kac6 25.09.13, 10:33 Jelonka poszła na partię szachów ? Czy Strona wróci do czytelników ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magikwasilewski Re: "Jelonka" 25.09.13, 11:07 Z jelonką, to jest tak, że skończyłem trollowanie na tamtym portalu, dlatego nie ma sensu dalsze utrzymywanie portalu. Teraz tu będę szalał! Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: "Jelonka" 25.09.13, 14:27 Wszystko przez tych hejterów ! :) ...serwer nie wytrzymał takiej masy głupkowatych komentarzy ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_jg Re: "Jelonka" 18.11.13, 20:33 rymcy, a tutaj dalej jest cenzura czy wróciła wolność słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
magikwasilewski Re: "Jelonka" 18.11.13, 21:01 Dla ciebie pan rymcy... W wolność słowa jest!! Gdy sprayem po płocie piszesz... I to też jeśli cię nie złapią właściciele. Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: "Jelonka" 18.11.13, 22:10 Z ust mie to wyjmłeś dobry człowieku ! :) ...miłej wieczerzy życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_jg Re: "Jelonka" 19.11.13, 17:12 ty, abrakadabrawasilewski ja nie do ciebie piszę to nie rób za rzecznika jaśnie pana rymcy. Odpowiedz Link Zgłoś
magikwasilewski Re: "Jelonka" 19.11.13, 22:12 Zdanie należy rozpoczynać wielką literą oraz przede wszystkim, co bardzo ważne, należy stosować interpunkcję, czyli znaki przestankowe... Inaczej tekst pisany staje się niezrozumiały. Dlatego ja nie rozumię, co ty do mnie mówisz, ćućmoku. Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_jg Re: "Jelonka" 20.11.13, 17:10 co to za słowo "rozumię"? z jakiego to słownika? Odpowiedz Link Zgłoś
magikwasilewski Re: "Jelonka" 20.11.13, 20:30 No widzisz, więc jednak znasz zasady pisowni polskiego języka... Dlaczego nie przestrzegasz ich, gdy sam piszesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
rugnak3 Re: "Jelonka" 18.11.13, 22:49 Skoro już mowa o Jelonce to mam coś dla was. Tu macie cos co usuwa upierdliwe reklamy i jakotako da się ją czytać. Wtyczka działa z Firefoxem addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/jelonkaadkiller/ Odpowiedz Link Zgłoś
magikwasilewski Re: "Jelonka" 19.11.13, 08:09 Jeśli chodzi o firelisa, to nie stosuję tego, co jest dla każdego nieogarniętego... Jeśli chodzi o reklamy, to są pożyteczne, gdyż stanowią strawę dla krowy o dźwięcznym imieniu Ad Muncher Odpowiedz Link Zgłoś