówili nam ze na plazy będzie wysypany piasek a wiec nie bedzie tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Renata Re: Hotel Club Konakli IP: 94.72.98.* 29.12.08, 23:28 w Konakli byłam w 2008 roku w lipcu, i ze smutkiem musze stwierdzic ze w tej miejscowsci nie ma ladnej plazy z dobrym zejciem do morza. Najatrakcyjniejsza plazą jest plaza Kleopatry w oddalonej jakies 17 kilometrów Alanyi. I jesli nie maccie jeszce zaklepanego miejsca w Konakli sklaniałabym sie jednak za pobytem w Alanyi.Dodam, że piasek na plazy w Konakli nie jest piachem czystym a jest to piach powulkaniczny, brudzacy...szary.W niektórych miejscach plaza jest kamienista,z faktycznie betnowymi głazami przy wejściu do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 11:00 Witam.Nasz hotel czyli Club Konakli,co godzinę podstawia autobus,który dowozi na jakąs inną plaże .hheheee...ale nie wiem na jaką Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 16:21 Tez własnie wyczytalismy ze z hotelu jest organizowany przejazd na plaze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 08:48 Czy ktoś Wie czy hotel został już oddany w pełni do dyspozycji gości. Mam nadzieje że jest już otwarty. Wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta G Re: Hotel Club Konakli IP: *.xdsl.centertel.pl 04.01.09, 20:18 I ja wybrałam ten hotel na wrzesień 2009. Raczej jestem spokojna o ten wypoczynek, nie mniej co jakis czas poszukuje info ..............moze ktos juz był i ma cos ciekawego do przekazania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 16:45 My troche poczytalismy na niemickich stronach.Pisze tam ze hotel jeszcze jest w trakcie budowy a wiec raczej tam jeszcze nikt nie byl na urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 13:58 Ja tez sie dowiedzialam ze ten hotel jest w trakcie remontu i ze dopiero w czerwcu maja byc pierwsi goscie i to tez nie wiadomo w razie czego maja zapewnic inny hotel Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:28 Juz na kwiecien sa oferty.Co do budowy to podobno som juz tylko same wykonczenia a wiec nie bedzie tak zle :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 15:49 Dzwoniłam bezpośredni na infolinię ALFA STAR i tam właśnie mi powiedziano że pierwsi goście mają pojawić się dopiero w czerwcu . Na 95% prace wykończeniowe mają być ukończone. Ja z rodziną wybieram się do tego hotelu w lipcu i mam nadzieję że wszystko będzie zapięte na ostatni guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olin80 Re: Hotel Club Konakli IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.09, 17:41 www.clubkonaklihotel.com/jpg/pages/0011.html Tutaj macie ten hotel,a raczej jego sprytną grafikę komputerową,ale położenie się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 20:20 Żadna nowośc , jest o wiele więcej zdjęc na !! Tyle że tesz animacje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 12:01 ciekawe czy ukoncza prace na czas ???Bo jak nie to bedzie klapa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 15:43 a kto ci to powiedział że nie będzie ukonczone.Ja z moich informacji wiem,że hotel jest ukończony Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:53 dzwonilam na infolinie Alfa i ta pani mi to powiedziala a nasze biuro z ktorym lecimy nam potwierdzilo ale ta pani powiedziala ze ma byc wszystko ukonczone na czerwiec jezeli nie to maja nam zapewnic inny hotel zobaczymy w czerwcu czy goscie juz sa w tym hotelu jak nie to bedziemy szukac czegos innego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Amanda Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:40 Ja się zastanawiam nad tym hotelem w sierpniu- ale boje się tym bardziej że to ma być podróż poślubna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 14:03 alfa star poleca ten hotel wiec hyba nie bedzie tak zle hotel jest nowy i ma byc otwarty w czerwcu my jedziemy w lipcu i tez mamy nadzieje ze bedzie super pani z alfa mowi ze hotel bedzie gotowy i zeby sie nie obawiac wiec jej zaufalismy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.01.09, 18:35 Niemieckie BP sprzedają oferty wczasów od maja do tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andy Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.09, 18:25 Ja zarezerwowalem w styczniu,mysle ze bedzie wszyszko O.K Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: becia79 Re: Hotel Club Konakli IP: 195.246.216.* 16.01.09, 11:35 Ja mam zarezerwowany pobyt od 5 sierpnia 2009 r. A wszystkuie miejsca w tym chotelu już są porezerwowane od końca czerwca do połowy sierpnia (więc chyba żadnej ściemy nie będzie??:)) A kto jeszcze wybiera się w tym terminie?? (Ja ze znajomymi lecę z Wrocławia) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: groszek Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 29.04.09, 22:06 Ja tez lece w tym terminie. Pani z Alfa Star polecała hotel, a ja postanowiłam zaufać swojej intuicji i jej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 19.01.09, 13:37 witam ja wybieram sie do tego hotelu mam nadzieje ze bedzie ok bo wyglada super i ta kategoria gwiazdkowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sylwia Re: Hotel Club Konakli IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 19:28 to czekamy na wiadomsci z tego hotelu i zdiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 20.02.09, 12:11 witam Może ktos znalazł jakieś zdjęcia w realu , a nie makiety.Proszę o podanie strony jak ktoś ma.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aoreder Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 16:31 www.holidaycheck.pl/detail-Zdjecia_Club+Konakli+Hotel+Blick+in+den+Orangengarten-ch_ub-id_1156524731.html?ebene=hid#bildwechsel Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ?? Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:28 Co to ma byc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bionda83 Re: Hotel Club Konakli 13.03.09, 14:52 haha na holiday checku hotel troche niewyklonczony ;) NIGDY NIE WYBIERAJCIE HOTELU KTORY DOPIERO POWSTAJE bo potem przez miesiac wakacyjny towrzyszyc wam bedzie odglos wiertarki i mlotka i koparki ;) konakli jest fajna miejscowoscia ale lepsza jest alanya, jeżeli chodzi o plaze to zwir i zejscie po kamiennych plytach.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sylwia Re: Hotel Club Konakli IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.09, 18:36 jak go niemcy sprzedaja w swoich biurach to nie sciema. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 14:30 Ludzie bez paniki,dzwonilem do biura podrozy FTI,i zapewniono mnie ze wszystko bedzie O.K na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
bionda83 Re: Hotel Club Konakli 15.03.09, 02:55 hmm a co o za biuro FTI? i na jakiej podstawie bezgranicznie im wierzysz? radze zadzwonic do hotelu albo do kogos kto juz tam w okolicach jest i moze powiedziec jak hotel wyglada, najlepiej do turoperatora ktory ma ten hotel w ofercie i niech was zapewni (chodz pod podpisaniu umowy nic to juz nie da) ze ten hotel bedzie wykonczony; nie chce nikogo tutaj straszyc ale turcja ciagle sie rozwija, kto byl tam 5 lat temu teraz tego regionu nie pozna, ciagle sie cos buduje, a jadac do nowo wybudowanego hotelu nalezy sie liczyc z gruzem, slaba zielenia i ewentualnymi usterkami, a takze z halasem, ktory towarzyszy pracom wykonczeniowym....zycze aby to Was ominelo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.09, 10:33 FTI TO NIEMIECKIE BIURO PODROZY: Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.09, 10:36 FTI to niemieckie biuro podrozy,powtarzam tylko to co mi powiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KLAKIER Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:33 bionda83 może masz ochotę na bilet ze zwrotu bo miejsca w grudniu były wykupione. Podziwiam ludzi co zawsze są na nie i starają się wkur.... innych za wszelką cenę. Pozdrawiam LUDZI LECĄCYCH W LIPCU. Odpowiedz Link Zgłoś
22lucyna Re: Hotel Club Konakli 24.03.09, 08:40 jade na wycieczke 13 maja na 2 tyg z dzieckiem i rodzinka watpie zeby Alfa Star sprzedawalo wakacje w tym hotelu jesli mial by on byc jeszcze nie skonczony Alfa Star jest na rynku od wielu lat i ma bardzo dobra opinie, a wakacje w tym hotelu mozna juz kupic od kwietnia wiec do tego czasu hotel napewno bedzie ukonczony mam nadzieje ze spotkam tam fantastycznych ludzi a dla tych ktorzy jada pozniej zdam recenzje po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:53 wiecie co nie jestem rolnikiem ale pomarańcze na drzewie w lutym to chyba nawet w turcji nie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bebado Re: Hotel Club Konakli IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 10:28 ależ jak najbardziej możliwe... i nie ma w tym nic dziwnego, to my po prostu mieszkamy w takiej zapyziałej strefie klimatycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 25.03.09, 16:22 POmarancze wisza na drzewach od grudnia do marca,powiem ze jest to taka naturalna spizarka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 04.04.09, 12:34 Zycze wszystkim udanego urlopu ,Ja musze do lipca czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
dril3 !!!!!!!!!!!!!! Foto Plaża, Hotel !!!!!!!!!!!!!!! 21.06.09, 15:38 W poniższym linku pokazuje konkretne zdjęcia jak to wszystko, łącznie z plaża wygląda. fotoforum.gazeta.pl/u/dril3.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 22:00 lecimy z dziećmi i znajomymi w lipcu w drugiej połowie,bardzo proszę daj znać jak jest wtym hotelu.Myślę ze wszystko będzie w porządku skoro Niemcy sprzedają wczasy tam . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bikstar Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 13:47 hej ogrodnicy, na dwor liscie na drzewach liczyc ;P . a w temacie: czy ktos juz sie zdecydowal? byloby supoer jakby ktos mogl relacje szybko ;) zdac. swietnie ceny wygladaja, jest znizka i gwarancja ceny. jakby ktos jeszcze sprawdzil/pochwalil jak tam teraz te zakladane piec gwaizdek wyglda to bysmy juz pewnie do Alfy lecieli z kaska ;) . jak dzieci beda mialy wakacje to koniec czerwca bysmy wzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 30.03.09, 17:27 Halo.kto Ci powiedzial ze ten hotel ma piec gwiazdek?z tego co ja wiem ma tylko**** + Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bikstar Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 14:12 aa, bije sie w piersi i prostuje: sloneczka alfy na ich www w liczbie pieciu objawily mi sie jako gwiazdki :D . ale juz kusza: "Obiekt w trakcie procesu kategoryzacji, oczekuje na certyfikat pięciogwiazdkowy", to pewnie nieduzo brakuje ;) . jeszcze nie mieszkalem w pieciu gwiazdkach, to troche sie juz nakrecilem :D . fajny rabat, nie chcialbym przegapic, bo: "ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA!", a jeszcze trzeba poczekac zeby ktos pochwalil... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.sta.asta-net.com.pl 31.03.09, 19:45 Jedź śmiało! niemieckie i holenderskie BP.mają go w sprzedaży od początku maja i jest 5*.Jak będziesz ciekawy opinii o nim to zerknij po 15-maja na holidaycheck,może będą już jakieś.Ja poluję na ten hotel z wylotem z Berlina w czerwcu.W tamtym roku byłam w Konakli w 5*hotelu z opcją U ALL i było super.Ten hotel widziałam rok temu,wielki plac budowy,ale u nich to normal.Hotele w tej okolicy rosną jak grzyby po deszczu.Wiem co piszę bo jesteśmy stałymi bywalcami.Miejsce się zgadza i napewno będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bikstar Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 10:49 dziekuje za podpowiedz :) . pozcekam jeszcze z wyjazdem, mam nadzieje, ze znizki w alfie tez ;) . jeszcze tylko pare dobrych glosow i moze jakies ladne zdjecia... :D Odpowiedz Link Zgłoś
22lucyna Re: Hotel Club Konakli 04.04.09, 09:35 my jedziemy 13 maja i ponoc bnedziemy pierwszymi goscmi napewno zdam relacje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oowad Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 06.04.09, 21:20 Do"zarzucenia" na pewno bedzie jeszcze kilka ścian tynkiem ,ale nie powinno byc kłootu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krystian Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 14.04.09, 17:00 Oowad chcialbys tam pojechac ,nie? ale brak kasy co? Odpowiedz Link Zgłoś
mierniczek Re: Hotel Club Konakli 17.04.09, 15:36 Wlasnie wykupilem tygodniowe wczasy na 1 lipca. Dzwonilem do alfastar'u i pani powiedziala zeby sie nie martwic ta budowa hotelu, bo na sezon wszystko bedzie O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
robimoni Re: Hotel Club Konakli 22.04.09, 17:32 My również wylatujemy do tego hotelu 1 lipca. Z jakiego miasta lecicie bo my z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
mierniczek Re: Hotel Club Konakli 23.04.09, 12:56 Ja z zona i 5 letnim synkiem lecimy z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bufada Re: Hotel Club Konakli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:57 ja też jadę 13 maja z Poznania. Wygląda na to, że rzeczywiście będziemy pierwszi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reikalk Re: Hotel Club Konakli IP: *.malopolska.policja.gov.pl 23.04.09, 13:05 bufada daj znać na forum po powrocie co to za hotel.Pozdrawiam lece 15 lipiec Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 25.04.09, 21:46 Ja razem z rodzina i 3 innymi rodzinami lecimy 1 lipca z Bydgoszczy.8 osób dorosłych i 6 dzieciaków ,mam nadzieje ze będzie ok!Prosimy o wiadomości! Odpowiedz Link Zgłoś
lena-pachotour Re: Hotel Club Konakli 28.04.09, 20:58 Zapraszam serdecznie do przeżycia wspaniałej przygody z historią, kulturą i pięknymi krajobrazami Turcji podczas naszych wycieczek fakultatywnych! www.lena-pachotour.pl.tl Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xx Własnie dziś wróciłem... IP: *.era.pl 29.04.09, 14:35 co chcecie wiedzieć..? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mariola Re: Własnie dziś wróciłem... IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.09, 16:53 Jadę do tego hotelu w lipcu ,i chciałam się dowiedzieć,czy jest już zupełnie wykończony, jaka jest plaża i jak daleko,czy wart jest gwiazdek, które podobno ma,czy w trakcie pobytu trwały prace wykończeniowe, czy jesteś zadowolony z pobytu? Może masz jakieś zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
22lucyna Re: Własnie dziś wróciłem... 29.04.09, 18:49 i ajk bylo?? jak wyglada hotel czy juz jest skonczony?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xx Re: Własnie dziś wróciłem... IP: *.era.pl 30.04.09, 10:54 Zdjęcia mam ale z racji że cała noc wczoraj nie spałem i przyjechałem z lotniska do pracy nie udało mi sie jeszcze zdjęć przejrzec, przez weekend zorganizuje to wam podesle albo może wrzuca na jakaś strone. Hotel jest już dawno skończony to jest hotel który ma kilka lat więc nie bardzo łapie o jakie wykończenie chodzi, w każdym razie żadnych prac nie było. Plaża - hotel ma swoją plaże jest piaszczysta dużo leżaków ale aby dojśc do wody trzeba przejść kawałek (ok 5 do 10 metrów) przez plaże z kamieniami co nie nalezy do przyjemności wiec najlepiej przejść sobie w klapkach. Nie zrażajcie sie bo to i tak jest jedna z fajniejszych plaż tam wszedzie na plażach są kamienie a tu przy leżakach jest wszedzie nawieziony piasek wiec jest bardzo miło. Plaża w nocy była zazwyczaj lana wodą - prawdopodobnie aby nie unosił się na niej wszechobecny pył z piasku. ogólnie plaża jest ok. przy plaży jest codziennie od godz. 23 dyskoteka (napoje płatne) ale jesli dobrze pamietam do 24 mozna wziąć napoje w barze blisko plazy bezpłatnie. Co do hotelu - pokoje ogólnie czyste, codziennie sprzątane pokoje. my zostawialismy codziennie 1$ i widac było że naprawde łądnie było posprzątane i na łóżku porobione z ręczników jakies kombinacje. Dużym minusem Hotelu było to że na poczatku leciała zawsze taka letnia woda, ja lubie brac przyszic w raczej gorącej więc trzeba było zaczekać z 15 min zanim zacżeła lecieć tak normalnie ciepła, bo tak to leciała taka że mozna wziąć przysznic ale jak dla mnie za chłodna. W hotelu nie ma ręczników na leżaki więc proponuje wziąć sobie jakieś duże. Co do jedzenia cały czas powtarząło sie to samo, ale to chyba tak jak wszędzie. Za kżdym razem są 2 dania mięsne i do tego niezliczone ilości warzyw i róznych innych smakołyków. Mi smakowąło lepiej w Egipcie a moim znajomym lepiej w tym hotelu więc wiadomo zalezy co kto lubi. Tu napewno było zdrowasze jedzenie bo mieso w wiekszości gotowane a nie smażone. Co do wycieczek napewno polecam jechać koniecznie zobaczyć wodospad arbuzowy w antalya ponieważ robi naprawde miłe wrażenie. znalazłem jakies zdjęcie w internecie: www.globtroter.pl/zdjecia/44085,turcja,antalya,wodospad,arbuzowy,wodospad,z,tecz.html Polecam tez miasto Alanya szczególnie wejść na górę gdzie są ruiny zamku, proponuję iść na pieszo - po obżeraniu się w hotelu mozna stracic tam duzo kalorii - idzie sie ok 6 km. ostro pod góre, co prawda ruin to tam za dużo nie ma ale widok który tam jest naprawdę jest wart tego wyczynu. Z ulicy z pod Hotelu do Alanya jeżdzą co chwila dolmusze czyli busiki wystarczy machnać ręką i niezależnie czy na przystanku czy nie właczają awaryjne i sie zatrzymują. Koszt dojazdu na złotówki przeliczając to ok 8 zł wychodziło. UWAGA: nie bierzcie żadnej waluty typu Euro czy dolary tylko ich Liry, płacąc w Lirach np. wychodziło coś 20 zł to po przeliczeniu na dolary to samo kosztowało 26 zł. liczą sobie porzadny kurs przy płatnościach. Ogólnie Hotel jest całkiem ok. biorąc pod uwagę że ma 4* czyli można liczyć że nasze 3*. Jak coś was interesuje to pytajcie a jak mi cos wpadnie do głowy to polecam. Jeśli jedziecie z Neckermanna to jest bardzo miła osoba Rezydentem Pani Małgosia naprawdę super kobietka - odwołali nam jedna wycieczke to załatwiła ją w innym terminie i było fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xx Re: Własnie dziś wróciłem... IP: *.era.pl 30.04.09, 11:01 dodam jeszcze że prawie wogóle nie było żadnych ryb i nic nie było z owoców morza. był raz śledź ale bardzo niedobry i raz coś smażonego jakas ryba ale sie nie skusiłem. Pytaliśmy pani rezydent to pwiedziała że tej okolicy ryby sa bardzo drogie i pewnie dlatego brak. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: Własnie dziś wróciłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 11:22 Nie rozumiem, jak hotel ma kilka lat, jak w roku 2008 został wybudowany dopiero...?? I według biur podróży ma 5* . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xx Re: Własnie dziś wróciłem... IP: *.era.pl 30.04.09, 12:50 no i nietety pomyłka... okazało się że w Konakli sa 2 hotele "Hotel Club" sorki za zamieszanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zainteresowany Prosze tu wklejać nowe zdjęcia IP: *.malopolska.policja.gov.pl 30.04.09, 13:00 www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Club+Konakli+Hotel-ch_ub-hid_197496.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Prosze tu wklejać nowe zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 10:53 A co mozesz jeszcze powiedziec bo my lecimy do tego hotelu w lipcu z dziecmi i troche sie obawiam ze go nie skoncza i co w tedy Odpowiedz Link Zgłoś
mierniczek Re: Prosze tu wklejać nowe zdjęcia 03.05.09, 14:22 No przeciez napisal ze byl w innym hotelu :) Ja tez z rodzinka lece w lipcu (1dokladnie 1 lipca) i przestalem sie juz obawiac, ze cos bedzie nie tak. Mysle ze nie ma prawa byc inaczej jak tylko ze bedzie swietnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Prosze tu wklejać nowe zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 10:28 Ja tez mam nadzieje ze bedzie ok ale obawiam sie ze nie skoncza bo ze zdiec widac ze jeszcze duzo brakuje badzmy dobrej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneczka Re: Prosze tu wklejać nowe zdjęcia IP: *.sukcesnet.pl 04.05.09, 11:49 fotki sa nieciekawe wogule nieprzypominaja tych ktore sa oferowane w biorach podrozy wiec jestem ciekawa jak to bedzie wygladac w lipcu bo lece tam z rodzinka az sie boje czy to niejest nabijanie ludzi w babke )): Odpowiedz Link Zgłoś
22lucyna Re: Hotel Club Konakli 04.05.09, 14:22 kochani nie panikujcie te fotki co widzieliscie zostaly zrobione w lutym wiec spory czas temu.Jesli sa tam dobre firmy budowlane to napenwo wszystka skoncza na czas.Ja jade tam juz 13 maja i jakos wogole sie nie obawiam i napewno zdam relacje po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.05.09, 18:47 Jedź śmało ja w tamtym roku widziałam tylko wykop pod ten hotel.Turcy to na naprawdę zaradni ludzie.Zdjęcia z połowy lutego to o czym tu pisać.Napewno wrócisz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mierniczek Re: Hotel Club Konakli 04.05.09, 20:15 13 maja to juz ... za chwileczke. Z niecierpliwoscia czekam na relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.05.09, 20:29 Sorry,ale ja jadę w czerwcu i nie do tego hotelu.Inne IP. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 12:19 Zato ja czekam z nioecierpliwoscia na te zdiecia bo do lipca juz nie duzo zostalo jak wrucisz to napisz bede czekala jestem bardzo ciekawa czy skoncza na czas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RAFAL Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 07.05.09, 17:34 są jakies nowe zdjątka n.Super bedzie dobrze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robimoni Re: Hotel Club Konakli 07.05.09, 19:35 Tak jak sądziłem Alfa Star jest zbyt poważną firmą aby klientów wpakować w coś co nie jest pewne. Zdjęcia mnie w pełni zadowoliły. Jedziemy 1 lipca i już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam wszystkich jadących do tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 20:09 a skąd lecicie bo my też 1 lipca lecimy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robimoni Re: Hotel Club Konakli 07.05.09, 20:49 My lecimy z Gdańska. W sumie 7 osób. Na pewno się spotkamy. A Wy skąd wylatujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: traveler Re: Hotel Club Konakli Potrzebne są przejściówki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 14:21 ..jak w temacie. Zastanawiam się, czy przyda się przejściówka. Ponoć niektóre hotele nie mają standardowych gniazdek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e Re: Hotel Club Konakli Potrzebne są przejściówki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 22:23 sa normalne ;]gniazdka pozdro zycze milego pobytu i zazdroszcze . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypel Re: Hotel Club Konakli IP: 151.92.176.* 08.05.09, 08:44 to w końcu są jakieś aktualne zdjęcia czy nie? bo każdy pisze, że są ,a potem sie okazuje, że to chodzi o inny hotel itd. kiedy z polski jest pierwszy turnus do tego hotelu?jak ktoś posiada jakieś nowe informacje to piszcie, bo ja lece dopiero w sierpniu, ale chciałbym wiedzieć co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radek Re: Hotel Club Konakli IP: 81.95.207.* 08.05.09, 14:16 Właśnie wróciłem z Konakli,sprawdzałem ten hotel dla znajomego. Hotel wyglądał na ukończony, trwały prace wykończeniowe przy małej architekturze. Turcy twierdzili, że skończą do dzisiaj, ale trudno było w to uwierzyć. Hotel nie jest położony nad samym morzem, ale do plaży jest kilkaset metrów utwardzoną drogą, po której jeździ niewiele samochodów. Plaża hotelowa niewielka, w trakcie zagospodarowywania. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
mierniczek Re: Hotel Club Konakli 07.05.09, 20:38 ja z synkiem i zona wylatujemy tez 1 lipca - z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reikalk Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:56 Dla zainteresowanych są nowe fotki i są OK do zobaczenia w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aoreder Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 21:15 www.holidaycheck.pl/detail-Zdjecia_Club+Konakli+Hotel+inny+motyw+hotelu-ch_ub-id_1156588142.html?ebene=hid#bildwechsel Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cypel Re: IP: 151.92.176.* 12.05.09, 00:57 już jestem o wiele spokojniejszy...Będzie git, jeśli ktoś wróci niech podeśle fotki z hotelu, bo wszyscy na to czekaja, plus oczywiście opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia NOWE INFO IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 11:32 Razem ze znajomymi wylatujemy do tego hotelu 24.05. z Niemiec - tam wykupiliśmy urlop. Z tego co dowiadywali sie u FTI to wiadomo, że hotel nie został otwarty 1.05. i ludzie zostali poprzenoszeni do innych hoteli. Otwarcie zostało zaplanowane na 8.05. ale też nie został otwarty. Ostatecznie informacje są takie, że ma być otwarty 14.05. i będzie już można korzystać ze wszystkiego. Gdyby jednak się okazało, że nie otworzą to tydzień przed wylotem mają wysyłać do wybory inny hotel - przy czym zastrzegają, że tez 5 * Prace wykończeniowe podobno się przedłużyły. Z tego co wiem to na sonnenklar.tv był reportaż o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: NOWE INFO IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 11:40 Ale podobno wysyłali swoich przedstawicieli z biura i byli zachwyceni hotelem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: NOWE FOTKI IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 11:52 www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Club+Konakli+Hotel-ch_ub-hid_197496.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pati Re: NOWE INFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 07:43 Skoro leciałaś 24 maja to powinnaś już wrócić . Dlaczego nie dałaś opinii w języku polskim? Bardzo cię o to proszę . Odpowiedz Link Zgłoś
popo4683 Re: DRIL opisz jeszcze to? 25.06.09, 07:29 Dril powiedz jak tam trafić na plażę niestrzeżoną, co opisywałeś, że znajduje się około 1 km. I na jakim poziomie, odbywają się wycieczki z biura, co znajduje się poza hotelem, które są tańsze niż u rezydenta, o którym też wspominałeś Odpowiedz Link Zgłoś
dril3 Odpowiedz 29.06.09, 19:23 Tak jak pisałem, wycieczki są o polowe tańsze, a nawet więcej. Wszystkie! Nie wiem na jakim są poziomie ale sadze ze na takim samym jak jak biurowe. Niech kto inny się wypowie na ten temat, kto z nich korzystał. Na plaże idzie się w prawo, nie idzie nie trafić. Ilonka lodówki są w każdym pokoju, ale lodu w nich nie zmrozisz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BASIA Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 16:20 CZY KTOŚ SIĘ ORIĘTUJE ILE KOSZTUJE WYCIECZKA DO KAPADOCJI Odpowiedz Link Zgłoś
robimoni Re: 18.05.09, 15:03 Są nowe zdjęcia. Hotel już otwarty. Według mnie wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arabella Re: IP: 79.162.152.* 18.05.09, 16:32 Super, wygląda obiecująco........my czekamy do września. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypel Re: IP: 151.92.176.* 20.05.09, 21:35 www.holidaycheck.de/bild-Club+Konakli+Hotel+Der+Cefanimateur-ch_ub-id_1156601024.html?ebene=hid#bildwechsel prawie codziennie uzupełniają nowymi fotkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Justi Re: IP: *.c198.msk.pl 04.06.09, 12:04 Czy ktoś się wybiera w wrzesniu do Konakli?? Ja z mężem wylatujemy 16 z Katowic:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 19:26 Ja też z męzem i dziecmi 16 wrzesien z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kadet74 Re: 04.06.09, 23:42 Witam. Czy ktoś wylatuje do tego hotelu 29 lipca 2009 z Katowic, bo właśnie z rodzinka lece w tym czasie, martwi mnie tylko ta plaża (pseudo)plaża..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Justi Re: IP: *.c198.msk.pl 05.06.09, 08:23 ooo...to może spotkamy sie Pani Basiu:) my mielismy leciec ze znajomymi ale niestety z przyczyn rodzinnym musieli odwolac wyjazd.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lena Wycieczki fakultatywne IP: 78.162.15.* 05.06.09, 20:25 Witam. Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka lena-pachotour.pl.tl/_-ceny.htm A jak juz bedziecie na miejscu, to zapraszam na pyszna herbatke jablkowa! Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bufada Re: Hotel Club Konakli IP: *.555.pl 22.05.09, 08:01 Super hotel oddany do użytku w 2009 r. byłam tam w połowie maja 2009. Ładne wnetrze, bardzo stylowe, basen, zjezdżalnie i mnóstwo miłych ludzi. Plaża należąca do hotelu to nic specjalnego, prawdę mówiąc to nie ma plaży Odpowiedz Link Zgłoś
grzynia Re: Hotel Club Konakli 13.06.09, 17:52 Wylatuje z Warszawy do Turcji do tego hotelu 17 czerwca 2009r. i przyznaje ze sie boje tego co zastane... Lece -2 osoby z AlfaStar. Czy ktos moze w tym czasie tez leci do tego hotelu?Na fotkach plaza i okolica nie wyglada zachecajaco. Grazka Odpowiedz Link Zgłoś
popo4683 Re: Hotel Club Konakli 29.05.09, 15:44 Jeśli byłeś w hotelu w Maju to prześlij mi fotki z plaży ona mnie najwięcej interesuje mało, co przebywamy na basenach mój adres popo4683@interia.pl z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.as.kn.pl 05.06.09, 22:31 Witam.Lece z mężem i synem 12 sierpnia z Wrocławia czy ktoś też wtedy wylatuje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga 1 Re: Hotel Club Konakli IP: *.czarnet.pl 07.06.09, 20:49 hej!wylatujemy też 12 sierpnia ale z Katowic-jadą dwie rodziny trzy osobowe-to do zbaczenia:} Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 08.06.09, 13:31 czy ktos leci moze 29 lipca z katowic ?bo ja z rodzinka wylatuje wlasnie tego 29 lipca , Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sandra Re: Hotel Club Konakli IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 19.06.09, 19:06 czesc Ania,wybieramy sie w tym samym terminie co Ty czyli 29 lipca,ja z rodzinką i brat z rodzinką.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 20.06.09, 16:05 czesc Sandra ciesze sie ze ktos sie znalazl i leci w tym czasie co ja z rodzinka mam nadzieje ze sie poznamy )): do zobaczenia .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Hotel Club Konakli IP: *.aster.pl 20.06.09, 20:41 Witam!!ja z rodzinką też tam będę 29 lipca:)dolecą do nas znajomi 5 sierpnia:)będzie wesoło:))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 22:13 fotoforum.gazeta.pl/a/35098,0.html pod tym adresem są zdjęcia umiezczone przez ewa_47 dziękujemy Ci bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lora Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 13.03.10, 22:15 Witam.Lecę do tego hotelu z synkiem i starsza corka w lipcu tego roku.Czytałam wiekszosc waszych wypowiedzi.Z tego co wywnioskowałam to to,ze pokoje,jedzienie i obsluga są na bardzo dobrym poziomie.O plaże to sie chyba nie mam co martwic...przejdziemy sie na plaże Kleopatry :)nad ten cały klif.? Powiedzcie mi tylko jak pogoda ?? I ogolnie czy morze jest cieple. Ktoś korzystał ze spa? Jak wygladaja tam ceny? :) Z gory dzieki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sandra Re: Hotel Club Konakli IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 22.06.09, 16:27 hej Ania! a lecisz z dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 23.06.09, 11:42 hej Sandra tak lece z dziecmi z dwojka jedno ma 3 lata a drugie 9 a ile twoje dzieci maja latek ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sandra Re: Hotel Club Konakli IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 23.06.09, 12:07 witam,moja córka ma 10,a bratanica 4,także będą miały towarzystwo,bardzo mnie to cieszy:) a skad jestes? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 23.06.09, 13:15 jestem z siemianowic slaskich wiec lecimy z katowic. super jak sie poznamy to dzieci beda sie razem bawic super az sie ciesze im wiecej ludzi tym lepsza jest atmosfera a wy z kat lecicie jesli mona wiedziec ? moze na lotniusku sie poznamy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sandra Re: Hotel Club Konakli IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 23.06.09, 18:06 my też lecimy z Katowic,a mieszkamy w Rudzie Śląskiej,ja tez sie ciesze,że i dzieci i my bedziemy mieli towarzystwo:) A Twoje dzieci to dziewczynki czy chłopcy,bo mnie tu córa męczy,zebym się Ciebie zapytała:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Hotel Club Konakli IP: 83.143.102.* 23.06.09, 19:29 moja corka ma na imie Nicoletta a syn Kacperek super moze sie jakos rozpoznamy na lotnisku zeby lepiej sie nam czas z lecial na lotnisku ? apotem w drodze do hotelu ?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś