Dodaj do ulubionych

Zespół Lemon w Must Be The Music

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 04.05.12, 11:22
Takie zespoły jak Lemon i takie kompozycje jak "Dewiat" przywracaja mi wielką wiarę w życie i muzykę. Jeżeli ktoś jeszcze nie widział, przesyłam linka. Pozdrawiam wszystkich fanów dobrej muzyki :)

www.youtube.com/watch?v=CCaSawy1lrU
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Re: Zespół Lemon w Must Be The Music IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.05.12, 23:49
      Wiedziałem, że sa znakomici i cieszę się że wygrali, ta wrazliwość, te emocje, ten krzyk frontmana, ech dla takich chwil warto żyć. Prawdzi melomani na pewno to docenią :)
      Pozdrawiam wszystkich którzy kochaja muzykę
    • Gość: Piccarz Re: Zespół Lemon w Must Be The Music IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.12, 08:32
      A idź, jakiś wyjec a nie piosenkarz.
    • Gość: qaq Re: Zespół Lemon w Must Be The Music IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.12, 15:48
      teraz jest taka tendencja, że im coś bardziej dziwne, mniej melodyjne, tym bardziej się tym zachwycają krytycy i tzw. "prawdziwi melomani" Odnoszę wrażenie że, sięgając daleko wstecz, taki np Mozart nie miałby dzisiaj szans na poważanie i docenienie. Byłby sztuką niską, popularną, w przeciwieństwie np do takiego Pendereckiego. I... nie, nie słucham Dody ani Feela.
    • koza_w_rajtuzach Re: Zespół Lemon w Must Be The Music 25.05.12, 10:41
      Też jestem zachwycona tym zespołem.. Cieszę się, że zwyciężyli, bo właśnie taką miałam nadzieję.
    • Gość: Marian Re: Zespół Lemon w Must Be The Music IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 26.05.12, 20:30
      Wczoraj znów byli na Top Trendy, fajnie by było aby zaistnieli szerzej na polskiej scenie, poziom emocji jaki potrafią stworzyć jest niesamowity. pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka