Gość: Goska IP: *.dami.pl 03.11.05, 16:05 Sprzedam karnet do jaskini solno jodowej Galos w Cieplicach, karnet jest na 10 wejść.Cena 50 zł. (normalnie w jaskini karnet kosztuje 100 zł.) wiadomości pod meilem toryp@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon5 Re: Sprzedam karnet IP: *.ppp.tiscali.fr 03.11.05, 20:11 Napisz cos wiecej,nie slyszalem o tym,jest to w uzdrowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Sprzedam karnet IP: *.dami.pl 03.11.05, 21:46 Tak, jest to w uzdrowisku, więcej o jaskiniach solno jodowych można dowiedzieć się na stronie www.galos.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania j Re: Sprzedam karnet IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 09:47 jestem zainteresowana poslalam Ci meila.' pozdrawiam i czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Sprzedam karnet IP: *.dami.pl / *.dami.pl 04.11.05, 11:51 Ja dam 60 zeta pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sprzedam karnet IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 12:17 hohohoho licytacja?? to ja dziekuje papa Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Re: Sprzedam karnet 04.11.05, 13:26 komu dziekujesz? Gosce czy andrzejowi? Jestes strasznie nerwowa. To nie goski wina ze ktos sobie zarty urzadza a jezeli ndrzej kupi tzn ze goska wygrala, andrzej to wielki cwaniak a ty znowu wychodzisz na glupia ges. Twoja odpowiedz powinna byla byc: gosi, jak ten osobnik podpisujacy sie nikiem andrzej nie zaplaci ci 60 to ja zaplace ci 50.... Zbadaj sie na mozliwosc postepujacej schizofrenii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sprzedam karnet IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 14:06 znalazł sie krasomówca pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sprzedam karnet IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 14:10 ciekawe jest to ,że tak bez zastanowienia sie, wtracasz sie w posty nieproszony o opinie na tematy ciebie nie dotyczace, a nerwy to sam sobie zbadaj papa pozdrowka oczywiscie i mi tu z drobiem nie wyskakuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Sprzedam karnet IP: *.dami.pl 04.11.05, 14:51 spokojnie :) , jeśli ktoś jest nadal zainteresowany prosze pisać na meila. Odpowiedz Link Zgłoś