zachelmie 08.02.06, 12:10 hej! napiszcie, co tam w Zachelmiu? leży śnieg, pada? siedzę w topniejącej Warszawie i wciąż myślę o Zachelmiu. Pozdrawiam, a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makao123 Re: co słychać? 12.02.06, 20:02 Hej stolico!Daj maila to wyślę Ci aktualne fotki z Zachełmia!A śniegu narazie jest dużo,no i ogólny spokój co jest ważne w dzisiejszych czasach!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zachelmie Re: co słychać? 14.03.06, 11:12 wszystkie fotki chętnie przygarnę, dzięki. Adres może być gazetowy. Pozdrawiam, dzięki, że się odzywacie!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wuit Re: co słychać? 15.02.06, 00:16 Słychać wyjątkowo okazałą zimę, która zdaje się pod koniec lutego ma zamiar wyemigrować do zimnych krajów. Aktualne fotki zamieszczam na www.wisniowysad.pl w 'aktualnościach'. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zachelmie Re: co słychać? 14.03.06, 11:10 cześć! dzięki, teraz mogę sobie zaglądać na Twoją stronę i w końcu wiedzieć, co tam u Was słychać :-) Daj znać jak tylko wytropisz pierwsze ślady wiosny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wuit Re: co słychać? 28.03.06, 00:03 Oooo!!!! Jest wiosna w Zachełmiu! Wprawdzie u mnie- powyżej 600 m -jeszcze leży sporo śniegu, który topnieje w oczach, ale wszędzie przebijają śnieg przebiśniegi, są bazie i jest b. ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
zachelmie Re: co słychać? 29.07.06, 22:25 to teraz napiszcie jak znosicie upały w zachełmiu i czy dzisiaj lało mocno? napiszcie cokolwiek, bo zamkną to forum... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wuit Re: co słychać? 01.08.06, 09:30 Teraz już jest bosko, a i upały dawały się dobrze znieść dzięki podmuchom z południa. Im wyżej tym lepiej. Deszczu też jest teraz coraz więcej, krótkotrwałe i obfite. Może dlatego w podgórzyńskich pensjonatach pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
wuit Re: co słychać? 08.08.06, 00:42 W Zachełmiu z tego deszczu jest tylko na razie dość dużo wody w piwniczkach i wymyte pobocza (jak w 1997). Krajobrazom to służy, co chwilę pojawiająca się mgiełka. Parę grubszych gałązek na drodze. Na szczęście od jutra ma być coraz mniej opadów. Odpowiedz Link Zgłoś