qasiunia 25.09.05, 19:15 potrzebuję informacji na temat Pani Doktor, czy ktoś coś slyszał, może sie ktoś u niej leczy,mam problemy z tarczycą, pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
555mona Re: dr Rudź-Gościewska 25.09.05, 20:23 ta lekarka jest przemiłą osobą, życzliwą i troskliwą, ale fachowiec chyba nie najlepszy bo leczyła mnie kilka lat i było źle, początkowo zaczęła mnie leczyc na tarczyce bez zalecenia zrobienia poziomu TSH tylko popatrzyłą na szyje i wypisała lek na niedoczynność, teraz z perspektywy myslę ze to nie było konieczne bo przedawkowała mi ten lek i pojawiła sie nadczynność a to juz poważniejsza sprawa, obecnie leczę się tylko we wrocławiu u dobrych fachowców ze szpitala wojskowego na weigla, specjalizują sie tez w terapii jodem radioaktywnym przy nadczynnosći, jednak w jeleniej górze to chyba nie ma nikogo poza dr gościewską, wiciakiem, którego nie polecam i bolanowskim, który przyjeźdża z wrocławia, dowiedz się o niego, bo wiem ze ma sporo pacjentów w jeleniej górze i np mojej koleżance pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
qasiunia Re: dr Rudź-Gościewska 25.09.05, 20:27 Byłam raz u dr Bolonowskiego i przeraziła mnie cena bo za wizytę wziął 80 zł, może dlatego że to była 1 wizyta, poza tym jestem w ciąży więc tak naprawde wolałabym znaleźć kogoś kto potrafiłby mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
555mona Re: dr Rudź-Gościewska 25.09.05, 20:24 poza tym ja mam tarczyce od 10 lat a u dr gościewskiej leczyłam się przez pierwsze 3 więc to jednak 7 lat temu, moze juz nabyła praktyki i jest lepszym fachowcem? Odpowiedz Link Zgłoś