Dodaj do ulubionych

Vahan Bego Benganian

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:50
Obserwuj wątek
    • Gość: kazimierzp Re: Vahan Bego Benganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:27
      Ormianin który od ponad 10 lat mieszka i tworzy w naszym regionie. Początkowo działał we Wrocławiu, potem zahaczył się w Zachełmiu w "Szalonym Koniu". Obecnie ma swoją galerię na Jasnej. Jego dziełem jest rzeźba Don Kichote na Kochanowskiego za ogólniakiem, a także instalacja na ścianie szczytowej koło Nysy Łużyckiej w Zgorzelcu. Jego prace malarskie są pełne niesamowitych, jaskrawych barw. Robią wrażenie!
      Nie wiem jak teraz, ale nie miał karty stałego pobytu.
      • Gość: Wojtek Re: Vahan Bego Benganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:40
        Pewnie uznał że wieszanie prac na scianie szczytowej Nysy Łużyckiej w Zgorzelcu.
        I woli wieszać prace malarskie które są pełne niesamowitych jaskrawych barw i
        które robią wrażenie gzieś na Zakaukaziu lub np. Amsterdamie.
        • Gość: ???????????? Re: Vahan Bego Benganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 08:33
          Gdyby pozostał w Jelonce mielibyście coś na podobę.
          Obejrzyjcie stronkę.
          www.siudmak.pl
      • Gość: Pazimierz KazimierzPutas IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.08.04, 09:17
        Władze miasta zafundowały mu problem mieszkaniowy w bardzo brzydkim stylu. W
        tych okolicznościach Ormianin dał drapaka.
        • Gość: Wojtek Re: KazimierzPutas;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 19:56
          :)
    • Gość: ?????????????? Re: Vahan Bego Benganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 07:56
      Yaaaaahoooooooooooo Yaś - coś wiesz ?
      • Gość: ?????waldi Re: Vahan Bego Benganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:02
        Yaaaahooooo Yaśko miej litość !
        • Gość: ??????????? Re: Vahan Bego Benganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:10
          Yaaaaaaaaahoooooooo
          Jacek czy zmieniłeś telefon?
          • Gość: Wojtek Re: Vahan Bego Benganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 18:51
            Czy tylko ja tu czegos nierozumiem.
    • Gość: 3 Re: Vahan Bego Benganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 21:23
    • Gość: ?? Re: Vahan Bego Benganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 21:23
      ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka