Gość: ak-47 IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.11, 16:15 Pilnie szukam osoby umiejącej obsługiwać karabin maszynowy Browning M2 Heavy Barrel. Cel: rymcycymcy Nagroda: wdzięczność pozostałych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rymcycymcy Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 16:19 Napisz tutaj: rymcycymcy@wp.pl ! ;) ...z przyjemnością pogadam z Tobą, mam nadzieję, że starczy ci odwagi ! ;) Tylko nie miej pretensji, gdy zabierze się za ciebie ewolucja ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: Pilnie szukam 20.07.11, 17:43 ~BUM,BUN ¡*¡*¡*¡ .. to wirtualny *cios .. prostu w Twój ¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬ *NOS ! /..odwal się od Rymcycymcy / ~PA.*piipi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 17:47 Dzięki Piipi ! ;) ...takich kmiotów każdego dnia rozgniatam butem, nawet nie zauważając, że coś chrupnęło ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek twarożek Re: Pilnie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 07:00 a ty tu czego szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 19:30 Szukam smaru do podeszw ! ;) ...i chyba już znalazłem ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Pilnie szukam IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.11, 21:32 pasujecie do siebie jak ulał... świeżo po burzy mózgów? :D Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Pilnie szukam 20.07.11, 21:52 Również będę wdzięczny ! ...jestem nawet gotów zasponsorować kapiszony do Twojej maszynówy !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 22:02 Ostatnio mam depresję ! ...i zastanawiam się, w jaki sposób zmienić swoje życie !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Pilnie szukam 21.07.11, 01:07 haha :))) ...a to już całkiem zabawne ! ...nieźle ! :) Dam Ci radę ...pisz rzadziej, unikaj wulgaryzmów i nie bądź upierdliwy ...no i zmień nicka, będzie OK ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 01:17 To pisałem oczywiście do siebie ! :)) ...ja, frajer rymcycymcy, największy idiota w internecie ! :) Chyba już zgłupiałem do rosołu ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 01:19 hmmm :) ...dlaczego ta logowaczka znowu nie działa ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: Pilnie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 06:59 "zgłupiałem do rosołu" ????? takie pierdoły musi jakaś głupiutka nastolatka pisać, której wydaje się, że jest bóg wie kim. one charakteryzują się takimi pomyłkami, które wynikają z niskiego IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 19:32 Głupiutka nastolatka, powiadasz ? ;) ...pochlebiasz mi ! :) Czy może być coś lepszego na wakacje niż głupiutkie nastolatki ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Pilnie szukam IP: *.tvk3.pl 20.07.11, 22:27 chętnie pomogę w eksterminacji owcy dolly albo raczej barana. Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Pilnie szukam 21.07.11, 00:49 :))) ...czasem strzyżenie warto zacząć od tylniego zawieszenia ;) ...to prosta recepta jak z baranka zrobić owieczkę ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 01:20 :))) ...ogol mi rowek w d.u.p.i.e ;) ...a zostawię ci w prezencie pyszną kiełbasę ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy___ Re: Pilnie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 09:35 nie słuchajcie tego klona bez ogonka. jak już część ludzi wie, ja mam wygolony rowek. chętnie go pokażę za drobną opłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy________ Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 19:36 Biedaku, pomyliłeś ogonek z fiutkiem, bo prawdziwy rymcycymcy________ ogonek ma dużo dłuższy ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy___ Re: Pilnie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.11, 06:49 znowu ty? wypuścili cię z zakładu na przepustkę? koledzy z celi pewnie nie patrzą na twój ogonek tylko na to co masz po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy________ Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 16:48 Widzę, że kolega bardzo mi tego zazdrości, skoro się pode mnie podszywa ! ;) Napisz na rymcycymcy@wp.pl, to spróbuję podpowiedzieć co nieco ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunsmith Re: Pilnie szukam IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.07.11, 02:48 A nie lepiej poznac zainteresowanego z niejakim Konrad P ??? Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: Pilnie szukam 22.07.11, 21:06 ~PRECZ ! ..* okrutne KLONY ! .. bo jest wam daleko ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ do Prawdziwego Rymcycymcy ! ~ON .. jest Gentleman i .. i pisze *na "JeloncE" .. z pouczeniem *piipi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy________ Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 22:11 Dzięki Piipi ! ;) ...na szczęście ten cwany klonogłupek nie jest w stanie podrobić mojego *fajnego ogonka___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 09:51 A nie zauważyłaś nigdy piipi, że ten prawdziwy jest po prostu trollem? Jego antyfeministyczne komentarze niczego dobrego nie wnoszą do portalu. Jak pajac wyśmiewa się ze starości, ułomności, ze starych kobiet, kierowców jadących z prawidłową prędkością. Nie zauważyłaś tego? Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: Pilnie szukam 23.07.11, 14:19 ..z *tym naszym Rymcycymcy Jelonkowym jeszcze nie jest zle ! ~ZOBACZ ! .. taki James Bond jest również Genteleman,ale .. *ten to ma pistolet i .. zabija ludzi ! Tak,to jest z mężczyznami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 16:42 Więc zdradzę ci piipi, że ja też jestem trollem. Uwielbiam trollować na Jelonce, na gazeta.pl i wielu innych miejscach. I co teraz powiesz? Fajnie, co nie? Widzę, że lubisz takich mężczyzn trollujących w internecie, więc z pewnością mnie też polubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Pilnie szukam 27.07.11, 01:00 Nie polubi !!! :) ...bo natura kobiet jest tak dalece złożoną materią ...że, że nawet nie jestem pewny tego co napisałem na wstępie ...i właśnie to jest takie fajne w prawdziwych kobietach ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 03:22 Zaufaj mojemu doświadczeniu ! :) ...wiem, co to trollowanie, jestem od tego specjalistą ...a Piipi nie lubi konkurencji ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola jak w temacie... IP: *.centertel.pl 26.07.11, 13:30 ja za to dla odmiany mogę poobsługiwać rymcego(tłustego).... też z ulgą dla reszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: jak w temacie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 14:59 Cześć Wiola ! ;) ...super, że się odezwałaś ! :) Jeśli jesteś kobietą, pisz na adres: rymcycymcy@wp.pl ! ;) ...przypominam wyciąg z regulaminu, że zgłoszenia bez zdjęć nie będą rozpatrywane ;)) Jeśli jesteś brzydka, nie przejmuj się, mój jamnik też ma pewne potrzeby, a przy tym lubi ludzi ! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: jak w temacie... IP: *.centertel.pl 27.07.11, 09:06 nie byłó do ciebie łosiu, czytaj ze zrozumieniem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: jak w temacie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 15:31 Akurat w tym wątku nie ma mojego klona :) ...możesz być spokojna, prawdziwy rymcycymcy panuje nad sytuacją ! :)) Aha, prezerwatywy też zakupione ;) ...czekam tylko na fotę i możemy zaczynać ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: jak w temacie... 27.07.11, 00:32 ...nie pożałujesz ! ...adres podany przez cieńkiego zupełnie poprawny ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piipi_1 Re: jak w temacie... 27.07.11, 01:06 ... z tłustymi literkami to wyglądasz .. strasznie słonecznie ! Przepraszam .. księżycowo, bo północ już mineła ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: jak w temacie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 03:24 ...teraz jestem cienki ! ...bo nie jadłem kolacji ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: jak w temacie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 10:33 ty zawsze jesteś cienki, nawet po kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymcycymcy Re: jak w temacie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 15:28 Pudło, kolego ! :) ...nie mógłbym sobie na to pozwolić, bo wiem, że niektóre kobiety lubią facetów z brzuszkami ! ;) Zgadnij, jakie ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pilnie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 12:04 same trolle tutaj grasują Odpowiedz Link Zgłoś