Gość: Wiola IP: *.centertel.pl 28.01.10, 09:18 Rozliczam pity roczne osób fizycznych, mozliwy dojazd, kontakt również mailowy, profesjonalnie, sprawnie. Tel.: 508231328 e-mai: wiola28_1978@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania z bLondynu Re: Rozlicze pity roczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 20:45 Nie będzie mi nikt obcy grzebał w picie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rozlicze pity roczne IP: *.centertel.pl 29.01.10, 12:13 toteż tobie nie zamierzam grzebać......ani w picie ani.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wst Re: Rozlicze pity roczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 11:01 Nie widzę potrzeby, aby płacić z tego typu usługi, zwłaszcza, że często wykonują to zwykli amatorzy (nie mówię tutaj konkretnie o Tobie). Każdy chciałby chronić informacje o swoich dochodach i nie chętnie zleca wypełnianie rozliczeń PIT osobom postronnym. Dużo łatwiej jest ściągnąć odpowiedni program (np. ten: pity 2009) i samemu wypełnić PIT. My wprowadzamy tylko odpowiednie dane, a program wszystko za nas wyliczy. Dodatkowo PIT można wysłać przez Internet do systemu e-deklaracje. Odpowiedz Link Zgłoś
blogakt Re: Rozlicze pity roczne 31.01.11, 09:27 Zgadzam się z przedmówcą dzisiejsze programy są tak intuicyjne, że nie sposób popełnić błędów.. od wyboru odpowiedniego formularza po wypełnienie danymi całego PITa. Kiedyś płaciłem kilkadziesiąt złotych za wypełnienie, ale i tak musiałem to sprawdzić więc dziś wolę to zrobić sam ! Odpowiedz Link Zgłoś