Dodaj do ulubionych

Sprzedam karnet

IP: *.dami.pl 03.11.05, 16:05
Sprzedam karnet do jaskini solno jodowej Galos w Cieplicach, karnet jest na 10
wejść.Cena 50 zł. (normalnie w jaskini karnet kosztuje 100 zł.) wiadomości pod
meilem toryp@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon5 Re: Sprzedam karnet IP: *.ppp.tiscali.fr 03.11.05, 20:11
      Napisz cos wiecej,nie slyszalem o tym,jest to w uzdrowisku?
      • Gość: Goska Re: Sprzedam karnet IP: *.dami.pl 03.11.05, 21:46
        Tak, jest to w uzdrowisku, więcej o jaskiniach solno jodowych można dowiedzieć
        się na stronie www.galos.pl.
    • Gość: ania j Re: Sprzedam karnet IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 09:47
      jestem zainteresowana poslalam Ci meila.'
      pozdrawiam i czekam na odpowiedz
      • Gość: andrew Re: Sprzedam karnet IP: *.dami.pl / *.dami.pl 04.11.05, 11:51
        Ja dam 60 zeta
        pozdrawiam
        • Gość: ania Re: Sprzedam karnet IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 12:17
          hohohoho
          licytacja??
          to ja dziekuje
          papa
      • kazimierzup Re: Sprzedam karnet 04.11.05, 13:26
        komu dziekujesz? Gosce czy andrzejowi? Jestes strasznie nerwowa. To nie goski
        wina ze ktos sobie zarty urzadza a jezeli ndrzej kupi tzn ze goska wygrala,
        andrzej to wielki cwaniak a ty znowu wychodzisz na glupia ges. Twoja odpowiedz
        powinna byla byc: gosi, jak ten osobnik podpisujacy sie nikiem andrzej nie
        zaplaci ci 60 to ja zaplace ci 50.... Zbadaj sie na mozliwosc postepujacej
        schizofrenii.
        • Gość: ania Re: Sprzedam karnet IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 14:06
          znalazł sie krasomówca
          pozdrowka
        • Gość: ania Re: Sprzedam karnet IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 14:10
          ciekawe jest to ,że tak bez zastanowienia sie, wtracasz sie w posty nieproszony
          o opinie na tematy ciebie nie dotyczace, a nerwy to sam sobie zbadaj papa
          pozdrowka oczywiscie i mi tu z drobiem nie wyskakuj!
          • Gość: Gosia Re: Sprzedam karnet IP: *.dami.pl 04.11.05, 14:51
            spokojnie :) , jeśli ktoś jest nadal zainteresowany prosze pisać na meila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka