Gość: Zuza IP: 83.14.37.* 26.06.09, 09:35 Czy ktoś był lub wybiera się w najbliższym czasie do hotelu Globus? Będę tam od 24 lipca i jestem ciekawa opinii o samym hotelu oraz jego oklicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nevyn Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.echostar.pl 26.06.09, 13:21 Hotel jest całkiem fajny. Od plaży oddzielony jedynie promenadą. Jest basen. Pokoje całkiem ok. Restauracja wygląda trochę stołówkowo, ale ceny są w porządku. Jest fajny kryty basen. Pokoje i łazienki czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: 83.14.37.* 26.06.09, 14:00 Dzięki za odpowiedź. Czy orientujesz się równiez w jakiej odległości od hotelu znajduje się Aquapark? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 16:24 Ja też wybieram się na ta wycieczke. Czytałem opinie o hotelu na stronach angielskich i tam strasznie narzekano na fatalne wyżywienie (na polskich stronach też nie ma super opinii)!! Czy rzeczywiście tak jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: 83.14.37.* 29.06.09, 10:13 W jakim terminie będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.09, 11:17 Lecę z POZ 17-24.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: 83.14.37.* 29.06.09, 11:24 To znaczy, że ja polecę tym samolotem którym Ty wrócisz:) POZ 24-31.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:07 Witam ja również szukam informacji na temat tego hotelu bo mamy jechać ( ja mąż i dziecko w terminie od 24.07-31.07) również z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.icpnet.pl 30.06.09, 21:46 Ja lecę tylko z mężem. Ciekawe czy dużo będzie ludzi z Poznania. W jakim jesteście wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: 83.14.37.* 17.07.09, 09:26 To już za tydzień, a nikt nowy się nie wpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.chello.pl 20.07.09, 21:06 Również wybieram się do tego hotelu 24 lipca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowik Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.ptr.magnet.ie 22.07.09, 23:58 Witam,byliśmy tam od 26.06 do 03.07 hotel jest naprawde ok,natomiast wyżywienie jest takie sobie tzn na śniadanie codziennie to samo,a obiado kolacja nędzna,idzie się najeść ale nie ma za dużego wyboru,byliśmy 2 lata temu na Majorce ,to tam, stoły się uginały pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.icpnet.pl 23.07.09, 20:04 Możesz napisać czy w okolicy hotelu Globus są jakieś fajne restauracje oraz czy jest w pobliżu port gdzie można popłynąć w rejs jakimś fajnym katamaranem albo jachtem? Wylot już za kilkanaście godzin:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR no i wróciliśmy IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.07.09, 10:11 wiekszość opinii przeczytanych w necie potwietdza się, Hotel jest praktycznie w samym centrum rozrywki, jeżeli masz widok na morze (czyli na promenadę) to masz też straszny hałas, discobar amigo "łupie" do 6nad ranem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: no i wróciliśmy - my też :) IP: *.icpnet.pl 31.07.09, 22:21 My wróciliśmy dzisiaj. Dostaliśmy pokój z bezpośrednim widokiem na morze i dyskotekę "Amigo". Do hałasu przyzwyczailiśmy się, cisza robiła się tylko na chwilę około 4-5 rano:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: no i wróciliśmy IP: *.chello.pl 02.08.09, 22:02 My też wróciłyśmy zadowolone, hotel naprawdę bardzo fajny zasługuje na cztery gwiazdki. Jedzenie smaczne bardzo duży wybór, każdy może wybrać to co lubi. Jeśli chodzi o hałas to jego nie słyszałam może dlatego, że widok z balkonu miałam tylko na kawałeczek promenady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betel geza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 19:29 betel odradzam wyjazd do bulgarii bo nie dość ze jest drogo to jest siermiężnie za ta sama cene do Egiptu egzotyka i atrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunia32 Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.30.226.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.13, 13:04 do egiptu z dzieckiem w lipcu/.sierpniu jest za garaco.pozatem tam to jest dopiero siermieznie a roxznica jest taka ze strach wyjsc poza teren resortu a o zjedzenie czegokolwiek na miescie mozna zapomniec chyba ze chce sie wyrzygac trzewia. Odpowiedz Link Zgłoś