Gość: atoja IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.08.06, 22:17 Witam i mam pytanie Czy w Jeleniej Górze mozna uzyskać bezpłatną pomoc prawną z zakresu kodeksu karnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jelgór Re: pomoc prawna IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.08.06, 23:11 Najlepiej to szkolą pod celą. Ale zanim z tego skorzystasz, próbuj w Biurze Porad Obywatelskich na Złotniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoja Re: pomoc prawna IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.08.06, 23:39 Dziękuję. Aby skorzystać z pomocy pod celą, trzeba mieć jakiekolwiek doświadczenie, a ja niestety (a właściwie na szczęście) nie mam żadnego, dlatego dzięki za te drugą możliwość.Kiedyś policja czy prokuratura organizowała coś w stylu- pomoc prawna poszkodowanym- a może mnie się tylko wydaje.A może jakiś polityk przy swoim biurze coś takiego organizował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: pomoc prawna IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 00:30 Stowarzyszenie Wspólne Miasto na Konopnickiej Odpowiedz Link Zgłoś