Dodaj do ulubionych

Nowa redaktor naczelna Jelonki.com

IP: *.arenanet.net 12.01.12, 15:59
Nie wiecie, dlaczego nie można dodawać komentarzy pod tym artykułem? Chciałem złożyć gratulacje Jelonce.com z powodu nowej pani redaktor naczelnej, a BOB-owi życzyć owocnej pracy w naszym pięknym mieście, a tu kicha. Jakoś to tak nieładnie w stosunku do czytelników, nie uważacie? Myślałem, że nowa redaktor naczelna zrobi na dobry początek ładny ukłon wobec jelonkowiczów, a tymczasem ona od razu pokazała... dupę.
Obserwuj wątek
    • Gość: zen Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 16:05
      a tu właśnie usunęli komentarze spod tego wątku. zmowa redakcyjna? czy może odpowiednie osoby interweniowały w gazeta.pl aby nie pisać o jelonce?
      • Gość: / Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 16:26
        dlatego już dawno nie piszę na jelonce, bo i po co
        • Gość: maro Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 16:29
          Boją się swoich czytelników.

I niech ktoś napisze, że na Jelonce nie ma cenzury...
      • Gość: frytusie Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.centertel.pl 12.01.12, 16:54
        Na forum gazety czesto usuwaja posty dlatego zapraszam na w pelni niezalezne forum 24JeleniaGora.pl.
        • Gość: Internetowy Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.12, 17:43
          Co za idiotyzm. Postawił pajac forum na phpbb, kupił domenę z kosmosu i myśli że jest fajny. Rzygać mi się chce jak widzę taki chłam. Nawet defaultowej skórki nie zmieniłeś, leniu śmierdzący. Świat był piękny, jak były nj.jgora.pl, jelonka.com i jg24.pl

Teraz powstaje tyle śmierdzącego chłamu, że patrzeć się na to nie da. Jeszcze 10 portali o niczym w tym mieście zróbcie, może wtedy będziecie zachwyceni. Spamerskie pomioty.
          • Gość: korek Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 17:53
            mijagi się pojawił. takiego chama czuć na kilometr.
            • Gość: Internetowy Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.12, 19:19
              Mijagi to twój stary
          • Gość: frytusie Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.centertel.pl 12.01.12, 18:23
            dlaczego fajny? mam nadzieje, ze fajny nie bedzie :)

> Co za idiotyzm. Postawił pajac forum na phpbb, kupił domenę z kosmosu i myśli ż
            > e jest fajny. Rzygać mi się chce jak widzę taki chłam.

Zalozenie jest takie aby bylo miejsce gdzie mozna napisac lub skomentowac cos bez obawy o cenzure. Po drugie ma byc to serwis niezalezny od grup politycznych, religijnych, firm, wytworni itp. Do tej pory taki serwis w Jeleniej nie istnial.

>Nawet defaultowej skórki nie zmieniłeś, leniu śmierdzący.

Ja sie nie zajmuje sprawami technicznymi ale co do "skorki" admin powiedzial, ze z pewnych wzgledow taki wybor jest najlepszy. Chodzi o jakies modyfikacje itp. :)
    • Gość: a Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.opera-mini.net 12.01.12, 16:31
      Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> Nie wiecie, dlaczego nie można dodawać komentarzy pod tym artykułem? Chciałem złożyć gratulac
      > je Jelonce.com z powodu nowej pani redaktor naczelnej, a BOB-owi życzyć owocnej
      > pracy w naszym pięknym mieście, a tu kicha. Jakoś to tak nieładnie w stosunku
      > do czytelników, nie uważacie? Myślałem, że nowa redaktor naczelna zrobi na dobr
      > y początek ładny ukłon wobec jelonkowiczów, a tymczasem ona od razu pokazała...
      > dupę.

Brudną dupę.
    • Gość: xsa Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.12, 07:20
      no a co z poprzednik redaktorem-inkwizytorem?
      • Gość: lulu Re: Nowa redaktor naczelna Jelonki.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 15:49
        no co? albo podejrzany albo już oskarżony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka