Dodaj do ulubionych

Hotel Club Konakli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 10:27
czy ktoś może wybiera sie do tego hotelu w 2009r. nie mogę dotrzeć
do rzadnych opinii, może dlatego że rok budowy to 2008 - mam
nadzieje że nic nie bedzie do zarzucenia?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: marekuja Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 05:54
      Wiatm my też się wybieramy w maju 2009 i zadnych informacji ma to
      byc podobno hotel clubowy Alfa Star wic chyba kichy nie bedzie
      • Gość: kasia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 19:32
        Hotel wygląda super ale plaża same kamienie wręcz skały wygląda jak
        betonowa,żeby nie ta plaża też bym tam była.
        • Gość: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:14
          a skad wiesz ze plaża jest beton

• Gość: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:16
            mam koleżankę w alfa star i podobno hotel jest juz ukończony,tez
            wybieramn sie do konakli club w czerwcu
            • Gość: Parva Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 12:18
              5* hotel z barem hotelowym na plaży - więc chyba do sezonu plażę
              zagospodarują?
            • Gość: Irek Re: Hotel Club Konakli IP: *.malopolska.policja.gov.pl 31.12.08, 10:24
              Bardzo Proszę o zamieszczenie opini po powrocie będę czekał z
              nieciepliwością ....może uda się przeczytać przed wylotem Dzieki z
              góry
            • Gość: dads Re: Hotel Club Konakli IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.09, 13:20
              bedziesz zalowal!
              • dril3 !!!!!!!!! VIDEO !!!!!!!!! 29.06.09, 20:51
                Widok z balkonu specjalnie dla dads ktory twierdzi ze basen jest za mały.

LINK: www.youtube.com/watch?v=PnpGId85LQ4
                • Gość: FAN Re: !!!!!!!!! VIDEO !!!!!!!!! IP: *.kokarda.pl 29.06.09, 21:01
                  A mam pytanie walute jaką lepieju zabrać? euro, dolce czy tą Turecka?
                  • dril3 Waluta 29.06.09, 21:26
                    Moim zdaniem najlepiej podczas zakupów mieć turecka walutę, jeżeli masz jedno ojro to po ich kursie wychodzi 2,14 liry.
                    Ja zabrałem ojro tak jak chyba każdy Polak:)
                    Kantorów jest pełno tak ze z tym nie będziesz miał problemu.

Pamiętajcie się targować zanim coś kupicie to podstawa w Turcji na każdym bazarze!!!!!!!!
                    • Gość: FAN Re: Waluta IP: *.kokarda.pl 29.06.09, 21:37
                      Dzieki za podpowiedz, bo nastawiałem sie bardzo na dolce i ojro.a w przeliczeniu na nasze jest duzo drozej? czy polecasz jakies knajpki, restauracje?
                      • dril3 Balety 29.06.09, 21:48
                        Byliśmy na baletach w Alani, animatorzy na 100% zaproponują taki wyjazd.

Dyskoteka na 4 pietrze pod gołym niebem, widok na cale miasto nocą.
                        Cos pięknego zawożą cie i odwożą pod sam hotel.

Koszt to 10ojro za osobę, jak lubisz klimaty muzyki Latino-House to naprawdę polecam!!!!!
                        • dril3 Prośba ode mnie do tych co jada!!!!!!!! 29.06.09, 22:10
                          Chciałbym płytę z ich utworami które często puszczali przy basenie,
                          proszę pozytywne rozpatrzenie mojej prośby:)

Zapomniałem po prostu o tym, a to naprawdę nie problem dla tego co ma
                          ze sobą czysta płytkę i laptopa.
                          • Gość: Witaj Re: Prośba ode mnie do tych co jada!!!!!!!! IP: 80.50.236.* 05.07.09, 15:20
                            Bardzo fajnie że pokazałaś jakie sa realne zdjęcia tego hotelu widać
                            ze naprawde super. Jeszcze mam pytanko jakie sa tam łazienki i
                            jedzenie???? My jedziemy w podróz poslubna własnie do tego hotelu
                            ale dopiero we wrzesniu.... i mam nadziej ze sie nie zawiedziemy
                            Pozdrawiam. Ps jak by cos ja moge ci zgrac ta płytke. Ps a duzo jest
                            tam Polaków i czy obsługa tez sie posługuje naszym językiem
          • Gość: kamil Re: Hotel Club Konakli IP: *.tktelekom.pl 16.12.08, 13:39
            Też myślałem o tym hotelu ale znajoma z alfy mi go odradziła
            • busy-bee Re: Hotel Club Konakli 16.12.08, 17:27
              A dlaczego odradziła? Jestem zainteresowana tym hotelem i szukam o nim
              informacji, których na razie jest niewiele ...
              • Gość: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 17.12.08, 13:29
                Ja mam znajomą w alfa ,powiedziała ze hotel na lato 2009 bedzie śmigał pełną
                parą.Też jestem ciekaw czemu odradziła??
        • lukasz_bb Re: Hotel Club Konakli 09.09.09, 10:04
          Więcej zdjęć możesz zobaczyć na stronie:
          Club Konakli
      • Gość: Irek Re: Hotel Club Konakli IP: *.malopolska.policja.gov.pl 31.12.08, 10:14
        Bardzo Bardzo Proszę o wpis ( opinie ) po powrocie ja mam wykupione
        wczasy na sierpień więc będę spokojnieszy
      • Gość: zaneta.32 Re: Hotel Club Konakli IP: *.pila.vectranet.pl 26.03.09, 15:30
        Witam ja się zastanawiam nad tym hotelem. Chcemy lecieć z dziećmi w
        maju. Rozmawiałam z Pania z Alfa star i mówiła że hotel będzie
        oddany właśnie w maju.
      • Gość: Pawel-Alan Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 22:19
        witam. Ja lece z zona i synkiem 3 czerwca z Wroclawia na 2 tygodnie.
        Sam jestem ciekaw jak bedzie ...mam nadzieje ze nie spedzimy wakacji
        na placu budowy;) i jak z tymi 5*... Leci ktos moze w tym terminie??
        Moze postawie komus drinka w hotelu:)
        • Gość: jon Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 14:20
          hotel mega wypas..nie ma co!
        • Gość: martini851 Re: Hotel Club Konakli IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.09, 15:35
          Lecimy 03.05 z Poznania.
          Asia i Marcin
          • Gość: e320d Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 11:43
            My też lecimy 03.06 z Poznania
            Paula i Artur.
        • Gość: viver Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 09:25
          Wróciliśmy 27,05,09 .Hotel nowiutki luksusowy ,obsługa bardzo miła
          jedzenie średnie ,drinki mogą być, polecam piwo.Wokół hotelu budowy
          trochę hałasują, plaża kamienista brzydka. Ogólnie wróciliśmy
          zadowoleni. Wycieczki fakultatywne kupujcie u turków, tańsze.
        • Gość: ewa Re: Hotel Club Konakli IP: *.master.pl 30.05.09, 23:23
          Witam,
          My też lecimy z Wrocławia 3 czerwca z córką:)więc się spotkamy już pewnie w
          samolocie.Pozdrawiamy.
    • paskas-tczew Re: Hotel Club Konakli 18.12.08, 08:01
      Witam wszystkich. Wybieram się do tego hotelu w lipcu. Wogóle sie
      nie obawiam tego czy on będzie wybudowany. W 100% będzie w pełni
      funkcjonował. Wielu ludzi z branży turystycznej potwierdziło mi
      żebym wogóle sie nie obawiał. A tak naprawdę ALFA STAR jest zbyt
      poważną firmą żeby sobie pozwolić na niesprawdzone hotele.
    • Gość: basia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 16:49
      My jedziemy do tego hotelu we wrzesniu z 2 małych dzieci w biurze
      podróży mówili nam ze na plazy będzie wysypany piasek a wiec nie
      bedzie tak zle
    • Gość: Renata Re: Hotel Club Konakli IP: 94.72.98.* 29.12.08, 23:28
      w Konakli byłam w 2008 roku w lipcu, i ze smutkiem musze stwierdzic ze w tej miejscowsci nie ma ladnej plazy z dobrym zejciem do morza. Najatrakcyjniejsza plazą jest plaza Kleopatry w oddalonej jakies 17 kilometrów Alanyi. I jesli nie maccie jeszce zaklepanego miejsca w Konakli sklaniałabym sie jednak za pobytem w Alanyi.Dodam, że piasek na plazy w Konakli nie jest piachem czystym a jest to piach powulkaniczny, brudzacy...szary.W niektórych miejscach plaza jest kamienista,z faktycznie betnowymi głazami przy wejściu do morza.
      • Gość: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 11:00
        Witam.Nasz hotel czyli Club Konakli,co godzinę podstawia
        autobus,który dowozi na jakąs inną plaże .hheheee...ale nie wiem na
        jaką
        • Gość: basia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 16:21
          Tez własnie wyczytalismy ze z hotelu jest organizowany przejazd na
          plaze
      • Gość: Gosia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 08:48
        Czy ktoś Wie czy hotel został już oddany w pełni do dyspozycji gości. Mam
        nadzieje że jest już otwarty. Wiecie coś na ten temat?
    • Gość: Marta G Re: Hotel Club Konakli IP: *.xdsl.centertel.pl 04.01.09, 20:18
      I ja wybrałam ten hotel na wrzesień 2009. Raczej jestem spokojna o ten
      wypoczynek, nie mniej co jakis czas poszukuje info ..............moze ktos juz
      był i ma cos ciekawego do przekazania.
      • Gość: basia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 16:45
        My troche poczytalismy na niemickich stronach.Pisze tam ze hotel
        jeszcze jest w trakcie budowy a wiec raczej tam jeszcze nikt nie byl
        na urlopie
        • Gość: ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 13:58
          Ja tez sie dowiedzialam ze ten hotel jest w trakcie remontu i ze
          dopiero w czerwcu maja byc pierwsi goscie i to tez nie wiadomo w
          razie czego maja zapewnic inny hotel
          • Gość: basia Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:28
            Juz na kwiecien sa oferty.Co do budowy to podobno som juz tylko same
            wykonczenia a wiec nie bedzie tak zle :)
            • Gość: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 15:49
              Dzwoniłam bezpośredni na infolinię ALFA STAR i tam właśnie mi powiedziano że
              pierwsi goście mają pojawić się dopiero w czerwcu . Na 95% prace wykończeniowe
              mają być ukończone. Ja z rodziną wybieram się do tego hotelu w lipcu i mam
              nadzieję że wszystko będzie zapięte na ostatni guzik.
              • Gość: olin80 Re: Hotel Club Konakli IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.09, 17:41
                www.clubkonaklihotel.com/jpg/pages/0011.html
                Tutaj macie ten hotel,a raczej jego sprytną grafikę komputerową,ale
                położenie się zgadza.
                • Gość: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 20:20
                  Żadna nowośc , jest o wiele więcej zdjęc na !! Tyle że tesz animacje.
                  • Gość: ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 12:01
                    ciekawe czy ukoncza prace na czas ???Bo jak nie to bedzie klapa
                    • Gość: Rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 15:43
                      a kto ci to powiedział że nie będzie ukonczone.Ja z moich informacji
                      wiem,że hotel jest ukończony
                      • Gość: ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:53
                        dzwonilam na infolinie Alfa i ta pani mi to powiedziala a nasze biuro z ktorym
                        lecimy nam potwierdzilo ale ta pani powiedziala ze ma byc wszystko ukonczone na
                        czerwiec jezeli nie to maja nam zapewnic inny hotel zobaczymy w czerwcu czy
                        goscie juz sa w tym hotelu jak nie to bedziemy szukac czegos innego
                        • Gość: Amanda Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:40
                          Ja się zastanawiam nad tym hotelem w sierpniu- ale boje się tym
                          bardziej że to ma być podróż poślubna
                          • Gość: ola Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 14:03
                            alfa star poleca ten hotel wiec hyba nie bedzie tak zle hotel jest nowy i ma byc
                            otwarty w czerwcu my jedziemy w lipcu i tez mamy nadzieje ze bedzie super pani z
                            alfa mowi ze hotel bedzie gotowy i zeby sie nie obawiac wiec jej zaufalismy
    • Gość: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.01.09, 18:35
      Niemieckie BP sprzedają oferty wczasów od maja do tego hotelu.
      • Gość: andy Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.09, 18:25
        Ja zarezerwowalem w styczniu,mysle ze bedzie wszyszko O.K
    • Gość: becia79 Re: Hotel Club Konakli IP: 195.246.216.* 16.01.09, 11:35
      Ja mam zarezerwowany pobyt od 5 sierpnia 2009 r. A wszystkuie
      miejsca w tym chotelu już są porezerwowane od końca czerwca do
      połowy sierpnia (więc chyba żadnej ściemy nie będzie??:)) A kto
      jeszcze wybiera się w tym terminie?? (Ja ze znajomymi lecę z
      Wrocławia)
      • Gość: groszek Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 29.04.09, 22:06
        Ja tez lece w tym terminie. Pani z Alfa Star polecała hotel, a ja postanowiłam
        zaufać swojej intuicji i jej...
    • Gość: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 19.01.09, 13:37
      witam ja wybieram sie do tego hotelu mam nadzieje ze bedzie ok bo
      wyglada super i ta kategoria gwiazdkowa
    • Gość: sylwia Re: Hotel Club Konakli IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 19:28
      to czekamy na wiadomsci z tego hotelu i zdiecia.
    • Gość: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 20.02.09, 12:11
      witam Może ktos znalazł jakieś zdjęcia w realu , a nie makiety.Proszę o podanie
      strony jak ktoś ma.pozdrawiam
      • Gość: aoreder Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 16:31
        www.holidaycheck.pl/detail-Zdjecia_Club+Konakli+Hotel+Blick+in+den+Orangengarten-ch_ub-id_1156524731.html?ebene=hid#bildwechsel
        • Gość: ?? Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:28
          Co to ma byc ??
          • bionda83 Re: Hotel Club Konakli 13.03.09, 14:52
            haha na holiday checku hotel troche niewyklonczony ;) NIGDY NIE WYBIERAJCIE
            HOTELU KTORY DOPIERO POWSTAJE bo potem przez miesiac wakacyjny towrzyszyc wam
            bedzie odglos wiertarki i mlotka i koparki ;)
            konakli jest fajna miejscowoscia ale lepsza jest alanya, jeżeli chodzi o plaze
            to zwir i zejscie po kamiennych plytach....
            • Gość: sylwia Re: Hotel Club Konakli IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.09, 18:36
              jak go niemcy sprzedaja w swoich biurach to nie sciema.
              • Gość: Rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 14:30
                Ludzie bez paniki,dzwonilem do biura podrozy FTI,i zapewniono mnie
                ze wszystko bedzie O.K na 100%
                • bionda83 Re: Hotel Club Konakli 15.03.09, 02:55
                  hmm a co o za biuro FTI? i na jakiej podstawie bezgranicznie im wierzysz? radze
                  zadzwonic do hotelu albo do kogos kto juz tam w okolicach jest i moze powiedziec
                  jak hotel wyglada, najlepiej do turoperatora ktory ma ten hotel w ofercie i
                  niech was zapewni (chodz pod podpisaniu umowy nic to juz nie da) ze ten hotel
                  bedzie wykonczony; nie chce nikogo tutaj straszyc ale turcja ciagle sie rozwija,
                  kto byl tam 5 lat temu teraz tego regionu nie pozna, ciagle sie cos buduje, a
                  jadac do nowo wybudowanego hotelu nalezy sie liczyc z gruzem, slaba zielenia i
                  ewentualnymi usterkami, a takze z halasem, ktory towarzyszy pracom
                  wykonczeniowym....zycze aby to Was ominelo.
                  • Gość: rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.09, 10:33
                    FTI TO NIEMIECKIE BIURO PODROZY:
                  • Gość: Rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.09, 10:36
                    FTI to niemieckie biuro podrozy,powtarzam tylko to co mi powiedzieli.
                  • Gość: KLAKIER Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:33
                    bionda83 może masz ochotę na bilet ze zwrotu bo miejsca w grudniu
                    były wykupione. Podziwiam ludzi co zawsze są na nie i starają się
                    wkur.... innych za wszelką cenę. Pozdrawiam LUDZI LECĄCYCH W
                    LIPCU.
        • 22lucyna Re: Hotel Club Konakli 24.03.09, 08:40
          jade na wycieczke 13 maja na 2 tyg z dzieckiem i rodzinka
          watpie zeby Alfa Star sprzedawalo wakacje w tym hotelu jesli mial by
          on byc jeszcze nie skonczony
          Alfa Star jest na rynku od wielu lat i ma bardzo dobra opinie,
          a wakacje w tym hotelu mozna juz kupic od kwietnia wiec do tego
          czasu hotel napewno bedzie ukonczony
          mam nadzieje ze spotkam tam fantastycznych ludzi
          a dla tych ktorzy jada pozniej zdam recenzje po powrocie
          • Gość: anka Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:53
            wiecie co nie jestem rolnikiem ale pomarańcze na drzewie w lutym to
            chyba nawet w turcji nie możliwe
            • Gość: Bebado Re: Hotel Club Konakli IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 10:28
              ależ jak najbardziej możliwe... i nie ma w tym nic dziwnego, to my po prostu
              mieszkamy w takiej zapyziałej strefie klimatycznej...
              • Gość: Rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 25.03.09, 16:22
                POmarancze wisza na drzewach od grudnia do marca,powiem ze jest to
                taka naturalna spizarka.
        • Gość: Rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 04.04.09, 12:34
          Zycze wszystkim udanego urlopu ,Ja musze do lipca czekac.
      • dril3 !!!!!!!!!!!!!! Foto Plaża, Hotel !!!!!!!!!!!!!!! 21.06.09, 15:38
        W poniższym linku pokazuje konkretne zdjęcia jak to wszystko,
        łącznie z plaża wygląda.

fotoforum.gazeta.pl/u/dril3.html
    • Gość: anka Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 22:00
      lecimy z dziećmi i znajomymi w lipcu w drugiej połowie,bardzo proszę
      daj znać jak jest wtym hotelu.Myślę ze wszystko będzie w porządku
      skoro Niemcy sprzedają wczasy tam .
    • Gość: bikstar Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 13:47
      hej ogrodnicy, na dwor liscie na drzewach liczyc ;P .
      a w temacie: czy ktos juz sie zdecydowal? byloby supoer jakby ktos mogl relacje
      szybko ;) zdac. swietnie ceny wygladaja, jest znizka i gwarancja ceny. jakby
      ktos jeszcze sprawdzil/pochwalil jak tam teraz te zakladane piec gwaizdek wyglda
      to bysmy juz pewnie do Alfy lecieli z kaska ;) . jak dzieci beda mialy wakacje
      to koniec czerwca bysmy wzieli...
      • Gość: Rudi Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 30.03.09, 17:27
        Halo.kto Ci powiedzial ze ten hotel ma piec gwiazdek?z tego co ja
        wiem ma tylko**** +
        • Gość: bikstar Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 14:12
          aa, bije sie w piersi i prostuje: sloneczka alfy na ich www w liczbie pieciu
          objawily mi sie jako gwiazdki :D . ale juz kusza: "Obiekt w trakcie procesu
          kategoryzacji, oczekuje na certyfikat pięciogwiazdkowy", to pewnie nieduzo
          brakuje ;) . jeszcze nie mieszkalem w pieciu gwiazdkach, to troche sie juz
          nakrecilem :D . fajny rabat, nie chcialbym przegapic, bo: "ILOŚĆ MIEJSC
          OGRANICZONA!", a jeszcze trzeba poczekac zeby ktos pochwalil...
          • Gość: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.sta.asta-net.com.pl 31.03.09, 19:45
            Jedź śmiało! niemieckie i holenderskie BP.mają go w sprzedaży od
            początku maja i jest 5*.Jak będziesz ciekawy opinii o nim to zerknij
            po 15-maja na holidaycheck,może będą już jakieś.Ja poluję na ten
            hotel z wylotem z Berlina w czerwcu.W tamtym roku byłam w Konakli w
            5*hotelu z opcją U ALL i było super.Ten hotel widziałam rok
            temu,wielki plac budowy,ale u nich to normal.Hotele w tej okolicy
            rosną jak grzyby po deszczu.Wiem co piszę bo jesteśmy stałymi
            bywalcami.Miejsce się zgadza i napewno będzie super.
            • Gość: bikstar Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 10:49
              dziekuje za podpowiedz :) . pozcekam jeszcze z wyjazdem, mam nadzieje, ze znizki
              w alfie tez ;) . jeszcze tylko pare dobrych glosow i moze jakies ladne zdjecia... :D
              • 22lucyna Re: Hotel Club Konakli 04.04.09, 09:35
                my jedziemy 13 maja i ponoc bnedziemy pierwszymi goscmi napewno zdam
                relacje
                • Gość: oowad Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 06.04.09, 21:20
                  Do"zarzucenia" na pewno bedzie jeszcze kilka ścian tynkiem ,ale nie
                  powinno byc kłootu:-)
                  • Gość: Krystian Re: Hotel Club Konakli IP: *.pools.arcor-ip.net 14.04.09, 17:00
                    Oowad chcialbys tam pojechac ,nie? ale brak kasy co?
                    • mierniczek Re: Hotel Club Konakli 17.04.09, 15:36
                      Wlasnie wykupilem tygodniowe wczasy na 1 lipca. Dzwonilem do alfastar'u i pani
                      powiedziala zeby sie nie martwic ta budowa hotelu, bo na sezon wszystko bedzie O.K.
                      • robimoni Re: Hotel Club Konakli 22.04.09, 17:32
                        My również wylatujemy do tego hotelu 1 lipca. Z jakiego miasta lecicie bo my z
                        Gdańska.
                        • mierniczek Re: Hotel Club Konakli 23.04.09, 12:56
                          Ja z zona i 5 letnim synkiem lecimy z Warszawy
                • Gość: bufada Re: Hotel Club Konakli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:57
                  ja też jadę 13 maja z Poznania. Wygląda na to, że rzeczywiście
                  będziemy pierwszi
                  • Gość: reikalk Re: Hotel Club Konakli IP: *.malopolska.policja.gov.pl 23.04.09, 13:05
                    bufada daj znać na forum po powrocie co to za hotel.Pozdrawiam lece
                    15 lipiec Kraków
                  • Gość: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 25.04.09, 21:46
                    Ja razem z rodzina i 3 innymi rodzinami lecimy 1 lipca z Bydgoszczy.8 osób
                    dorosłych i 6 dzieciaków ,mam nadzieje ze będzie ok!Prosimy o wiadomości!
                    • lena-pachotour Re: Hotel Club Konakli 28.04.09, 20:58
                      Zapraszam serdecznie do przeżycia wspaniałej przygody z historią,
                      kulturą i pięknymi krajobrazami Turcji podczas naszych wycieczek
                      fakultatywnych!

www.lena-pachotour.pl.tl
                      Pozdrawiam i zycze udanych wakacji!
                      • Gość: xx Własnie dziś wróciłem... IP: *.era.pl 29.04.09, 14:35
                        co chcecie wiedzieć..?
                        • Gość: Mariola Re: Własnie dziś wróciłem... IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.09, 16:53
                          Jadę do tego hotelu w lipcu ,i chciałam się dowiedzieć,czy jest już
                          zupełnie wykończony, jaka jest plaża i jak daleko,czy wart jest
                          gwiazdek, które podobno ma,czy w trakcie pobytu trwały prace
                          wykończeniowe, czy jesteś zadowolony z pobytu? Może masz jakieś
                          zdjęcia.
                        • 22lucyna Re: Własnie dziś wróciłem... 29.04.09, 18:49
                          i ajk bylo?? jak wyglada hotel czy juz jest skonczony??
                          • Gość: xx Re: Własnie dziś wróciłem... IP: *.era.pl 30.04.09, 10:54
                            Zdjęcia mam ale z racji że cała noc wczoraj nie spałem i
                            przyjechałem z lotniska do pracy nie udało mi sie jeszcze zdjęć
                            przejrzec, przez weekend zorganizuje to wam podesle albo może wrzuca
                            na jakaś strone.

Hotel jest już dawno skończony to jest hotel który ma kilka lat więc
                            nie bardzo łapie o jakie wykończenie chodzi, w każdym razie żadnych
                            prac nie było.
                            Plaża - hotel ma swoją plaże jest piaszczysta dużo leżaków ale aby
                            dojśc do wody trzeba przejść kawałek (ok 5 do 10 metrów) przez plaże
                            z kamieniami co nie nalezy do przyjemności wiec najlepiej przejść
                            sobie w klapkach.
                            Nie zrażajcie sie bo to i tak jest jedna z fajniejszych plaż tam
                            wszedzie na plażach są kamienie a tu przy leżakach jest wszedzie
                            nawieziony piasek wiec jest bardzo miło. Plaża w nocy była zazwyczaj
                            lana wodą - prawdopodobnie aby nie unosił się na niej wszechobecny
                            pył z piasku. ogólnie plaża jest ok.
                            przy plaży jest codziennie od godz. 23 dyskoteka (napoje płatne) ale
                            jesli dobrze pamietam do 24 mozna wziąć napoje w barze blisko plazy
                            bezpłatnie.

Co do hotelu - pokoje ogólnie czyste, codziennie sprzątane pokoje.
                            my zostawialismy codziennie 1$ i widac było że naprawde łądnie było
                            posprzątane i na łóżku porobione z ręczników jakies kombinacje.
                            Dużym minusem Hotelu było to że na poczatku leciała zawsze taka
                            letnia woda, ja lubie brac przyszic w raczej gorącej więc trzeba
                            było zaczekać z 15 min zanim zacżeła lecieć tak normalnie ciepła, bo
                            tak to leciała taka że mozna wziąć przysznic ale jak dla mnie za
                            chłodna.

W hotelu nie ma ręczników na leżaki więc proponuje wziąć sobie
                            jakieś duże.

Co do jedzenia cały czas powtarząło sie to samo, ale to chyba tak
                            jak wszędzie. Za kżdym razem są 2 dania mięsne i do tego niezliczone
                            ilości warzyw i róznych innych smakołyków. Mi smakowąło lepiej w
                            Egipcie a moim znajomym lepiej w tym hotelu więc wiadomo zalezy co
                            kto lubi. Tu napewno było zdrowasze jedzenie bo mieso w wiekszości
                            gotowane a nie smażone.

Co do wycieczek napewno polecam jechać koniecznie zobaczyć wodospad
                            arbuzowy w antalya ponieważ robi naprawde miłe wrażenie.
                            znalazłem jakies zdjęcie w internecie:
                            www.globtroter.pl/zdjecia/44085,turcja,antalya,wodospad,arbuzowy,wodospad,z,tecz.html

Polecam tez miasto Alanya szczególnie wejść na górę gdzie są ruiny
                            zamku, proponuję iść na pieszo - po obżeraniu się w hotelu mozna
                            stracic tam duzo kalorii - idzie sie ok 6 km. ostro pod góre, co
                            prawda ruin to tam za dużo nie ma ale widok który tam jest naprawdę
                            jest wart tego wyczynu.
                            Z ulicy z pod Hotelu do Alanya jeżdzą co chwila dolmusze czyli
                            busiki wystarczy machnać ręką i niezależnie czy na przystanku czy
                            nie właczają awaryjne i sie zatrzymują.
                            Koszt dojazdu na złotówki przeliczając to ok 8 zł wychodziło.

UWAGA: nie bierzcie żadnej waluty typu Euro czy dolary tylko ich
                            Liry, płacąc w Lirach np. wychodziło coś 20 zł to po przeliczeniu na
                            dolary to samo kosztowało 26 zł. liczą sobie porzadny kurs przy
                            płatnościach.

Ogólnie Hotel jest całkiem ok. biorąc pod uwagę że ma 4* czyli można
                            liczyć że nasze 3*.

Jak coś was interesuje to pytajcie a jak mi cos wpadnie do głowy to
                            polecam.

Jeśli jedziecie z Neckermanna to jest bardzo miła osoba Rezydentem
                            Pani Małgosia naprawdę super kobietka - odwołali nam jedna wycieczke
                            to załatwiła ją w innym terminie i było fajnie.

• Gość: xx Re: Własnie dziś wróciłem... IP: *.era.pl 30.04.09, 11:01
                              dodam jeszcze że prawie wogóle nie było żadnych ryb i nic nie było z
                              owoców morza.
                              był raz śledź ale bardzo niedobry i raz coś smażonego jakas ryba ale
                              sie nie skusiłem.
                              Pytaliśmy pani rezydent to pwiedziała że tej okolicy ryby sa bardzo
                              drogie i pewnie dlatego brak.
                              • Gość: Basia Re: Własnie dziś wróciłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 11:22
                                Nie rozumiem, jak hotel ma kilka lat, jak w roku 2008 został
                                wybudowany dopiero...?? I według biur podróży ma 5* .
                                • Gość: xx Re: Własnie dziś wróciłem... IP: *.era.pl 30.04.09, 12:50
                                  no i nietety pomyłka... okazało się że w Konakli sa 2 hotele "Hotel
                                  Club"

sorki za zamieszanie
                                  • Gość: zainteresowany Prosze tu wklejać nowe zdjęcia IP: *.malopolska.policja.gov.pl 30.04.09, 13:00
                                    www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Club+Konakli+Hotel-ch_ub-hid_197496.html
                                    • Gość: Ela Re: Prosze tu wklejać nowe zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 10:53
                                      A co mozesz jeszcze powiedziec bo my lecimy do tego hotelu w lipcu z
                                      dziecmi i troche sie obawiam ze go nie skoncza i co w tedy
                                      • mierniczek Re: Prosze tu wklejać nowe zdjęcia 03.05.09, 14:22
                                        No przeciez napisal ze byl w innym hotelu :)
                                        Ja tez z rodzinka lece w lipcu (1dokladnie 1 lipca) i przestalem sie juz
                                        obawiac, ze cos bedzie nie tak. Mysle ze nie ma prawa byc inaczej jak tylko ze
                                        bedzie swietnie :)
                                        • Gość: Ela Re: Prosze tu wklejać nowe zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 10:28
                                          Ja tez mam nadzieje ze bedzie ok ale obawiam sie ze nie skoncza bo
                                          ze zdiec widac ze jeszcze duzo brakuje badzmy dobrej mysli
                                    • Gość: aneczka Re: Prosze tu wklejać nowe zdjęcia IP: *.sukcesnet.pl 04.05.09, 11:49
                                      fotki sa nieciekawe wogule nieprzypominaja tych ktore sa oferowane w
                                      biorach podrozy wiec jestem ciekawa jak to bedzie wygladac w lipcu
                                      bo lece tam z rodzinka az sie boje czy to niejest nabijanie ludzi w
                                      babke )):
    • 22lucyna Re: Hotel Club Konakli 04.05.09, 14:22
      kochani nie panikujcie te fotki co widzieliscie zostaly zrobione w
      lutym wiec spory czas temu.Jesli sa tam dobre firmy budowlane to
      napenwo wszystka skoncza na czas.Ja jade tam juz 13 maja i jakos
      wogole sie nie obawiam i napewno zdam relacje po powrocie
      • Gość: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.05.09, 18:47
        Jedź śmało ja w tamtym roku widziałam tylko wykop pod ten
        hotel.Turcy to na naprawdę zaradni ludzie.Zdjęcia z połowy lutego to
        o czym tu pisać.Napewno wrócisz zadowolona.
      • mierniczek Re: Hotel Club Konakli 04.05.09, 20:15
        13 maja to juz ... za chwileczke. Z niecierpliwoscia czekam na relacje.
        • Gość: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.05.09, 20:29
          Sorry,ale ja jadę w czerwcu i nie do tego hotelu.Inne IP.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Ela Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 12:19
            Zato ja czekam z nioecierpliwoscia na te zdiecia bo do lipca juz nie
            duzo zostalo jak wrucisz to napisz bede czekala jestem bardzo
            ciekawa czy skoncza na czas
            • Gość: RAFAL Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 07.05.09, 17:34
              są jakies nowe zdjątka n.Super bedzie dobrze pozdrawiam
              • robimoni Re: Hotel Club Konakli 07.05.09, 19:35
                Tak jak sądziłem Alfa Star jest zbyt poważną firmą aby klientów wpakować w coś
                co nie jest pewne. Zdjęcia mnie w pełni zadowoliły. Jedziemy 1 lipca i już nie
                mogę się doczekać. Pozdrawiam wszystkich jadących do tego hotelu.
                • Gość: rafal Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 20:09
                  a skąd lecicie bo my też 1 lipca lecimy pozdrawiam
                  • robimoni Re: Hotel Club Konakli 07.05.09, 20:49
                    My lecimy z Gdańska. W sumie 7 osób. Na pewno się spotkamy. A Wy skąd wylatujecie?
              • Gość: traveler Re: Hotel Club Konakli Potrzebne są przejściówki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 14:21
                ..jak w temacie. Zastanawiam się, czy przyda się przejściówka. Ponoć niektóre
                hotele nie mają standardowych gniazdek.
                • Gość: e Re: Hotel Club Konakli Potrzebne są przejściówki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 22:23
                  sa normalne ;]gniazdka pozdro zycze milego pobytu i zazdroszcze .
        • Gość: Cypel Re: Hotel Club Konakli IP: 151.92.176.* 08.05.09, 08:44
          to w końcu są jakieś aktualne zdjęcia czy nie? bo każdy pisze, że są ,a potem
          sie okazuje, że to chodzi o inny hotel itd. kiedy z polski jest pierwszy turnus
          do tego hotelu?jak ktoś posiada jakieś nowe informacje to piszcie, bo ja lece
          dopiero w sierpniu, ale chciałbym wiedzieć co i jak :)
          • Gość: Radek Re: Hotel Club Konakli IP: 81.95.207.* 08.05.09, 14:16
            Właśnie wróciłem z Konakli,sprawdzałem ten hotel dla znajomego.
            Hotel wyglądał na ukończony, trwały prace wykończeniowe przy małej
            architekturze. Turcy twierdzili, że skończą do dzisiaj, ale trudno
            było w to uwierzyć. Hotel nie jest położony nad samym morzem, ale do
            plaży jest kilkaset metrów utwardzoną drogą, po której jeździ
            niewiele samochodów. Plaża hotelowa niewielka, w trakcie
            zagospodarowywania. Miłego wypoczynku.
    • mierniczek Re: Hotel Club Konakli 07.05.09, 20:38
      ja z synkiem i zona wylatujemy tez 1 lipca - z Warszawy
      • Gość: reikalk Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:56
        Dla zainteresowanych są nowe fotki i są OK do zobaczenia w lipcu.
        • Gość: aoreder Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 21:15
          www.holidaycheck.pl/detail-Zdjecia_Club+Konakli+Hotel+inny+motyw+hotelu-ch_ub-id_1156588142.html?ebene=hid#bildwechsel
          • Gość: cypel Re: IP: 151.92.176.* 12.05.09, 00:57
            już jestem o wiele spokojniejszy...Będzie git, jeśli ktoś wróci niech podeśle
            fotki z hotelu, bo wszyscy na to czekaja, plus oczywiście opinie :)
            • Gość: Kasia NOWE INFO IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 11:32
              Razem ze znajomymi wylatujemy do tego hotelu 24.05. z Niemiec - tam
              wykupiliśmy urlop. Z tego co dowiadywali sie u FTI to wiadomo, że
              hotel nie został otwarty 1.05. i ludzie zostali poprzenoszeni do
              innych hoteli. Otwarcie zostało zaplanowane na 8.05. ale też nie
              został otwarty. Ostatecznie informacje są takie, że ma być otwarty
              14.05. i będzie już można korzystać ze wszystkiego. Gdyby jednak się
              okazało, że nie otworzą to tydzień przed wylotem mają wysyłać do
              wybory inny hotel - przy czym zastrzegają, że tez 5 * Prace
              wykończeniowe podobno się przedłużyły. Z tego co wiem to na
              sonnenklar.tv był reportaż o tym hotelu.
              • Gość: Kasia Re: NOWE INFO IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 11:40
                Ale podobno wysyłali swoich przedstawicieli z biura i byli
                zachwyceni hotelem...
              • Gość: Kasia Re: NOWE FOTKI IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 11:52
                www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Club+Konakli+Hotel-ch_ub-hid_197496.html
              • Gość: pati Re: NOWE INFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 07:43
                Skoro leciałaś 24 maja to powinnaś już wrócić . Dlaczego nie dałaś opinii w
                języku polskim? Bardzo cię o to proszę .
            • popo4683 Re: DRIL opisz jeszcze to? 25.06.09, 07:29
              Dril powiedz jak tam trafić na plażę niestrzeżoną, co opisywałeś, że znajduje się około 1 km. I na jakim poziomie, odbywają się wycieczki z biura, co znajduje się poza hotelem, które są tańsze niż u rezydenta, o którym też wspominałeś
              • dril3 Opisze dzis po 22 25.06.09, 13:14
                Opisze dzis po 22
              • dril3 Odpowiedz 29.06.09, 19:23
                Tak jak pisałem, wycieczki są o polowe tańsze, a nawet więcej.
                Wszystkie!

Nie wiem na jakim są poziomie ale sadze ze na takim samym jak jak biurowe.
                Niech kto inny się wypowie na ten temat, kto z nich korzystał.

Na plaże idzie się w prawo, nie idzie nie trafić.

Ilonka lodówki są w każdym pokoju, ale lodu w nich nie zmrozisz.
          • Gość: BASIA Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 16:20
            CZY KTOŚ SIĘ ORIĘTUJE ILE KOSZTUJE WYCIECZKA DO KAPADOCJI
            • robimoni Re: 18.05.09, 15:03
              Są nowe zdjęcia. Hotel już otwarty. Według mnie wszystko OK
              • Gość: Arabella Re: IP: 79.162.152.* 18.05.09, 16:32
                Super, wygląda obiecująco........my czekamy do września.
                • Gość: Cypel Re: IP: 151.92.176.* 20.05.09, 21:35
                  www.holidaycheck.de/bild-Club+Konakli+Hotel+Der+Cefanimateur-ch_ub-id_1156601024.html?ebene=hid#bildwechsel
                  prawie codziennie uzupełniają nowymi fotkami:)
                  • Gość: Justi Re: IP: *.c198.msk.pl 04.06.09, 12:04
                    Czy ktoś się wybiera w wrzesniu do Konakli?? Ja z mężem wylatujemy
                    16 z Katowic:)
                    • Gość: Basia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 19:26
                      Ja też z męzem i dziecmi 16 wrzesien z Katowic
                    • jedyny.kadet74 Re: 04.06.09, 23:42
                      Witam. Czy ktoś wylatuje do tego hotelu 29 lipca 2009 z Katowic, bo
                      właśnie z rodzinka lece w tym czasie, martwi mnie tylko ta plaża
                      (pseudo)plaża.....
                      • Gość: Justi Re: IP: *.c198.msk.pl 05.06.09, 08:23
                        ooo...to może spotkamy sie Pani Basiu:) my mielismy leciec ze
                        znajomymi ale niestety z przyczyn rodzinnym musieli odwolac
                        wyjazd....
            • Gość: Lena Wycieczki fakultatywne IP: 78.162.15.* 05.06.09, 20:25
              Witam.
              Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka
              lena-pachotour.pl.tl/_-ceny.htm
              A jak juz bedziecie na miejscu, to zapraszam na pyszna herbatke
              jablkowa!
              Pozdrawiam i zycze udanych wakacji!

• Gość: bufada Re: Hotel Club Konakli IP: *.555.pl 22.05.09, 08:01
      Super hotel oddany do użytku w 2009 r. byłam tam w połowie maja
      2009. Ładne wnetrze, bardzo stylowe, basen, zjezdżalnie i mnóstwo
      miłych ludzi. Plaża należąca do hotelu to nic specjalnego, prawdę
      mówiąc to nie ma plaży
      • grzynia Re: Hotel Club Konakli 13.06.09, 17:52
        Wylatuje z Warszawy do Turcji do tego hotelu 17 czerwca 2009r. i przyznaje ze
        sie boje tego co zastane... Lece -2 osoby z AlfaStar. Czy ktos moze w tym czasie
        tez leci do tego hotelu?Na fotkach plaza i okolica nie wyglada zachecajaco. Grazka
    • popo4683 Re: Hotel Club Konakli 29.05.09, 15:44
      Jeśli byłeś w hotelu w Maju to prześlij mi fotki z plaży ona mnie najwięcej interesuje mało, co przebywamy na basenach mój adres popo4683@interia.pl z góry dziękuje.
      • Gość: Ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.as.kn.pl 05.06.09, 22:31
        Witam.Lece z mężem i synem 12 sierpnia z Wrocławia czy ktoś też wtedy wylatuje? Pozdrawiam
        • Gość: aga 1 Re: Hotel Club Konakli IP: *.czarnet.pl 07.06.09, 20:49
          hej!wylatujemy też 12 sierpnia ale z Katowic-jadą dwie rodziny trzy
          osobowe-to do zbaczenia:}
          • Gość: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 08.06.09, 13:31
            czy ktos leci moze 29 lipca z katowic ?bo ja z rodzinka wylatuje
            wlasnie tego 29 lipca ,
            • Gość: sandra Re: Hotel Club Konakli IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 19.06.09, 19:06
              czesc Ania,wybieramy sie w tym samym terminie co Ty czyli 29
              lipca,ja z rodzinką i brat z rodzinką.pozdrowienia
              • Gość: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 20.06.09, 16:05
                czesc Sandra ciesze sie ze ktos sie znalazl i leci w tym czasie co
                ja z rodzinka mam nadzieje ze sie poznamy )): do zobaczenia ..
                pozdrawiam
                • Gość: aga Re: Hotel Club Konakli IP: *.aster.pl 20.06.09, 20:41
                  Witam!!ja z rodzinką też tam będę 29 lipca:)dolecą do nas znajomi 5
                  sierpnia:)będzie wesoło:))pozdrawiam
                  • Gość: :) Re: Hotel Club Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 22:13
                    fotoforum.gazeta.pl/a/35098,0.html pod tym adresem są zdjęcia
                    umiezczone przez ewa_47 dziękujemy Ci bardzo
                  • Gość: Lora Re: Hotel Club Konakli IP: *.chello.pl 13.03.10, 22:15
                    Witam.Lecę do tego hotelu z synkiem i starsza corka w lipcu tego roku.Czytałam
                    wiekszosc waszych wypowiedzi.Z tego co wywnioskowałam to to,ze pokoje,jedzienie
                    i obsluga są na bardzo dobrym poziomie.O plaże to sie chyba nie mam co
                    martwic...przejdziemy sie na plaże Kleopatry :)nad ten cały klif.? Powiedzcie mi
                    tylko jak pogoda ?? I ogolnie czy morze jest cieple.
                    Ktoś korzystał ze spa? Jak wygladaja tam ceny? :)
                    Z gory dzieki ;]
                • Gość: sandra Re: Hotel Club Konakli IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 22.06.09, 16:27
                  hej Ania! a lecisz z dziećmi?
                  • Gość: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 23.06.09, 11:42
                    hej Sandra tak lece z dziecmi z dwojka jedno ma 3 lata a drugie 9 a
                    ile twoje dzieci maja latek ? pozdrawiam
                    • Gość: sandra Re: Hotel Club Konakli IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 23.06.09, 12:07
                      witam,moja córka ma 10,a bratanica 4,także będą miały
                      towarzystwo,bardzo mnie to cieszy:)
                      a skad jestes?
                      pozdrawiam:)
                      • Gość: ania Re: Hotel Club Konakli IP: *.sukcesnet.pl 23.06.09, 13:15
                        jestem z siemianowic slaskich wiec lecimy z katowic. super jak sie
                        poznamy to dzieci beda sie razem bawic super az sie ciesze im wiecej
                        ludzi tym lepsza jest atmosfera a wy z kat lecicie jesli mona
                        wiedziec ? moze na lotniusku sie poznamy?
                        • Gość: sandra Re: Hotel Club Konakli IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 23.06.09, 18:06
                          my też lecimy z Katowic,a mieszkamy w Rudzie Śląskiej,ja tez sie
                          ciesze,że i dzieci i my bedziemy mieli towarzystwo:)
                          A Twoje dzieci to dziewczynki czy chłopcy,bo mnie tu córa
                          męczy,zebym się Ciebie zapytała:)))
                          pozdrawiam
                          • Gość: ania Re: Hotel Club Konakli IP: 83.143.102.* 23.06.09, 19:29
                            moja corka ma na imie Nicoletta a syn Kacperek super moze sie jakos
                            rozpoznamy na lotnisku zeby lepiej sie nam czas z lecial na
                            lotnisku ? apotem w drodze do hotelu ?pozdrawiam
          • Gość: klaudia Re: Hotel Club Konakli