Dodaj do ulubionych

mam pytanie

IP: 94.254.152.* 13.07.09, 10:49
Takich forumkowiczy jak des ,gringo ,trypel traktować poważnie
Może to tylko typowi internałci nie znajcy tematu i szukający opisów
w internecie . Proszę o opinie bo mam dziwne wrażenie że to fuszera
i ci panowie to tylko zaśmiecanie forum . Proszę oo pinie
Obserwuj wątek
    • Gość: ewcians Re: mam pytanie IP: *.i24.pl 14.07.09, 01:23
      Nie wypowiadam się w kwestiach wiedzy GRINGO I TRYPLA odnośnie Bułgarii (choć może jedno słowo - GRINGO walnął gafę jak trza w kwestii mojego pytania o prom do Istambułu, gość zupełnie nieobeznany z tematem)
      Ale wypowiem się co do kultury osobistej tych forumowiczów.
      Otóż subiektywnie uważam, że jeśli ktoś zadaje pytanie na forum to nie ponieważ mu się nudzi, a po to by uzyskać konkretne informacje i robienie z prawie każdego forumowicza DEBILA jest co najmniej nie na miejscu, nie po to są tworzone fora tematyczne (tak jak to).
      Mam wrażenie że w większości wypowiedzi tych forumowiczów chodzi o wątpliwe moim zdaniem podbudowanie własnego ego.........jak na mój gust to frustraci, którzy wyładowują swoje frustracje właśnie na innych forumowiczach.
      W związku z tym ich kultura osobista pozostawia wiele do życzenia.....i w tej kwestii powiem jedno - są to osoby ODSTRASZAJĄCE od tego forum, ich głównym celem jest niewybredne poniżanie innych...........
      I to nie jest OK
      • trypel Re: mam pytanie 14.07.09, 11:07
        To ja tradycyjnie niegrzecznie (lecząc kompleksy) odpowiem.
        Jesli ktos po raz 278 w danym sezonie pyta czy jadac (lecąc) do Bułgarii
        potrzebuje paszport albo czy tam rosną palmy to mamy dwie opcje:
        - jest to człowiek głupi który nie wie nic o otaczajacym go swiecie (np o tym że
        Bułgaria jest w UE)
        - jest to człowiek leniwy i nie chce mu sie skorzystać z opcji szukaj albo
        chocby przejrzeć ze 2 stron na forum

W obydwu przypadkach złosliwość jest usprawiedliwiona i sprawia mi dużą frajdę.
        Jesli natomiast ktos zada powazne pytanie to uruchomię wszelkie kontakty
        wynikające z tego że od 1,5 roku bywam w Bułgarii zawodowo min 1 x na 2 msc a od
        10 lat uwielbiam min 1x w roku spędzac tam tydzień na poznawaniu kraju. :)
        No to wyleczyłem juz pare kompleksów, kultury sie i tak nie nauczę wiec moge
        zakończyć tradycyjnym pozdrawiam :)
        • pawel.slonecznybrzeg Re: mam pytanie 14.07.09, 11:20
          zgadzam sie z tryplem,że cześc osób nie zadaje sobie tego minimalnego trudu żeby
          poszukać tutaj na forum odp na pytanie które chce zaraz postawić - nie mówiąc
          już o wygooglowaniu tego pytania - wiekszosc pytań i odpowiedzi już padła!(nie
          koniecznie na tym forum),

trypel ma dość odp na powtarzajace sie pytania, ja także mam powoliu dość.
          Pomimo tego że napisalem rózne rzeczy w wątku raport SB, to ludzie i tak w tym
          samym watku zadają te same pytania,
        • Gość: mario Re: mam pytanie IP: 195.47.201.* 17.07.09, 11:03
          zgadzam się z TRYPLEM, ile można podpowiadać ludziom jakie są ceny w
          BG albo co warto tam kupić,te tematy są wałkowane od kilkunastu m-
          cy i wtstarczy poszperać.
          Druga rzecz t o wypowiedzi "naszych" turystów po powrocie z BG,
          którzy jak zauważyłem nieśmiało zbierają informacje przed wyjazdem a
          po powrocie wypisują, to źle tamto za drogo, w samolocie
          turbulencje, lotnisko obskurne i nic pozytywnego do dodania, no to
          aż się chce gościa z błotkiem zmieszać :)
    • pawel.slonecznybrzeg Re: mam pytanie 14.07.09, 10:46
      moim zdaniem obecnie ktoś inny zaśmieca forum -
      Markus - swoimi skopiowanymi tekstami o Sozpolu
      san_terra - linkując do strony o bulgarii na ktorej jest tylko 1 art o Warnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka