Dodaj do ulubionych

dobry neurolog?

10.07.04, 13:01
potrzebuję dobrego neurologa, a jeszcze lpeije neurologa - psychiatrę w
jeleniej. czy ktoś mógłby takowego polecić? proszę o namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirka Re: dobry neurolog? IP: *.jelenia.com 16.07.04, 17:23
      Polecam panią dr Kempę lub Przybylską
      • johalda Re: dobry neurolog? 16.07.04, 22:41
        dzięki. a wiesz moze gdzie przyjmują lub możesz podać telefon kontaktowy? tylko
        prosiłabym na maila: wessle@poczta.onet.pl
        • Gość: Mirka Re: dobry neurolog? IP: *.jelenia.com 17.07.04, 12:02
          Przykro mi, nie wiem. O dr Kempę pytaj w szpitalu na Ogińskiego w Jeleniej
          Górze. Tam może też Ci coś powiedzą o dr Przybylskiej. Oddział neurologiczny.
          • Gość: efik Re: dobry neurolog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 12:59
            osobiscie uwazam ze lepsza jest dr.ewa wiatroszak przyjmuje w sp VITA na
            robotniczej ajesli chodzi o dr kępe to przyjmuje prywatnie w domu kąbatanta
            obok teatru po uprzedniej telefonicznej rezerwacji 0601 75 88 75. jeśli chodzi
            ospecjalizację w połączeniu z psychiatrą to uwierz bo to przeszlam najlepszy
            psychiatra też po uprzedniej rejesrtacji w Cieplicach przychodnia zdrowia
            psychicznego szpital MSW 643-57-33 dr. jacek kołsut w famach NFZ. mam
            nadzieję że ci pomogłam rozumię cię bo mam podobny problem neurolodzy są od
            innych żeczy i na psychiatrii się nie znają
            • johalda Re: dobry neurolog? 19.07.04, 11:34
              wielkie dzięki za informację! pozdrawiam
    • krystinas Re: dobry neurolog? 14.08.13, 00:03
      www.neurologjeleniagora.pl, rekomenduję panią dr Bożena Kempa... klasa
    • wlodek155 Re: dobry neurolog? 24.08.13, 01:01
      Lekarz neurolog to absolutna ostateczność? Wszystkie leki to trucizny, w ostatnich latach wiele psychotropów zostało wycofanych i zakazanych, gdyż stwierdzono, że np powodują myśli samobójsze, nie mówiąc o normalym działaniu czyli otumanieniu i otępieniu!
      Według mnie, bardzo często problemy psychiczne wynikają z niedotlenienia i niedożywienia mózgu. Gdy mózg nie ma wystarczającej ilości niezbędnych składników do prawidłowego działania, to po prostu źle działa. Wystarczy mózg dożywić w niezbędne mu do pracy witaminy, minerały, aminokwasy i dać odpowiednią energię, oraz wyeliminować trucizny, którymi truje nas przemysł spożywczy. Organizujemy szkolenia informacyjne o naturalnych metodach powrotu do zdrowia. Nasze efekty to redukcja chronicznego bólu trwającefgo od wielu o 50% w 5 min (Reumatoidane zapalenie stawów), przemówienie osoby nie mówiącej od kilku lat (Altzheimera)! Zapraszam do programu poprawy własnego zdrowia! Pisz wlodek155@gazeta.pl, 533 803 300.
    • stanczyk-5 Re: dobry neurolog? 25.08.13, 18:42
      www.cchr.org
      jest równiez po rosyjsku lub niemiecku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka