Gość: zenon5 IP: *.ppp.tiscali.fr 24.02.06, 12:29 ciekawy jestem kto z Was startuje w tym roku?Pochwalcie sie swymi osiagnieciami!!!Bo mysle ze duzo tu takich co startowali nie pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
holejnik Re: BIEG PIASTOW 24.02.06, 21:40 Witam, jak wiadomo w tym roku odbędzie sie jubileuszowy 30 Bieg Piastów. Biorę udział wraz z małżonką po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: bieg Piastow IP: *.ppp.tiscali.fr 04.03.06, 12:17 Jak sie popatrzy na osobe Pana Juliana Gozdowskiego i jego pasje tworzenia to jasnym jest ze kropla drazy skale.Gdyby Jelenia Gora miala wiecej takich pasjonatow i organizatorow,to mysle ze wiele,wiele spraw,mozna by zalatwic bezproblemowo,bez polityki i wielkiego bla bla. Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: bieg Piastow 04.03.06, 20:02 ad zenek piąty Dokładnie! Sam zrobił więcej niż całe zastępy urzędników i tzw. działaczy. Chwała Mu za to. Ale jest jeden problem. Nie jest wieczny. A nie widać wokół Niego innej osoby, która może go zastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: bieg Piastow IP: *.ppp.tiscali.fr 04.03.06, 21:17 wlasnie przeczytalem o tragedi na Biegu Piastow,jeden z zawodnikow zmarl podczas biegu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Przykre! 04.03.06, 21:31 Przykre to! Moze niech to będzie przestrogą dla wszystkich aby wcześniej zanim porwą się za jakimś wyczynem, to najpierw sprawdzą stan swego zdrowia i "trochę" wcześniej poćwiczą. Takich pasjonatów jak Julian jest w Kotlinie wielu. Nie wszyscy akurat działaja w takich głosnych zdarzeniach, a i Julian bez rzeszy bezimiennych pomocników nic by nie zrobił. Niemniej chyle czoło przed Jego determinacją w działaniach. Wiem też, że często On na to Forum wchodzi i pisuje pod "innym" nickiem - przesyłam mu serdeczne pozdrowienia i doczekania 100 Biegu Piastów. Zeniu, żebys Ty wiedział ilu Julian Gozdowski ma przeciwników (jako Julian Gozdowski). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Przykre! IP: *.ppp.tiscali.fr 04.03.06, 21:41 no coz Kaziu,czasami sukces i wytrwala praca tez sa sola w oku dla innych,takie polskie piekielko,a moze nie tylko polskie,nie wiem.Bo tak to juz jest ze sukces ma wielu ojcow,porazka zadnego!Co do tego przykrego wypadku to rzeczywiscie nalezy sie lekarza informowac.W moich okolicach na sciezce rowerowej byly juz dwa przypadki smiertelne.Ludzie przeceniaja swoje mozliwosci,a szkoda, mogli wszyscy zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Re: Przykre! 05.03.06, 03:13 od lekarzy to najlepiej z daleka i najlepiej sie prawidlowo odzywiac. Odpowiedz Link Zgłoś