Dodaj do ulubionych

jelonka twoja stronka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:50
witam chcialem zaprosic Was na www.jelonka.com - portal o Jeleniej Górze
szacuneczek
goral
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: jelonka twoja stronka IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.02.05, 02:48
      daj spokoj z tym badziewiem kto taka strone robi ogolnei nei podoba mi sie jej
      wygląd
      • Gość: goral Re: jelonka twoja stronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:35
        mi sie bardzo podoba i calej masie ludzi w jeleniej tez - jesli tobie sie nie
        podoba to trudno
        • Gość: Kamil Re: jelonka twoja stronka IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.02.05, 16:28
          Fakt ze jest najlepsza strona jaka Jelenia Góra posiada ale to badziew takie
          strony robiono przed wojna teraz robi sie nowoczesnie na stronei jest olbrzymia
          ilosc kolorow tego sie nei robi w dzisiejszym swiecie juz
          • Gość: goral Re: jelonka twoja stronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 02:32
            ?????????
            a kto dyktuje warunki jakie i ile ma byc kolorow?
            co dla ciebie jest nowoczesne?
            - jelonka jest inna - i to ja wyroznia - pozatym jest przejzysta i latwo
            znalezc to czego sie szuka - a to jest najwazniejsze
            • kometa Re: jelonka twoja stronka 07.03.05, 17:35
              Gość portalu: goral napisał(a):

> ?????????
              > a kto dyktuje warunki jakie i ile ma byc kolorow?
              > co dla ciebie jest nowoczesne?
              > - jelonka jest inna - i to ja wyroznia - pozatym jest przejzysta i latwo
              > znalezc to czego sie szuka - a to jest najwazniejsze

Fakt, jelonka.com to najlepsza strona z istniejacych - co nie znaczy, ze jest
              absolutnym cudem ;-) Przynajmniej jakies aktualne informacje tam sa :-) Niestety
              Jelenia Gora chyba nigdy nie dorobi sie jednego porzadnego portalu miejskiego,
              tylko bedzie rozdrobniona po roznych stronkach:-(
              • Gość: goral Re: jelonka twoja stronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:23
                cudem moze nie jest ale jest to prywatna incjatywa dotowana z prywatnych
                pieniedzy - jak narazie to widze tu marudzenie i plakanie ze tego nie ma
                tamtego nie ma, - ktos was cos robi aby w jeleniej bylo lepiej?
                jesli nie to skad to nazekanie?
                a jak chcecie cos robic to zapraszam do jelonki, wsparcie sie przyda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka