Gość: goral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:50 witam chcialem zaprosic Was na www.jelonka.com - portal o Jeleniej Górze szacuneczek goral Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: jelonka twoja stronka IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.02.05, 02:48 daj spokoj z tym badziewiem kto taka strone robi ogolnei nei podoba mi sie jej wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: jelonka twoja stronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:35 mi sie bardzo podoba i calej masie ludzi w jeleniej tez - jesli tobie sie nie podoba to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: jelonka twoja stronka IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.02.05, 16:28 Fakt ze jest najlepsza strona jaka Jelenia Góra posiada ale to badziew takie strony robiono przed wojna teraz robi sie nowoczesnie na stronei jest olbrzymia ilosc kolorow tego sie nei robi w dzisiejszym swiecie juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: jelonka twoja stronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 02:32 ????????? a kto dyktuje warunki jakie i ile ma byc kolorow? co dla ciebie jest nowoczesne? - jelonka jest inna - i to ja wyroznia - pozatym jest przejzysta i latwo znalezc to czego sie szuka - a to jest najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
kometa Re: jelonka twoja stronka 07.03.05, 17:35 Gość portalu: goral napisał(a): > ????????? > a kto dyktuje warunki jakie i ile ma byc kolorow? > co dla ciebie jest nowoczesne? > - jelonka jest inna - i to ja wyroznia - pozatym jest przejzysta i latwo > znalezc to czego sie szuka - a to jest najwazniejsze Fakt, jelonka.com to najlepsza strona z istniejacych - co nie znaczy, ze jest absolutnym cudem ;-) Przynajmniej jakies aktualne informacje tam sa :-) Niestety Jelenia Gora chyba nigdy nie dorobi sie jednego porzadnego portalu miejskiego, tylko bedzie rozdrobniona po roznych stronkach:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: jelonka twoja stronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:23 cudem moze nie jest ale jest to prywatna incjatywa dotowana z prywatnych pieniedzy - jak narazie to widze tu marudzenie i plakanie ze tego nie ma tamtego nie ma, - ktos was cos robi aby w jeleniej bylo lepiej? jesli nie to skad to nazekanie? a jak chcecie cos robic to zapraszam do jelonki, wsparcie sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś