Dodaj do ulubionych

Biura pośredników

10.08.12, 20:44
Szukam, sprawdzam, przegladam i okazuje się , że nie ma co chodzić do biur , wystarczy tylko wizyta w jednym!
Kazde z nich ma IDENTYCZNE oferty!!!!
Żenada! te same w dodatku, które pojawiają się na darmowych portalach i w nowinach.
jak oni z tego żyją? mała Jelenia a biur , że głowa mała!
Obserwuj wątek
    • fleur1 Re: Biura pośredników 11.08.12, 11:55
      O jakie biura chodzi, o nieruchomości? Moja siostra chce sprzedać duże mieszkanie w ładnym miejscu Jeleniej G. i ogłosiła się pierwszy raz w Jelonce, otrzymała mnóstwo telefonów od pośredników, oni maja dla niej najwięcej ofert, są wręcz nachalni.
    • dumian Re: Biura pośredników 05.09.12, 14:46
      Proponuje omijać z daleko tego typu biura pośredników, mnie oszukano na 3000 tyś, bez kupna mieszkania w jednym z biur, skończyło się na łapówie pod stołem 1500 zł, po czym zniszczono dokumenty na to. Najlepszym rozwiązaniem jest zakup mieszkania bez pośredników.;
      • abs555 Re: Biura pośredników 14.10.12, 13:34
        Też uważam, że lepiej kupować bez pośredników. Za to, ze zobaczę z nimi dom, muszę zapłacić, jesli się zdecyduję na kupno, grube tysiące. Niczego mi nie zapewnia, niczego nie gwarantuje. Jest przedstawicielem obu stron, sprzedającego i kupującego, więc nie mogę mu ufać. Nie jest zainteresowany tym, zebym była zadowolona z zakupu, tylko tym, zebym zapłaciła prowizję. A kupno domu to bardzo poważna sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka