Dodaj do ulubionych

Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg

IP: 83.14.37.* 26.06.09, 09:35
Czy ktoś był lub wybiera się w najbliższym czasie do hotelu Globus?
Będę tam od 24 lipca i jestem ciekawa opinii o samym hotelu oraz
jego oklicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: nevyn Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.echostar.pl 26.06.09, 13:21
      Hotel jest całkiem fajny. Od plaży oddzielony jedynie promenadą. Jest basen.
      Pokoje całkiem ok. Restauracja wygląda trochę stołówkowo, ale ceny są w
      porządku. Jest fajny kryty basen. Pokoje i łazienki czyste.
      • Gość: Zuza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: 83.14.37.* 26.06.09, 14:00
        Dzięki za odpowiedź. Czy orientujesz się równiez w jakiej odległości
        od hotelu znajduje się Aquapark?
        • Gość: Misiu Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 16:24
          Ja też wybieram się na ta wycieczke. Czytałem opinie o hotelu na
          stronach angielskich i tam strasznie narzekano na fatalne wyżywienie
          (na polskich stronach też nie ma super opinii)!! Czy rzeczywiście
          tak jest ??
          • Gość: Zuza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: 83.14.37.* 29.06.09, 10:13
            W jakim terminie będziesz?
    • Gość: MAR Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.09, 11:17
      Lecę z POZ 17-24.07
      • Gość: Zuza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: 83.14.37.* 29.06.09, 11:24
        To znaczy, że ja polecę tym samolotem którym Ty wrócisz:)
        POZ 24-31.07
        • Gość: Izis Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:07
          Witam ja również szukam informacji na temat tego hotelu bo mamy
          jechać ( ja mąż i dziecko w terminie od 24.07-31.07) również z
          Poznania
          • Gość: Zuza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.icpnet.pl 30.06.09, 21:46
            Ja lecę tylko z mężem. Ciekawe czy dużo będzie ludzi z Poznania. W
            jakim jesteście wieku?
    • Gość: Kasia Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: 83.14.37.* 17.07.09, 09:26
      To już za tydzień, a nikt nowy się nie wpisuje.
    • Gość: Paulina Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.chello.pl 20.07.09, 21:06
      Również wybieram się do tego hotelu 24 lipca :)
      • Gość: slowik Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.ptr.magnet.ie 22.07.09, 23:58
        Witam,byliśmy tam od 26.06 do 03.07
        hotel jest naprawde ok,natomiast wyżywienie jest takie sobie
        tzn na śniadanie codziennie to samo,a obiado kolacja nędzna,idzie się najeść ale
        nie ma za dużego wyboru,byliśmy 2 lata temu na Majorce ,to tam, stoły się uginały
        pzdr
        • Gość: Zuza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.icpnet.pl 23.07.09, 20:04
          Możesz napisać czy w okolicy hotelu Globus są jakieś fajne restauracje
          oraz czy jest w pobliżu port gdzie można popłynąć w rejs jakimś fajnym
          katamaranem albo jachtem?
          Wylot już za kilkanaście godzin:)
    • Gość: MAR no i wróciliśmy IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.07.09, 10:11
      wiekszość opinii przeczytanych w necie potwietdza się, Hotel jest
      praktycznie w samym centrum rozrywki, jeżeli masz widok na morze
      (czyli na promenadę) to masz też straszny hałas, discobar
      amigo "łupie" do 6nad ranem
      • Gość: Zuza Re: no i wróciliśmy - my też :) IP: *.icpnet.pl 31.07.09, 22:21
        My wróciliśmy dzisiaj. Dostaliśmy pokój z bezpośrednim widokiem na
        morze i dyskotekę "Amigo". Do hałasu przyzwyczailiśmy się, cisza robiła
        się tylko na chwilę około 4-5 rano:)
      • Gość: Paulina Re: no i wróciliśmy IP: *.chello.pl 02.08.09, 22:02
        My też wróciłyśmy zadowolone, hotel naprawdę bardzo fajny zasługuje na cztery
        gwiazdki. Jedzenie smaczne bardzo duży wybór, każdy może wybrać to co lubi.
        Jeśli chodzi o hałas to jego nie słyszałam może dlatego, że widok z balkonu
        miałam tylko na kawałeczek promenady.
    • Gość: betel geza Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 19:29
      betel
      odradzam wyjazd do bulgarii bo nie dość ze jest drogo to jest siermiężnie za ta sama cene do Egiptu egzotyka i atrakcja
      • Gość: tunia32 Re: Hotel Globus z TUI Słoneczny Brzeg IP: *.30.226.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.13, 13:04
        do egiptu z dzieckiem w lipcu/.sierpniu jest za garaco.pozatem tam to jest dopiero siermieznie a roxznica jest taka ze strach wyjsc poza teren resortu a o zjedzenie czegokolwiek na miescie mozna zapomniec chyba ze chce sie wyrzygac trzewia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka