Gość: Kadi IP: *.233.udn.pl 22.12.06, 13:46 Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jegomość Re: Prystrom wiceprezydentem? IP: *.233.udn.pl 22.12.06, 14:53 pochlali to i może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bed Bojs Re: Prystrom wiceprezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 18:35 A jednak tak, mosci Kazimierzu. A ty wylatujesz:):):) To tak specjalnie pod choinke... Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenk Tak to prawda, ma być prezydentem w jakimś mieście IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.12.06, 16:19 w Uzbekistanie. Miłosz mu załatwił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelgór Jest taki pomysł IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.12.06, 20:04 ...i jest równie możliwy, co niemożliwy. Wybór scenariusza należy do PO- razem z Kusiakiem i Malczuk, albo z Prystromem i Łojkiem. To jest dylemat, nie tylko przecież stołki dyrektorów i naczelników zależą od wybranej opcji, ale też szanse w kolejnych wyborach za cztery lata. W obu scenariuszach można się obyć bez Czernow, choć nie wyobrażam sobie, że da się ją zepchnąć do roli obojętnej opozycji. Budżet jeść nie woła, pośpiechu więc na razie nie ma, układanki zabawią nas w karnawale. A póki co- wesołych świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcu Re: Tak to prawda, ma być prezydentem w jakimś mi IP: *.231.udn.pl 26.12.06, 21:19 Oj ludzie, ludzie. Toczcie sobie te "ważniaste" rozważania, a i tak będzie co ma być. Wiceprezydentem będę ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Prystrom wiceprezydentem? IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.12.06, 20:45 Przeciez ma wyrok a to oznacza, że urzędnikiem nie moze być. Chyba sie nie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.T Re: Prystrom wiceprezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 12:34 Jakos na wiosne będzie już po wszystkim i będzie mógł zostać wice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaił Re: Prystrom wiceprezydentem? IP: *.231.udn.pl 24.12.06, 00:30 warunkowe umorzenie to nie wyrok... a może się mylę? PO+Wm+PiS to lepsze rozwiązanie niż PO+SLD+Zośka to chyb aoczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-bike-jgora Re:przewidzieć przyszłość to ja ! 24.12.06, 18:35 Wiedziałem ,że Pan Obrębalski będzie Prezydentem dwa miechy przed wyborami tak samo WIEM ,że Pan Prystrom będzie wice jelonki to wynika z rachunku prawdopodobieństwa,a to jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re:przewidzieć przyszłość to ja ! IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.12.06, 18:46 Albo rachunek prawdopodobieństwa, albo pewnik. Jedno wyklucza drugie. A co samego meritum, to jest bardzo ryzykowny scenariusz. Człowiek mało wyrazisty razem z drugim bardzo wyrazistym ale za to kopmpletnym oszołomem. Jak sie to nie skończy jakims skandalem lub sądem, to będzie cud. Oczywiście przy założeniu, że to takiego mariażu (mazaliansu?) dojdzie. Jedyna koprzyśc, jaka może z tego wyniknąć,to że wreszcie RP będzie musiał odkryć karty i pokazać co ma. Ale....ale... A jak tam jego "wynalazek"? Czyżby już potrzebny nie był? Jeśli Obrębalski będzie miał jaja, to zaproponuje Sajnogowi vice pod warunkiem, że ten odetnie się od pępowiny. I wtedy RP będzie załatwiony już na amen. Bo, aby istnieć medialnie, będzie musiał zwalczać swojego pupila, który za 4 lata w takliej sytuacji może wygrać wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicek Re:przewidzieć przyszłość to ja ! IP: *.231.udn.pl 25.12.06, 00:32 Poiu nie wiem czym się zajmujesz ale politykę zostaw. Nie nadajesz się nasz ty gazetowy politologu. Co za głębia analizy? Taki z Ciebie znawca jak z Prystroma oszołom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re:przewidzieć przyszłość to ja ! IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.12.06, 12:11 "Taki z Ciebie znawca jak z Prystroma oszołom" Szanowny Vicku, co chciałeś tym zdaniem wyrazić, bo chyba nie , co Ci 'wyjszło' :-( Logika się kłania, ha! ha! Politologię zostawiam w spokoju (chociaż mógłbym Cię pewnie zaskoczyć), bo za wysokie to progi dla naszych lokalnych , za przeproszeniem, polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmichell Smieszny poiu strasznie jestes:):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 19:44 Poiu -> politologia to nauka a polityka dziedzina życia... logika się kłania, niestety Różnica między politologią a polityka jest taka jak między szczaniem w piwnicy a piciem w Szczawnicy... Ale, jak ktoś całe życie spędził pomiędzy 1 Maja a Wojska Polskiego to tak ma... No i zaskocz nas, zaskocz nas z politologii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Smieszny poiu strasznie jestes:):):) IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.12.06, 22:16 Dobra, będzie łopatologicznie. Cytat:"Taki z Ciebie znawca jak z Prystroma oszołom" Czyżbym źle czytał? Z tego zdnia wynika, że RP oszołomem nie jest zatem kpiarskie 'znawca' mnie nie dotyczy. Chyba że vivek nie potrafi posługiwac się językiem polskim. Ale wtedy mój wpis traci sens z powodu braku punktu odniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś