Dodaj do ulubionych

GINEKOLOG - JG

15.02.06, 14:52
Po przeczytaniu wszystkich Waszych postów dotyczących ginekologii i oddziału
położnictwa wyszło, że najwięcej plusów ma DR ANDRZEJ BŁAŻKO, kolejnym jest
DR WICIAK. Jestem przyszłą mamą i po przeanalizowaniu tego wszystkiego, mniej
więcej, wiem do do którego lekarza iść i gdzie rodzić.
SZPITAL BUKOWIEC wypadł najlepiej.
Pozdrawiam wszystkich, Gosia.
Obserwuj wątek
    • Gość: klementyna Re: GINEKOLOG - JG IP: *.135.1511I-CUD12K-01.ish.de 15.02.06, 19:44
      Blazko jest dobry bo ma fajne okulary;)) Przygniatajacy argument, ale jakos stac tam 4 godziny w kolejce to sobie nie wyobrazam, chocby najlepszy mial byc.
      • dziubasek_ona Re: GINEKOLOG - JG 21.02.06, 15:13
        A nie ma możliwości umówienia się na konkretną godzinę?
        • Gość: klementyna Re: GINEKOLOG - JG IP: *.135.1511I-CUD12K-01.ish.de 21.02.06, 22:07
          Nie nie ma, poszukaj sobie lekarza do ktorego mozna przyjsc na dana godzine, moze nie bedzie tak przystojny ale bedziesz miec troche komfortu
          • dziubasek_ona odp.Klementyna 22.02.06, 12:35
            Nie chodzi mi o to czy lekarz jest przystojny :) Ważne, aby był solidny i dobry
            w tym co robi. Hm, ale skoro nie ma wizyt na umówioną godzinę to ja sie jeszcze
            zastanowię :)
            Pozdrawiam cieplutko.
            • Gość: klementyna Re: odp.Klementyna IP: *.135.1511I-CUD12K-01.ish.de 22.02.06, 18:33
              to byla ironia;) bo wiele kobitek chwali blazke za ladne okulary;)) ale powaznie lepiej jednak chodzic na umowiana godzine, zwlaszcze w ciazy!
    • Gość: mamusia Kubusia --- b e z p i e c z e ń s t w o --- IP: *.231.udn.pl 21.02.06, 19:40
      zwrócę jedynie uwage na bezpieczeństwo noworodka w szpitalu w Bukowcu. Szpital
      ten nie dysponuje oddziałem OIMO dla noworodków, owczem pracuja tam
      doświadczeni neonatolodzy, ale w obliczu braku specjalistycznego sprzetu- na
      nic zdadzą się umiejętności. Dlatego uważam, ze ważne jest mieć na uwadze nie
      tylko komfort rodzenia matki , ale przede wszystkim bezpieczeństwo Jej i
      dziecka.
      Ja w tym temacie mam niestety bardzo smutne dośwaidczenie , z którym będę
      musiała żyć już do końca...... Transport w stanie zagrożenia życia dziecka
      do Jeleniej Góry z Bukowca trwa niestety więcej niz 5 minut... więcej niz 20
      minut
      • dziubasek_ona odp. mama Kubusia 22.02.06, 12:38
        Oj :( o tym nawet nie pomyślałam. Z moim narzeczonym postanowiliśmy jednak, że
        będę rodziła tu na miejscu. Bukowiec odpada, za daleko. Pozdrawiam Cię :)
        • Gość: Mama Kubusia Re: odp. mama Kubusia IP: *.231.udn.pl 23.02.06, 19:52
          Gratuluję decyzji - i życzę, by wszystko dobrze się potoczyło. By te dni
          wspominała pani z wielka radością i pamiętała cud narodzin w pięknych kolorach.
          • Gość: Gosia odp. mama Kubusia IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.02.06, 08:05
            Dziękuję bardzo :) Napewno tak będzie. Pozdrawiam cieplutko.
            • Gość: mama kubusia Re: odp. mama Kubusia IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.02.06, 11:40
              Również bardzo cieplutko pozdrawiam i oczywiście trzymam kciuki oba (-:
              • Gość: Gosia wizyta tuż tuż IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.02.06, 13:49
                Fiu w tym tygodniu idę z narzeczonym do lekarza...Mamo Kubusia w ciąży jeszcze
                nie jestem, ale mam nadzieję, że już niebawem będę :D Idę kontrolne badania
                porobić i do dzieła :D Ciao!
    • polococta76 Re: Ginekolog 09.03.06, 14:16
      No i temat się rozwinął, ale nie wta stronę co trzeba....
      Ja też szukam dobrego ginekologa w jeleniej, ale to jest chyba NIEMOŻLIWE!
      Leczyłam sie u Wiciaka, który po USG dopochwowym stwierził u mnie PCO.
      zapisał Yasmin i myślał, że po sprawie!
      Żle znosiłam te tabsy, odstawiłam po połowie opakowania: skutki uboczne były
      koszmarne!

Byłam skonsultowac diagnoze u Dobkowej: kazała mi zrobić tesrosteron, mam 56 na
      dozwolone 80, więc ok.
      Powiedział, że nie ma co faszerowac się tabsami anty skoro ja nie chcę
      antykoncecji.
      Teraz czekam na dzidziusia, jak sie nie uda "normalnie" to bedziemy monitorowac
      cykl i wspomagac ;)
      • Gość: klementyna Re: Ginekolog IP: *.pfeilheim.sth.ac.at / 193.170.52.* 10.03.06, 12:33
        ale w czym tkwi Twoj problem bo nie do konca zrozumialam??
        • Gość: Gosia Ginekolog IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.03.06, 13:42
          <(o_0)> dobre, hihi!
    • polococta76 Ginekolog jg 10.03.06, 17:21
      Nie ma problemu, tylko usiłowałam się dowiedziec czegoś o ginekologach z
      jeleniej i podzielić się swoimi doświadczeniami.

W tytule jest ; Ginekolog JG, a temat poszedł w strone szpitali...
      • dziubasek_ona Witaminki ?? 13.03.06, 15:47
        Podziel się swoimi doświadczeniami, chętnie poczytamy. W tytule faktycznie jest
        napisane GINEKOLOG JG, ale dlaczego nie możemy porozmawiać również o
        szpitalach, przecież to też jest bardzo ważne :)
        Może powie mi ktoś jakie witaminy powinna brać przyszła mama, kwas foliowy już
        biorę czy coś jeszcze?
      • Gość: klementyna Re: Ginekolog jg IP: *.pfeilheim.sth.ac.at / 193.170.52.* 16.03.06, 13:28
        najpierw piszesz ze w JG nie jest mozliwe znalezc dobrego ginekologa ale potem piszesz ze jednak leczysz sie u tych beznadziejnych lekarzy i nwe Ci pomagaja....
        • dziubasek_ona klementyna 17.03.06, 08:47
          Kobieto, że niby gdzie napisałam, że w Jeleniej Górze nie ma dobrego lekarza
          ginekologa!???! Czytaj uważnie i ze zrozumieniem a nie wiecznie robisz komuś
          jakieś wyrzuty i pretensje masz :/
          Nie będę z Tobą dyskutowała o tym, czy mi pomagają czy nie. Żegnam.
          • Gość: klementyna Re: klementyna IP: *.pfeilheim.sth.ac.at / *.pfeilheim.sth.ac.at 17.03.06, 12:08
            moj komentarz odnosil sie do wypowiedzi polococta76. Chyba zanim odwiedzisz ginekologa najpierw by wypadalo odwiedzic okuliste aby sie udzielac na forum...
            • dziubasek_ona Re: klementyna 17.03.06, 15:32
              no tak przepraszam. nie zauważyłam :/
    • Gość: Gosia ginekolog IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.03.06, 10:08
      I co kobietki? Mówiłyście, że u dr Wiciaka nie ma wizyt na godziny, a ja już
      miałam u niego 3 wizyty i poślizgu tylko 20 minut (a nie 2h) :)
      Super lekarz, fachowa opieka, możliwość zapisu za godziny. Polecam tego
      ginekologa :D
    • kazimierzup wyszlam rodzic zaraz wracam 23.03.06, 16:02
      powiescie sobie taki napis na czole bo jestem steskniony tych rodzacych sie co
      chiwla tematow. Mysle ze poniewaz jest tu tak duzo swiezo napompowanych wiec
      proponuje otworzyc nowe forum np pn Rodze zdrowo i przyjemnie w Jelonce albo w
      Bukowcu.
      • Gość: Gosia kazimierzup IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.03.06, 10:18
        Tee! Napompować to ja Ci mogę w tyłek jak chcesz ;D To babskie forum, a sio!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka