Dodaj do ulubionych

Wesele w okolicach Jeleniej Góry:)

IP: 80.50.82.* 03.08.10, 10:27
Witam, może ktoś moze ktoś poleci dobre i sprawdzone miejsce na zorganizowanie wesela w okolicach Jeleniej Góry ( w strone Lwówka Śląskiego).
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.10, 15:05
      Dom weselny "LAGUNA" w Rakowicach / Lwówka
    • krolewnasciezka Bolków 17.08.10, 16:26
      Z całego serca polecam hotel Bolków. Świetny wystrój, pyszne jedzonko, bardzo
      miła obsługa, poza tym zaskakująco tanio!
      • laputita26 Re: Bolków 27.11.10, 12:55
        To prawda, byłam w tym Bolkowie na weselu przyjaciółki i jestem pod dużym wrażeniem. Super sala i dobre jedzonko.
    • budryss75 Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) 15.09.10, 08:14
      Ja mogę Ci polecić dekoracje sali. Mail: moje_dekoracje@o2.pl
      • Gość: kiki Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 17:00
        Polecam Pałac Brunów
    • inezz13 Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) 23.09.10, 18:32
      We Lwówku Śl. Restauracja Madeline byłam tam na weselu naprawdę ładna sala.
      • Gość: GOSC Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.11, 08:17
        Polecam goraco Perła zachodu Takiego jedzonka nigdzie nie ma no i sala ladna
    • Gość: XXX Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.02.11, 20:12
      tylko nie Perła zachodu. Niemiłe kierownictwo. Masakra.
    • Gość: weseleJG Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 11.03.11, 23:54
      Witam, wszystko zależy od ceny i stylu w jakim chcecie zorganizować swoje wesele. a przede wszystkim na ile osób? jeśli szukacie obiektu zamkniętego dla obcych gości, czystego, pachnącego nowością, z pysznym jedzeniem, z ogrodem+miejsce na ognisko/grilla, miejsca położonego w ustronnym miejscu z pięknym widokiem na kotlinę to polecam piękny hotel w okolicach JG, ale góra na 60-70 osób. wiecej informacji wyślę mailem amnesia07@o2.pl Jeśli natomiast szukacie czegoś bardziej komercyjnego, to np. Chata za Wsią, Hotel Las, Pałac w Wojanowie itd. ale tam ceny są wygórowane, poza tym traktują wesela jak masówkę. Wszystko zależy od kasy i wymagan :) pozdrawiam i życze powodzenia!
      • adel_13 Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) 04.08.11, 13:35
        szukam opinii na temat hotelu Tango w jeleniej górze. Zarezerwowałam tam salę na weselę ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę przy "obgadywaniu samych szczegółów wesela"... może ktoś z Was ma już doświadczenie i podzieli się uwagami:)
        • herta80 Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) 28.05.13, 08:35
          Hotel na pierwszy rzut oka robi dobre mylne wrażenie, ponieważ moja wczorajsza I komunia syna okazała się totalną klapą. "PANI MENAGER" obiecywała porządny posiłek - "wychodzący z talerza, gdyż porcje są bardzo duże", super obsługę a niestety porcje były małe, jak dla dzieci, nie odczułam, że zjadłam obiad, moi goście tym bardziej. Obsługa była zajęta sobą, nie zmieniła nawet brudnych talerzy przed ciepłym daniem, sami musieliśmy donosić napoje i prosić się dosłownie o każdy kawałek szynki. Totalna porażka za kosmiczne pieniądze, Piszę to aby przestrzec inne osoby, przed taką Panią MENAGER która dużo obiecuje a nic nie robi niestety!!! Nawet nie usłyszałam od tej Pani słowa przepraszam!!! Stoły z zakąskami były puste, moi goście wyszli głodni, a ja się najadłam i to porządnie, ale wstydu. Pewnie pani Menager myśli, że mało zamówiłam, ale prawda jest taka, że ciągle mnie zapewniała, że będzie wszystko ok i to nie wesele i posiłków mi wystarczy, więc przy jej zapewnieniach uwierzyłam, że wszystko będzie super. Klapa, klapa, klapa!!!
        • jml13060 Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) 31.07.13, 14:42
          Polecam pałac PAULINUM (JG od strony Karpacza). Sceneria otoczenia i wnętrza są wspaniałe. Dobry dojazd i parking. Obsługa bardzo miła, szybka i dyskretna. Nie było drogo. Piękne pokoje dla gości. Dobra oferta kulinarna + ekstra bufet, szeroka możliwość wyboru dań, dobre wina.
    • Gość: Gość Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 22:57
      Ja znam np. Siedlęcin, tam jest spora sala i w miarę tanio. Wystarczy zadzwonić do sołtysa z Siedlęcina i się go zapytać:)Polceam:)
    • rymcycymcy Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) 07.08.11, 01:11
      Albo nikt nie zrozumiał Twojego pytania, albo nie mają pojęcia gdzie jest Lwówek :) ...współczuję, a ode mnie dodam, że nie ma najmniejszego znaczenia, gdzie popełnisz to wesele, ważne żeby mieć to szybko za sobą :) Rozsądek wraca po ...;) Więc ...im szybciej, tym lepiej ! :)
      • adel_13 Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) 08.08.11, 11:35
        niby nie ważne gdzie ale zawsze to lepiej móc skorzystać z czyichś doświadczeń:) także swoje pytanie ponawiam:)
        • rymcycymcy Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) 12.08.11, 00:35
          Też podbijam ! Między Lwówkiem, a Jelenia są trzy knajpy ...generalnie wiocha ! :) Zrób lepiej w drugim kierunku ...w Brunowie jest lokal, albo po prostu w Ratuszowej ! :)
          • Gość: rymcycymcy Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 21:02
            A najlepiej w Rząśniku ! Wspaniałe miejsce, a wesele na pewno przyciągnie ...miejscowych pijaczków ! :) Nie będziecie się nudzić ! :)
    • witany zespół Tequila band 03.09.13, 01:21
      Jak bliżej Lwówka to polecam Madeline właściwie w samym centrum:)) , takiego szweckiego stołu jak tam jeszcze nie widziałem... jedzonko pierwsza klasa!!! Szefowa również:)
      • rymcycymcy Re: zespół Tequila band 04.09.13, 13:26
        Też o niej słyszałem ! :) ...podobno potrafi jodłować ...po szwedzku ! ;)
        --
    • anitkaaw Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) 24.07.18, 10:14
      osrodeklissa.pl/contact - Mogę polecić Ci ten ośrodek. Byłam tam na weselu i bardzo dobrze się bawiłam. Fajna okolica ładny ośrodek i pyszne jedzenie. Obsługa te zna wysokim poziomie. Wiedza jak zorganizować duże wesele
    • darmaz Re: Wesele w okolicach Jeleniej Góry:) 06.08.19, 15:28
      Jeśli szukacie lokalu lub pomocy w sprawie wesela to polecam zerknąć tutaj www.gdziewesele.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka