Dodaj do ulubionych

Do Wojtka, inferno...

23.08.05, 09:32
Czy to Ty jesteś na jednej z list wyborczych do sejmu?
Obserwuj wątek
    • inferno_m Re: Do Wojtka, inferno... 23.08.05, 15:34
      Witam, tak jestem na liscie Prawa i Sprawiedliwosci numer 24.
      Wojciech Leszczyk
      Pozdrawiam
      • Gość: wachający się Re: Do Wojtka, inferno... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:36
        do chwili obecnej wacham się na kogo mam głosowac , jedyna alternatywa to PiS
        lub PO no i właśnie Wojtek jaki ty masz osobisty program odnośnie Jeleniej Góry
        i okolic. Możesz coś zdradzić.Bede wdzięczny.
        • Gość: :) Re: Do Wojtka, inferno... IP: 82.139.17.* 24.08.05, 00:14
          Człowieku, jak coś to możesz się "wahać". Zresztą... tylko analfabeci wybierają
          PiS-iory i inne temu podobne.
          • Gość: wachający się Re: Do Wojtka, inferno... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:03
            Zawsze głosowałem na lewicę, ale za bardzo dała ona krajowi popalić, więc może
            teraz spróbuję na innych. Niech lewica odpocznie i wyciągnie wnioski ze swoich
            rządów , trochę ich prawica po wyborach przetrzebi i zobaczymy w przyszłości.
          • Gość: :) Re: Do Wojtka, inferno... IP: *.piechowice.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 10:14
            widze ze ktos podpisuje sie tak jak ja... :)

mysle ze na tym forum nie potrzeba wyzwisk
            ja wybiore chyba PO ale tez bylbym ciekaw programu dot. kotliny jeleniogorskiej
            wojtka.

pzdr

• inferno_m Re: Do Wojtka, inferno... 24.08.05, 16:18
              Nie wiem jak na publikacje mojego programu moze zareagowac admin forum.
              Do konca tygodnia program zostanie przeze mnie przedstawiony na forum Jeleniej
              Gory jak i Piechowic.
              • wk53jan Re: Do Wojtka, inferno... 24.08.05, 17:23
                No, patrzcie!. Pojawił nam się znowu Wojtuś. Tfu!. Co ja piszę. Nie pojawił tylko na objawił. Chętnie poczytam, czym mnie uszczęśliwi. Bo chyba nie tym 7% vat-em ? Ciekawe, co powie szkołom, nauczycielom, zołnierzom i reszcie tzw. sfery budżetowej, że nie ma pieniążków. Że zamiast pensji niech sobie wezmą dachówkę o 15% tańszą?
                (Tak, wiem, uprościłem. Nauczyciele i lekarze juz nie są dawna sferą budżetową ale zjawisko nadal pozostało).
                Jeśli mam być szczery, to jestem zwolennikiem stanowiska opisanego przez Kapuścińskiego w "Cesarzu". Na pytanie, dlaczego nie usuwa skorumpowanych urzędników , odparł, ze ci się juz nakradli i teraz coś kapnie dla panującego. Nowi zaczną znowu od nabijania swojej i rodziny kabzy (oczywiście ciutke tu uprościłem).
                PO zachowuje sie jak niedawno Mumia Wolności, do wszystkiego mają dystans. Będąc w opozycji, ma luksus krytykowania. A gospodarka i tak się rozpędziła. Więc zanim ją dobiją , będzie w sam raz przed następnymi wyborami. Ale wtedy nie będzie już ani PiS ani PO bo panowie zmienią kilka razy nazwy partii.
                PiS na wszystko ma receptę. Dawniej przyczyna zła byli to komuchy , teraz liberalny kodeks karny. Komisarz ludowy, to przy nich dziecinna igraszka.
                LPR - szkoda nawet klawiszy...
                Jeśli mam być szczery, to nie mam zielonego pojęcia, na kogo głosować. Nie wiem, czy w tej sytuacji w ogóle głosować.
                A niech to szlag...
                • nnina13 Wygryzą Cimoszewicza i..... 24.08.05, 19:12
                  zacznie się wojna PO z PiSem. Znają się dobrze, więc wiedzą jakie brudy sobie
                  wzajemnie wytknąć. Tego cyrku już nikt nie wytrzyma.
            • nnina13 To się loguj 24.08.05, 19:09
              dlaczego macie problem z logowaniem się?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka