Dodaj do ulubionych

System SITA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:51
Czy może ktoś wie czy system do nauki języków obcych SITA rzeczywiście działa?
Może ktoś z niego korzytał i może się podzielić informacjami na temat jego
efektywności.
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon5. Re: System SITA IP: *.ppp.tiscali.fr 26.11.05, 22:54
      Napewno dziala,ale w moim przypadku nie zadzialal.Dlaczego?Poprostu ja uczac sie
      obcego jezyka musze sie uczyc mowic i pisac, inaczej u mnie to nie
      funkcjonuje.Sa poprostu ,upraszczajac,wzrokowcy i sluchowcy.W prostej
      komunikacji, nazwijmy to turystycznej,napewno niektorym pomoze.Poprawnego jezyka
      obcego ja nie moglem sie nauczyc ta metoda.Co nie oznacza ze inni moga na tym
      nie skorzystac.To bardzo indywidualna sprawa,pozdrawiam
    • Gość: Krzysiek Re: System SITA IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.11.05, 08:55
      Metoda nauki polega na pełnym zrelaksowaniu,potem niby łatwiej wchodzi wiedza.Są
      jednak lepsze metody relaksu.Dostaniesz odtwarzacz do słuchania muzyki(marnej)za
      grube pieniądze.Przeznacz je lepiej na normalny kurs ,np.metodą Callana.
    • wk53jan Re: System SITA 27.11.05, 09:21
      Ja odpowiem inaczej.
      Gdyby to miało jakikolwiek sens, to wszyscy korepetytorzy, zmiast użerać się, z językowymi matołami, przeszliby na akwizytorów tego badziewia.
      I anegdota.
      Kiedys, w latach osiemdziesiątych, bardzo popularny był taki pan z Lubania, który produkował takie obrzydlistwo na porost włosów. Wielu bardzo powaznych panów u niego to kupowało za ciężkie pieniądze.
      Po kilku miesiącach to mazidło pomogło temu sprzedawcy. Kupił sobie nowiutkiego Poloneza. U mojego szefa nie zauważyłem natomiast bujniejszej czupryny.
      Młodsi niech zapytają rodziców, kogo było stać na nowego Poloneza na wolnym rynku.
    • Gość: Krzysiek Re: System SITA IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.11.05, 11:56
      Racja,to poprostu nic innego jak leczenie syfa pudrem.
      • mango19 Re: System SITA 06.12.05, 00:54
        mam pytanie..jak dokladnie wyglada metoda ta nauka?? najpierw trzeba sie
        zrelaksoac,ale przy pomocy muzyki i sugestii nagranych na kasecie, czy samemu?
        i nastepnie sluchajac, widzimy jakies obrazy? w koncu te okularki musza do
        czegos sluzyc;)
    • Gość: Krzysiek Re: System SITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 09:33
      Te okulary nie służą do niczego.Lipa jakich mało.Lepiej sobie odpuść.Chyba,że
      naprawdę chcesz wyrzucić pieniądze w błoto to zgłoś się do nich ,może jeszcze
      balonik dorzucą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka