Dodaj do ulubionych

Cenzura na Jelonce - pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 19:23
Co się stało z komentarzami na Jelonce pod tym artykułem?
www.jelonka.com/news,single,init,article,34820

Powinno być 48 komentarzy, a jest 0. Czy ktoś wie, dlaczego je usunięto i zablokowano możliwość dodawania komentarzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Clitoris Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 04.07.11, 20:01
      Może Tejo wrócił z Watykanu.
    • Gość: lupa Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.tvk3.pl 04.07.11, 20:51
      zaczęli bluzgać i pisać różne rzezy o tym podobno pobitym.
    • Gość: gość Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 22:02
      Okazało się, że ten pobity jest podobno gejem i zaczęli pokazywać linki z jego fotką, bo jego zdjęcie jest w necie. Nie dość, że oberwał, to jeszcze będzie narażony na ostracyzm publiczny. W dodatku zaczęli pisać, że jest gejem i że dlatego został pobity. Nie dziwota, że wyłączyli komentarze.
    • Gość: Idiots hunter Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.07.11, 01:47
      To kolejny dowod na cenzure www.Jelonka , jak ja wam wbijalem to do glowy 3 lata temu to sie smialiscie ze mnie .
      • Gość: polak Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 10:04
        słusznie zrobili, jeśli został naruszony regulamin słusznie zrobili, amen
        • Gość: asd Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 12:19
          tylko, że połowa wpisów jest albo nie na temat albo narusza w jakiś sposób regulamin. na jelonce panuje wybiórcza cenzura typu jednych zostawiamy innych wycinamy. według jakiego klucza działa ta cenzura? tego chyba nikt nie wie.
          • Gość: jeloneczka Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 14:13
            Posty niejakiej "Piipi Jelonkowej" też są na ogół nie na temat i naruszają regulamin (choćby tym, że są nie na temat). Dlaczego ich redakcja nie usuwa???
            • Gość: nix Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.tvk3.pl 06.07.11, 20:49
              W jaki sposób naruszają regulamin? Piipi jest takim trollem, którego chciał by mieć każdy serwis. Dowcipna i inteligentna, nic dziwnego, że nie usuwają :-)
              • Gość: lol Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.tvk3.pl 06.07.11, 21:08
                co nie zmienia faktu, że jest trollem i w 75% pisze nie na temat.
                • Gość: nix Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.tvk3.pl 06.07.11, 21:45
                  > i w 75% pisze nie na temat.

trolluje czyli pisze nie to co myśli ale coś co może wzbudzi kontrowersje. To z kolei generuje ruch i oglądalność czyli z punktu widzenia redakcji jest korzystnym zjawiskiem.
              • Gość: rymcycymcy Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 22:27
                Piipi inteligentna??? Nie przypuszczałem, że kiedykolwiek usłyszę to słowo w odniesieniu do piipi ;)
                • Gość: teessi Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 00:28
                  Inteligentna inaczej...
                • rymcycymcy Re: Cenzura na Jelonce - pytanie 07.07.11, 15:36
                  Kolega znowu bajerzy sam ze sobą ? ;) ...Dobrze, że człowiek ma dwie ręce ...stać go na żonę i kochankę ...no nie ? ;)))
                  • Gość: rymcycymcy___ Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 17:48
                    O, mój klon się odezwał! ;) A teraz oryginalny rymcycymcy rozwija ogonek i... szmaty znikają ;))
                    • Gość: xxx Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 21:39
                      o piipi sie odezwała
                      • piipi_1 Re: Cenzura na Jelonce - pytanie 07.07.11, 21:54
                        ~ODWAL .. się wirtualny *klonie ! ..od Rymcycymcy ! ~BUM ! --
                        • Gość: dd Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.tvk3.pl 07.07.11, 22:51
                          słońce zryło ci dekiel? wracaj na jelonkę i tam wylewaj swoje żale.
                        • Gość: teessi Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 04:38
                          Piipi, dlaczego jesteś taka złośliwa? Nie potrafię tego zrozumieć! Wcześniej zniszczyłaś moją miłość z *Pięknym Romanem*, a teraz tutaj odgrywasz się na ludziach? Ktoś cię musiał bardzo skrzywdzić w dzieciństwie, skoro tak nienawidzisz ludzi.
                          • Gość: teessi C.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 04:39
                            Smutne...
                          • Gość: klonklonista Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 08.07.11, 09:38
                            już nawet dziwna pipi cie rozpoznaje je.nięty klonie na drzewo!!! :-)
                            • Gość: rymcycymcy___ Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 13:22
                              Odwal się od piipi, żabi pedofilu ! ;) Jeszcze raz się odezwiesz w ten sposób i ewolucja cię wyeliminuje, tak jak każdego, kto miał ze mną do czynienia ;)
                              • Gość: dd Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.tvk3.pl 08.07.11, 16:23
                                taki mocny jesteś? założę się, że tylko w przechwałkach.
                                • piipi_1 Re: Cenzura na Jelonce - pytanie 08.07.11, 17:37
                                  ..psssSSSSSSSSSSSSS .. nic **nie pisz,bo on jest Bocianem i przynosi Paniom .. dzieci !
                                  • Gość: rymcycymcy___ Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 18:01
                                    Trafna uwaga, piipi ;)) Miałem rację z tym żabim pedofilem, teraz już wiemy, skąd kolega tak kłapie dziobem ;)
                                • Gość: rymcycymcy___ Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 17:58
                                  No chodź ! ;) Chcesz pogadać, to mam chwilkę czasu. Napisz, gdzie mam zajechać swoją nową, wypasioną bryką, a ewolucja będzie miała pełne ręce roboty ;))
                                  • Gość: dd Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.tvk3.pl 08.07.11, 20:06
                                    zabierz jeszcze kumpli z gimnazjum to będziecie mieli równe szanse do mnie.
                                    • Gość: ooo Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.tvk3.pl 08.07.11, 21:04
                                      to piipi chodzi do gimnazjum?
                                    • Gość: rymcycymcy___ Re: Cenzura na Jelonce - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 22:18
                                      Spoko. Kuple nawet nie zauważają takich robaków jak ty. Po prostu idą i je rozdeptują ;) Ja zresztą też, więc daj znać, gdzie będziesz na mnie czekał, bo mógłbym cię nie zauważyć ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka