Gość: AML IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 22:46 Czy obchodzenie 11 listopada ma sens jeżeli za 2 lata bedziemy w Unii ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SoSoS Re: 11 listopada. IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.11.01, 23:41 A czy po wejsciu do UE stracimy swoja tozsamosc narodowa? - na pewno nie. Rocznica ma sens - jednak niektorzy Polacy maja nikle pojecie o jej korzeniach i to raczej jest przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 11 listopada. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.11.01, 00:33 Dla mnie ma, ponieważ moja rodzina jest ściśle powiązana z wojskiem i jego tradycjami. W tym roku np. mąż otrzymał złoty krzyż zasługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: 11 listopada. IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.01, 19:11 Gość portalu: kama napisał(a): > Dla mnie ma, ponieważ moja rodzina jest ściśle powiązana z wojskiem i jego > tradycjami. W tym roku np. mąż otrzymał złoty krzyż zasługi. Gratulacje! A czy mozna wiedziec za jakie zaslugi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 11 listopada. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.11.01, 23:27 Niestety, ja nie jestem dopuszczana do tajnych/poufne. Musiałbyś spytać Kwaśniewskiego, który ten krzyż przyznał. Na dobrą sprawę nawet dokładnie nie wiem gdzie pracuje i czym się zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: 11 listopada. IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.11.01, 12:08 Gość portalu: kama napisał(a): > Niestety, ja nie jestem dopuszczana do tajnych/poufne. Musiałbyś spytać > Kwaśniewskiego, który ten krzyż przyznał. Na dobrą sprawę nawet dokładnie nie > wiem gdzie pracuje i czym się zajmuje. Pelna konspiracja :-) Nie bede dalej wnikal, bo jeszcze odwiedza mnie specsluzby ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 11 listopada. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.11.01, 01:02 Aż tak źle nie jest. Te służby nie mają z nim nic wspólnego. A konspiracja jest dlatego, że mnie to nigdy nie interesowało. Czy to ważne kto z kim śpi, ważne żeby było przyjemnie:) Odpowiedz Link Zgłoś