Dodaj do ulubionych

Aquapark Hotel Jan Porażka

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 21.04.12, 07:59
Byłem tam ostatnio i jestem rozczarowany. Sauna parowa nie działa a sucha ledwo ciepła. Jacuzzi małe z zimną wodą, drugie solankowe ma tak słabe dysze że nie czuć że masują. Basenik mały a dla dzieci nie ma żadnych atrakcji. Ale to nic to co mnie zwaliło z nóg to to ,że tam nic nie działa. Żeby skorzystać z jacuzzi trzeba poprosić ratownika żeby włączył a ten siedzi z pilotem w ręku i włącza jak mu się zechce. Tak jest ze wszystkimi "atrakcjami" tam. Z małą leniwą rzeką i masażami w basenie. Nic nie działa i człowiek nawet się nie domyśla co tam jest. Takie proszenie ratownika, za każdym razem, żeby coś włączył w basenie jest żenujące. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałem. Myślę że to w ramach oszczędzania na kliencie. Szok i nie polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 21.04.12, 13:45
      to raczej bajorko z zimną wodą a nie aquapark. Zimno, wszystko wyłączone i znudzony koleś ratownik , który łaskawie coś włączy pilotem jak się go ładnie poprosi. Śmiech, klienta traktują jak intruza i skończonego durnia no i sauna parowa już niby zepsuta. Beznadzieja
    • Gość: ość-go Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.12, 17:20
      Piszesz bzdety! Obiekt nowy ,konkurencja .Bryła nowoczesna.
      • Gość: ja Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.04.12, 17:22
        to idź zobacz czy bzdety. Facet z pilotem na brzegu i nic nie działa baranie.
        • Gość: aga Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 19:37
          Dziwne.IP 3 wątków takie same a niki inne. Konkurencja?
        • Gość: ość-go Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.12, 21:46
          To będzie najpiękniejsze uzdrowisko w naszej okolicy! Zdrój Cieplicki to manufaktura .Tylko trzeba przyciąć czubki świerków aby nie zasłaniały widoku na góry.I 2 lunetki jedna na Śnieżkę druga na Kotły.No i jest ciepła woda.Myślę że wieczory letnie to dopiero będą wspaniałe widoki. Ja zamawiam 2leżaki abym mógł oglądać góry.
    • Gość: lola Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.12, 12:00
      Potwierdzam opinię Jacka i Majki i pytam się tych co piszą że to konkurencja czy byli w pseudo aquaparku czy nie? Ja byłam i jest dokładnie tak jak jest w tych postach
      • Gość: socjalista Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.12, 16:10
        Nooo ,ja byłem i mi się podoba,blisko,nie ma zagrożenia na zakręcie koło Lasu.A w Wojanowie to jak w stodole.
        • Gość: aaa Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 23.04.12, 18:26
          facet z pilotem był?
          • rymcycymcy Re: Aquapark Hotel Jan Porażka 24.04.12, 01:10
            Był pilot bez faceta ...! :)
    • Gość: KrzysiekM Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.12, 19:07
      Potwierdzam.Byłem tam pięć razy i za każdym razem jest podobnie.Kiedy byłem po raz pierwszy byłem jedynym klientem, sauny oraz jacuzzi było wyłączone.Dwie godziny czekałem na nagrzanie saun.Byłem zawiedziony.Kolejnym razem przyniosłem ze sobą olejek eteryczny do sauny i zostałem "zrąbany" przez ratownika,że nie wolno używać prywatnych bo oni sami o to dbają.Nigdy jednak nie spotkałem się ze stosowaniem przez nich tych olejków.Prawdą jest również to, że o wszystko trzeba się prosić a to trochę krępująca sytuacja.Nastawienie na klienta nie jest strategią tego aquaparku.A szkoda.Sam obiekt bardzo mi się podoba.
      • Gość: ość-go Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.12, 00:59
        A gdzie zgubiłeś Misia?Jak by tak każdy przynosił swoje mikstury i dolewał to dopiero był by syf. A może ty to jaki terrorysta?Chcesz wytruć kuracjuszy. Fiu fiu to ty prawie jak szejk,na klaśnięcie wszyscy na kolana.Posłuchaj ciuliku weśse te twoje oleum erotyczne i se wlej do miski w domu misia na kolanka włącz TV Trwam i będziesz hepi.
        • Gość: do ość gość Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 25.04.12, 07:09
          rozumiem że masz interes żeby nas tu obrażać.
        • Gość: KrzysiekM Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.12, 07:25
          Żałosny jesteś!Potrzebna Ci jest natychmiastowa pomoc psychiatry.To nie jest obraza to diagnoza.
    • Gość: ed Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.12, 09:15
      pytanie- po co jeździć do Jana jak niewiele dalej jest sandra i gołębiewski z infrastrukturą o niebo lepszą. i jaka to konkurencja taki Jan dla tych molochów? śmieszne zarzuty. no chyba że za konkurencję macie Las lub wojanów, to się zgadzam. tylko po co jeżdzić do Lasu i Wojanowa jak mamy sandrę i Gołębia. Czasem nie rozumiem wyborów ludzi
      • Gość: socjalista Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.12, 09:31
        A dlatego że nie chcę oglądać nowobogackich i zapijaczone twarze. A do Krzysia ;;;tobie lepiej pasowała by BANIA ,to jest wasza kultura.
    • Gość: do socjalisty Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.12, 10:04
      rozumiem że jesteś zakompleksionym biedakiem i do tego analfabetom i wolisz zimną saunę i gościa z pilotem na brzegu i wieczną inwigilację ratownika. Zmień nick na komunista bo to w tamtych czasach tak było. Atrapy i nic więcej. A to bajoro Jan to atrapa aquaparku. To jest tak jakbym za każdym razem, gdy chcę się napić herbaty dzwoniła do Taurona żeby mi prąd w kuchni włączył.Beznadzieja
      • Gość: socjalista Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.12, 00:57
        Mondralo! Poczekamy do października jak uruchomią fabrykę termalną przy przedszkolu koło parku w Cieplicach. Wówczas się bedziesz gardłował.Zatrzymaj siły do jesieni.
      • Gość: ap Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.cpu-zeto.pl 02.05.12, 15:36
        czy w saunach jest sfera nagości?
    • Gość: pipii Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 23:27
      jak ci sie nie podba to nie laz
      • Gość: dopipi Re: Aquapark Hotel Jan Porażka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 26.04.12, 17:04
        juz nie laz
    • kitka628 Re: Aquapark Hotel Jan Porażka 25.12.12, 11:02
      Ma ktoś świeższe informacje? Może coś się poprawiło?
      • zygmus722 Re: Aquapark Hotel Jan Porażka 24.01.13, 13:51
        Nie sądzę. W internecie na zdjęciach fajnie wygląda, cena do względnej akceptacji. Chcieliśmy się tam ostatnio z dziewczyną wybrać, lecz (na szczęście) najpierw zapytaliśmy znajomej jak jest, bo ona niedawno tam była, a ja ostatni raz w Janie byłem jeszcze przed rozbudową jak był tylko malutki basenik i sauna.

Zdecydowanie nam odradziła i powiedziała, że lepiej wydać trochę więcej, ale pojechać do Karpacza.

Ja generalnie tak czy inaczej wolę skorzystać z aqua parku we Wrocławiu jak mam czas i jestem przy okazji, choć tam z kolei za wszystko trzeba dodatkowo płacić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka