Dodaj do ulubionych

BIEG PIASTOW

IP: *.ppp.tiscali.fr 24.02.06, 12:29
ciekawy jestem kto z Was startuje w tym roku?Pochwalcie sie swymi
osiagnieciami!!!Bo mysle ze duzo tu takich co startowali nie pierwszy raz.
Obserwuj wątek
    • holejnik Re: BIEG PIASTOW 24.02.06, 21:40
      Witam, jak wiadomo w tym roku odbędzie sie jubileuszowy 30 Bieg Piastów. Biorę
      udział wraz z małżonką po raz pierwszy.
      • Gość: zenon5 Re: bieg Piastow IP: *.ppp.tiscali.fr 04.03.06, 12:17
        Jak sie popatrzy na osobe Pana Juliana Gozdowskiego i jego pasje tworzenia to
        jasnym jest ze kropla drazy skale.Gdyby Jelenia Gora miala wiecej takich
        pasjonatow i organizatorow,to mysle ze wiele,wiele spraw,mozna by zalatwic
        bezproblemowo,bez polityki i wielkiego bla bla.
        • wk53jan Re: bieg Piastow 04.03.06, 20:02
          ad zenek piąty
          Dokładnie!
          Sam zrobił więcej niż całe zastępy urzędników i tzw. działaczy.
          Chwała Mu za to.
          Ale jest jeden problem. Nie jest wieczny. A nie widać wokół Niego innej osoby, która może go zastąpić.

• Gość: zenon5 Re: bieg Piastow IP: *.ppp.tiscali.fr 04.03.06, 21:17
            wlasnie przeczytalem o tragedi na Biegu Piastow,jeden z zawodnikow zmarl podczas
            biegu.
            • kazimierzp Przykre! 04.03.06, 21:31
              Przykre to! Moze niech to będzie przestrogą dla wszystkich aby wcześniej zanim
              porwą się za jakimś wyczynem, to najpierw sprawdzą stan swego zdrowia
              i "trochę" wcześniej poćwiczą.
              Takich pasjonatów jak Julian jest w Kotlinie wielu. Nie wszyscy akurat działaja
              w takich głosnych zdarzeniach, a i Julian bez rzeszy bezimiennych pomocników
              nic by nie zrobił. Niemniej chyle czoło przed Jego determinacją w działaniach.
              Wiem też, że często On na to Forum wchodzi i pisuje pod "innym" nickiem -
              przesyłam mu serdeczne pozdrowienia i doczekania 100 Biegu Piastów.
              Zeniu, żebys Ty wiedział ilu Julian Gozdowski ma przeciwników (jako Julian
              Gozdowski).
              • Gość: zenon5 Re: Przykre! IP: *.ppp.tiscali.fr 04.03.06, 21:41
                no coz Kaziu,czasami sukces i wytrwala praca tez sa sola w oku dla innych,takie
                polskie piekielko,a moze nie tylko polskie,nie wiem.Bo tak to juz jest ze sukces
                ma wielu ojcow,porazka zadnego!Co do tego przykrego wypadku to rzeczywiscie
                nalezy sie lekarza informowac.W moich okolicach na sciezce rowerowej byly juz
                dwa przypadki smiertelne.Ludzie przeceniaja swoje mozliwosci,a szkoda, mogli
                wszyscy zyc.
                • kazimierzup Re: Przykre! 05.03.06, 03:13
                  od lekarzy to najlepiej z daleka i najlepiej sie prawidlowo odzywiac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka