kolon22 23.04.13, 10:40 Zaczynamy luźny temat o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolon22 Re: Pogaduchy 23.04.13, 10:58 Poleci ktoś jakąś dobrą książkę? Ja narazie zaczynam czytać "Grę Szklanych Paciorków" Hermanna Hessego. Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Pogaduchy 05.06.13, 20:12 Miał być luźny temat ! ...a oni o książkach ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Pogaduchy 09.06.13, 18:54 jestem 100% Slowianinem-Aryjczykiem ktory zakochal sie w Zydowce Hanna rzada bym sie dal obrzezac gdyz w przeciwnym wypadku niewyjdzie za mnie,ponoc to sie robi bez narkozy,co mam zrobic ? Hani Tata jest bardzo majetny i juz obiecal pokazny posag ja do rodziny wniose szlachectwo od 1287 roku,ponoc Zydostwo dziedziczy sie po Matce ?. poradzcie mi cos prosze. Pzdr. ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
magikwasilewski Re: Pogaduchy 10.06.13, 09:35 xystos, bój się polskiego Boga!! ten temat miał być luźny, a ty takie kontrowersyjne rzeczy tu wygadujesz. Załóż sobie do tego osobny temat może. Bo w obecnej sytuacji fopasem jest rozmowa tu z tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Pogaduchy 12.06.13, 13:30 jaak to kontrowesyjny ? samo rzycie,o. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
magikwasilewski Re: Pogaduchy 12.06.13, 16:01 Ano, jak rzycie, to fakt ten zmienia postać żeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Pogaduchy 12.06.13, 20:28 faajnie jest,ale ja miec problem,noo bo gdy panna majentna to brzydka jak musztarda a Hania jest sliczna i duzo mlodsza odemnie,wesze gdzie jest pies pogrzebany mojego spowiednika nieodwaze sie o rade spytac gdyz on nielubi Starozakonnych a mnie bysie przydal ten posag Hani-mam dlugi karciane u Albanczykow,cholerka. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
magikwasilewski Re: Pogaduchy 13.06.13, 09:39 Powiem ci, kochany, że twoje działania scharakteryzować można słowami pewnego Eklezjastesa: "marność nad marnościami, a wszystko marność". Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Pogaduchy 14.06.13, 07:34 .. hmm,rozumieem ze sumienie na gwozdzu powiesic mam (tylko sumienie) zenic sie z marnoscia i kase zwinonc,dzienki za poradem. ZEN Odpowiedz Link Zgłoś