Gość: wiro IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.08.06, 11:27 czy to jakaś znana osoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karina Re: kim jest kazimierzp IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.08.06, 11:50 tak, przyjaciel harcerzy - wróg młodzieży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan grzesio Re: kim jest kazimierzp IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.08.06, 12:08 Ta. Znana z obśligłości. Poza tym płacą mu za bycie urzędnikiem. A on w ramach pracy domowej śledzi nastroje forumowiczów. Dużo mówi, dużo mu się wydaje, o wielu rzeczach jest przekonany, wszystko wie. Typ podobny do Niedzwieckiego -lubi Internet. Odpowiedz Link Zgłoś
memelo Re: kim jest kazimierzp 10.08.06, 13:54 Gość portalu: pan grzesio napisał(a): Typ podobny do Niedzwieckiego > -lubi Internet. Ta cecha i wiele innych chyba jednak ciebie bardziej upadabniają do tego typa. A tak w ogóle to społecznie pełnisz 24h/doba dyżur tutaj czy ile ci płacą? Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: kim jest kazimierzp IP: *.ppp.tiscali.fr 10.08.06, 19:42 ZNANA!! podpisuje sie swoim nazwiskiem,jest merytoryczny w sprawach na ktorych sie zna,byl wiceprezydentem Jg.Moze sprobujesz to samo?Niby nic a tak wiele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegła Re: kim jest kazimierzp IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.08.06, 20:17 Nie z wyboru ludzi lecz z namaszczenia Unii Wolności zapomniałeś dodać. Niby nic a tak wiele;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: kim jest kazimierzp IP: *.ppp.tiscali.fr 10.08.06, 20:42 ja go oceniam na podstawie wypowiedzi na forum,zyczylbym innym przynajmniej troche kultury/o moich wypowiedziach nie mowie bo czesto reaguje ostro,moze nawet wulgarnie/.Moge sie nie zgadzac z jego pogladami,ale zawsze trzeba respektowac kogos kto reprezentuje osobista kulture.Wytwarza sie cywilizacja idiotow komputerowych dla ktorych jedynym wyzwaniem jest nawtykanie innym.Dzisiaj nawtyka Frankowi,jutro wysadzi samolot,zawsze za parawanem/do czasu/anonima,moze kogos porwie dla okupu,ale nie daj boze, jak mu sie na dupe nadepnie.Wtedy zali sie wszystkim i wszedzie.To forum ma byc dla normalnych ludzi,wymiana informacji,wrazen.Polityke uprawiajcie sobie w gminach,klubach wzajemnej adoracji,moze znajdziecie jeszcze nieodkryty przez nauke sposob na rozmnazanie sie poprzez pie..nie glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: kim jest kazimierzp IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:20 Zapytajo kulture Kazimierza matkę z dzieckime gdy ta przyszla do niego jak byl wiceprezydentem od mieszkalnictwa. Zapytaj z jaka kultura i kurtuazja ja potraktowal! Chcesz namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: kim jest kazimierzp IP: *.ppp.tiscali.fr 10.08.06, 21:34 Nie chce!W takich sprawach radze sobie dobrze/jesli chodzi o urzedy/.Zawsze traktuje ich z gory i dobrze na tym wychodze.Natomiast ja sie TYLKo odnosze do wypowiedzi na forum,gdybym chcial rzeczywiscie oceniac kazimierzap musialbym najpierw byc jego zwierzchnikiem i wtedy na 100%moglbym wydawac wyroki.My sobie tu piszemy pierdoly i moze niech tak zostanie,ocene urzednikow zostawmy odpowiednim ludziom/zakladajac ze tacy sa!/Jesli tak nie jest, to jest tez po czesci nasze przyzwolenie.No bo jesli nam cos ucieknie sprzed nosa to mamy pretensje,ale jak my zrobimy maly przekrecik to naturalnie jest nasza wygrana.Zycie jest skomplikowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Ja jestem KazimierzP! 10.08.06, 22:11 Jaki jestem ważny! Piszą o mnie! Zastanawiają się kim jestem! Nigdy sie nie ukrywałem. Zawsze, szczerze i uczciwie mówiłem, pisałem to co wiem i to co myślę! Jest takie modne słowo: asertywność (można zobaczyć na www.pwn.pl co to znaczy). Jestem asertywny. To znaczy zawsze mówię szczerze i wprost. Każdemu! Wychodzę bowiem z założenia, ze nie ten przyjaciel co chwali, ale ten co mówi prawdę. Czasami bolesną. Nie przysparza to pochlebców, życzliwości niektórych. Niemniej Ci co mnie naprawdę znają, gdy chcą znać prawdę to pytaja się mnie. Wiedzą, że nie picuję, nie obiecuję gruszek na wierzbie. Ktom zacz? troche więcej o mnie wraz ze zdjęciem: wroclaw.hydral.com.pl/test.php?user=270 W swoim życiu spotykałem różnych ludzi, różne sprawy. Uważałem zawsze, że nalezy każdemu mówić to, co go może czekać w najbliższym czasie. Dlatego czasem w pierwszej chwili dla niektorych wydawałem się obcesowy. Przykro mi! Nie potrafię kłamać i obiecywać to czego nie mogę, lub prawo nie pozwala spełnić! Na tym forum przekazuję to co wiem (16 lat w samorządzie gminnym - z mała przerwą - pozwoliło mi poznac wiele mechanizmów). Prostuję jawne kłamstwa. Nie typuję żadnego polityka. Czasami mnie skręca aby komuś dowalić. Rezygnuję. Podaję sprawdzone i udokumentowane fakty, ale nie bawię się w inwektywy (co to znaczy patrz wyżej). Mam swoich ulubionych lokalnych polityków, mam też takich których nie znoszę. Okażę to przy urnie wyborczej! Na tym forum nie mam zamiaru!;-) Lubię ludzi (bez wzgledu jakimi są).Chodzę po mieście usmiechnięty, aby nikogo nie obciążać swoimi troskami i problemami> Czasami, niektórzy traktuję mnie w myśl przysłowia: "śmieje się jak głupi do sera" Nie boję się ataków niektórych frustratów! Wszystkim życzę analitycznego spojrzenia na sytuację wokół! Życzę aby nie zachowywali się w czasie wyborów jak głupia i niewinna panienka! To znaczy, nie dawli d.... pardon głosu tym co obiecują nie wiadomo co! Z poważaniem Kazimierz Piotrowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiro Re: Ja jestem KazimierzP! IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.08.06, 23:02 no i w końcu wiem kim Pan jest, a czym sie Pan teraz zajmuje, bo kojarzę Pana głównie z działalnosci samorządowej, no i oczywiście widzialem Pana wiele razy na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Ja jestem KazimierzP! IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.08.06, 08:21 Pan byłeś zawsze werbalny, ale na pewno nie asertywny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janorw Re: Ja jestem KazimierzP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:59 Kaziu... i tak trzymać ! Do wszystkich na Forum. Znam Kazia - "kazimierzp" - osobiście. Uważam, a właściwie jestem pewien, że to co robi, napewno nie jest sztuczne. On jest naprawdę taki, jakego Go widzimy, tzn. szczery, jowialny, serdeczny ... - nie, niech ktoś mnie nie posądza o lizusostwo, też miałem z P. Kazimierzem nieprzyjemną historię, lecz ten jeden fakt, nie zmienia mojego zdania o Nim. Zawsze uczynny, chętny do pomocy i pracowity, żeby było więcej takich ludzi ... !? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyuwol Re: Ja jestem KazimierzP! IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.08.06, 12:13 > tzn. szczery, jowialny, serdeczny ... i kostrobaty. Daj spokój. Długi za lokal na Okrzei już zapłacone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conrado Re: kim jest kazimierzp IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.08.06, 23:10 Pan Kazimierz jest bardzo miłym człowiekiem. To nie laurka, ale stwierdzenie. Raz mnie opieprzył, kiedy zacytowałem w gazecie jego opinię, kiedy już nie był wiceprezydentem... Ale to świadczy o normalności. Jak każdy, ma wady i zalety. Zaletą pana Kazimierza jest otwartość. Choć w wielu rzeczach się z nim nie zgadzam, uważam, że to po prostu porządny chłop! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: kim jest kazimierzp 11.08.06, 07:20 radio.heartofisrael.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Co to za żarty IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 11.08.06, 20:42 z żydowską rozgłośnią? czy tam znajdę publikacje KP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Co to za żarty IP: *.ppp.tiscali.fr 11.08.06, 20:57 I wojna światowa, siedzą Rosjanie w okopie, dowódca kompanii woła "Orły, naprzod! Za mną!" Cała kompania wyłazi z okopów, dwoch zostało. "Komendy nie słyszelicie?" "Słyszelimy, ale to nie do nas bylo!" "Jak to nie do was?" "My nie orły, my lwy - Lew Dawidowicz i Lew Mojżeszowicz i Lew 1961 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: kim jest kazimierzp IP: *.fampa.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:03 ale popie..ncy! znalezli sobie nastepnego do ..ia !I cali w zywiole!Do wideł chamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś