Dodaj do ulubionych

Nazywam się Psełdo-Artystą.

26.11.04, 17:35
Mój bunt zatacza coraz szersze kręgi. Ostatnio postanowiłem się zbuntować
przeciwko własnej mdłości. -Postanowiłem się określić.
Skoro owoce jego czynów, a mówię ty o jednym z radnych, stają się coraz
bardziej materialne, to nie widzę sensu dalej tego ukrywać. Moim faworytem
jest Robert Prystrom. Jego siła, i zdolność do materializowania pewnych idei
jest tak wielka, że ja (buntownik od zawsze i z wyboru) tracę najmniejsze
wątpliwości.
Pozdrawiam. Kiwimandaro.
Czekam na negatywne opinie na temat mojej strony, bo w pozytywne już dawno
przestałem wierzyć.: www.mandaro.com
Obserwuj wątek
    • chrumchrum3 Re: Nazywam się Psełdo-Artystą. 26.11.04, 17:52
      Jest szara jak papier toaletowy.
    • prawdziwy_jelen Re: Nazywam się Psełdo-Artystą. 26.11.04, 18:54
      Z tego co pamietam to byl adres strony Ciemnrgo Miasta kotremu szefuje jeden z
      z nie-poradnych, czyzbys gryzl reke ktora cie dotad karmila?;)
      • chrumchrum3 Re: Nazywam się Psełdo-Artystą. 26.11.04, 20:47
        Gryzę każdą rękę, ale Tobie się strony pomyliły. -Wspólne Miasto ma www.roba.com.pl
        A w ogóle co Ty wiesz jak Ty w nogach śpisz.
        -To jeszcze się tam nie zapisałeś???
        • Gość: lelum Re: Nazywam się Psełdo-Artystą. IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.11.04, 21:21
          Radny nieporadny... ale jak bedzie prezydentem to jelenie wyjda z ukrycia
          nóg...
          • kiwimandaro Re: Nazywam się Psełdo-Artystą. 26.11.04, 21:58
            Oj. Obawiam się, jednak, że jest bardzo poradny.
            -Całkowita, niepodważalna różnica jakościowa.
            Może nie pozorny, ale to nie w kij dmuchał i nie w kij pierdział. -Ojciec
            rzeczywistości, którą teraz wypełniamy. Mało kto jest w stanie zrozumieć
            mechanizm jego działania i to nigdy nie jest działanie zgubne. -To ogromny plus
            dla niego.
            • prawdziwy_jelen Re: Nazywam się Psełdo-Artystą. 26.11.04, 22:04
              Taki z ciebie agitator Brunatnego Roberta, udostepniles mu domene a we
              wczesniejszych postach cos ajkby na nie go pomstujesz - jakies rozdwojenie
              jaźni?
              • kiwimandaro Tak, tak masz rację. 26.11.04, 22:29
                Tak, tak masz rację.
                -Tylko kompletne bzdury opowiadasz. Przeczytaj to jeszcze raz, znajdź i pokaż mi
                to swoje rozdwojenie i możemy dalej rozmawiać.
                Mogę Cię nawet zachęcić.: -Jest tam delikatna gafa popełniona, ale się nie
                wstydzę, bo Ty tego nie znajdziesz. He He.
            • prawdziwy_jelen Re: Nazywam się Psełdo-Artystą. 26.11.04, 22:38
              Otóż to, nie rozunmiesz go. Wiec po co gloryfikujesz?;)
              • kiwimandaro No i co? -Nie znalazłeś... 26.11.04, 22:50
                No i co? -Nie znalazłeś...
                Nie interesuje mnie rozumienie. Interesują mnie, tylko, owoce jego działania, a
                one są bardziej materialne.
                To jest najsłuszniejsza metoda oceny, która uwalnia mnie od jakichkolwiek rozdwojeń.
                • prawdziwy_jelen no 26.11.04, 22:53
                  Mądrzenie i frazesy zamiast faktów.
                  • kiwimandaro Re: no 27.11.04, 09:41
                    Sorry Boss, ale wszystkie moje sprawy zostały załatwione. To były dwie sprawy i
                    jak się okazało, wcale nie takie proste. Jeden KusiaczySyn poszedł na emeryturę,
                    a kilku innych osiągnęło stan maksymalnej niewygody. Przy okazji skorzystali
                    mieszkańcy. papa
                    • Gość: papa Re: no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:11
                      Ty masza platfusa umysłowego
                      • Gość: platfus Re: no IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.11.04, 13:05
                        Kaziu! Spadaj. Jutro będziesz tam gdzie ja wiem, że będziesz?
                        Platfus Cię dosięgnie. I co wtedy?
                        • prawdziwy_jelen Re: no 27.11.04, 16:04
                          Wszyscy pozmienialiście nicki, kazimierzp, kiwimandaro, hexel, negus, inferno_m
                          take sami ze sobą się bawicie nie nudzi to was?;)
                          • Gość: gajowy Re: no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:38
                            dziś prawdziwych jeleni już nie ma ......
                          • Gość: negus Re: no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:58
                            Ot i ciekawostka. Co prawda raz na kilka dni ale zaglądam tu na forum. W końcu
                            żyjemy w tym samym syfie o nazwie Jelenia Góra. W ciagu ostatnich KILKU
                            tygodni wpisałem się KILKA razy pod innym nikiem ale w zupełnie innej konwencji
                            aniżeli wcześniej pod nikiem negus. Cieszę się, że zostałem jednak zapamiętany.
                            Też mi brakuje kilku osób, które zostały wyeliminowane przez
                            bardziej ‘aktywnych’ (tylko taki eufemizm mi przychodzi do głowy).
                            Miałem się nie odzywać, ale skoro zostałem wywołany, to cóż...
                            Po pierwsze primo - na forum zaczęły się dziac rzeczy 'dziwne', wielu tu
                            obecnych załatwia swoje jakieś dziwne interesiki (słowo ‘sprawa’ byłoby sporym
                            nadużyciem),

po drugie secundo - nawet konwencja luzackiego serfowania mnie znudziła, bo
                            czasami jest to poziom szalikowców, a poziom aż tak luzacki (czytaj: niski)
                            mnie nie interesuje, nawet jak mam chandrę lub jestem po dobrym kielichu,

po trzecie tertio - jest zwyczajnie nudno, i niczego nowego specjalnie tu nie
                            widać, a załatwianie swojej kores[pondencji ze znajomkiem na publicznym forum
                            jest zwyczajnie niesmaczne, tym bardziej że ogół nie ma z tego zadnje
                            korzyści; od takich spraw są telefony e-maile lub GG.

po czwarte quadro - niektóre osoby lubią komuś przypisać wsiowość i słomę w
                            cholewach a dziwnie mi do nich pasuje stwierdzenie o nauce Marcina przez
                            Marcina (wzgl. przyganiał garnek rondelkowi); nie wymaga rozwinięcia,

po piąte quinto - robi się tu wiec wyborczy pewnego pana (czytając niektóre
                            posty, też zaczynam podejrzewać, że pod jednym z ników on sam się mieści, ale
                            może to tylko jakaś obsesja) a stosowana retoryka przprawia mnie zwyczajnie o
                            mdłości, bo zwalczają jedno zło metodami tego pierwszego i nawet nie potrafią
                            tego ukryć; oszołom będzie zawsze oszołomem i nie ma znaczenia z jakiej jest
                            parti, głupota jest po prostu ponadpartyjna.

po szóste sexto – robi się...
                            po siódme septy.....
                            po ośme oc......
                            etc, etc

A zatem - zdrówka życzę !. Kilku - normalnie, przez zwyczajną zyczliwość.
                            Serdecznie ich pozdrawiam!
                            Pozostałym w myśl zasady, że tylko tego im życzyć można, bo rozumu u nich jakoś
                            nie dostrzegam.
                            PS
                            Mam głęboko w nosie, co o mnie sobie pomyślą niektórzy. A może nawet napiszą.
                            I jeszcze jedno. NEGUS jest konsekwencją połączenia dwóch słów, które oddają
                            konwencję postów.
                            • chrumchrum3 Re: Maryjka co ma dupkę z ryjka 28.11.04, 12:52
                              Bez przesady Negus. W końcu nie jesteśmy tacy źli. Stać nas na Commodorki z
                              pożółkłym platiczkiem i na kilka cierpkich słów. To bardzo dużo jak na taką
                              wioskę.Bez przesady Negus. W końcu nie jesteśmy tacy źli. Stać nas na Commodorki
                              z pożółkłym platiczkiem i na kilka cierpkich słów. To bardzo dużo jak na taką
                              wioskę.Bez przesady Negus. W końcu nie jesteśmy tacy źli. Stać nas na Commodorki
                              wioskę.
                              • prawdziwy_jelen A ty negus kogo widzisz jako pierwszego? 29.11.04, 19:18
                                Bo jak nie ten to kto? Ja nie mówie że ten ale jestem ciekawy co masz na ten
                                temat do powiedzenia.;)
                                • chrumchrum3 Re: A ty negus kogo widzisz jako pierwszego? 30.11.04, 09:14
                                  Alternatywą do niskiego poziomu niech będzie wysoki poziom. -Uczcijmy to minutą
                                  ciszy. :)
                                • chrumchrum3 To ja to zrobiłem:) 30.11.04, 09:33
                                  Ten chlew jest mojego autorstwa. A Wy wzięliście w nim udział. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka