Dodaj do ulubionych

Tylko nie SHIPKA z ITAKĄ

IP: *.chello.pl 01.08.09, 17:24
Witam właśnie wróciłem z tego hotelu do którego zabrało mnie biuro podrózy ITAKA i jestem zdegustowny hotelem i biurem które potrafi kłamać klientów prosto w oczy nawet reklamą która jest nie prawdziwa hotel jest straszny o wszystko trzeba tam walczyć np wymiana ręczników jeśli się samemu nie pójdzie to nici z tego pościel przez cały mój pobyt nie była wymieniona normalnie katastrofa zamiast kołdry jakiś koc który można przykryć konia a nie człowieka, widok z balkonu na śmietniki i pokoje obsługi hotelowej która nie spełniała swoich obowiązków , a nasz rezydent porażka totalny idiota jak ja jako klient wiem więcej od niego na temat wycieczki,a tu link jak wygląda pokój z dnia 27.07.2009 Śmiechu Warte a nie tak jak pokazuje to ITAKA www.youtube.com/watch?v=qePV3W2KnK8
Obserwuj wątek
    • Gość: loopek Re: Tylko nie BG IP: *.quarto.pl 01.08.09, 17:56
      Kolega pierwszy raz w BG?
    • Gość: geez Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 23:49
      kolejny frajer, który przed wyjazdem nie sprawdził opinii o tym hotelu na
      różnych forach i stronach tylko pojechał w ciemno, myśląc że za 1000 zł dostanie
      luksusowy apartament. Nie wiem, o co ci chodzi, pokój jak pokój - typowy pokój w
      bułgarskim hotelu ***, czego ty się człowieku spodziewałeś. Żal mi cię, jeśli
      wszędzie i zawsze potrafisz tylko zrzędzić i utyskiwać... chociaż żal mi
      bardziej osób, które muszą przebywać w twoim towarzystwie...
      • Gość: aga Re: IP: *.compnet.com.pl 02.08.09, 09:32
        typowy hotel ***. Śmieszni są tacy ludzie którzy za 1000 zł oczekują luksusów :(
      • Gość: kocur Re: IP: *.chello.pl 02.08.09, 14:34
        frajerem to jesteś ty pajacu kolorowy umiesz ubliżać przez internet tylko na tyle cię stać kondonie
        • Gość: Julia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 16:12
          Jeśli Kocur traktował obsługę w ten sam sposób, jak rozmówców, to
          wcale się nie dziwię, że było tak, a nie inaczej. Jestem bardzo
          ciekawa, czy pokojówka choć raz dostała napiwek.
          A brak kołdry w pokoju w szczycie sezonu jest zaiste wielką
          tragedią. Współczuję.
        • Gość: geez Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 08:26
          WyraziŁAM tylko swoją opinię, chyba po to jest forum i chyba po to założyłeś ten
          temat, "kondonie" ;)
    • Gość: Maciek Re: Przesada IP: *.chello.pl 04.08.09, 14:52
      Pojechałeś do Bułgari siedzieć w pokoju, czy leżeć nad morzem, podziwiać
      okolice??.ja wczoraj wróciłem z Pomorie i do pokoju wracaliśmy ok 1 w nocy sie
      przespać. Reszta czasu nad wodą, na wycieczkach i w knajpkach.a na tym twoim
      filmiku pokoik wygląda ok. łazienka i klima jest co więcej potrzeba???????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka