Gość: wektor IP: *.ip.netia.com.pl 28.02.07, 10:51 Szukam Elwiry, matura 79r., IV B. Kontakt wektor11@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Szukam Elwiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:16 uwazaj bo naskoczy na ciebie wicuś kadłubek Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: Szukam Elwiry 02.03.07, 14:45 Kamilku zauważ że ja na nikogo nie naskoczyłem. Zauważ że wyraziłem nie odosobnioną opinię. A naskoczono na mnie. A chciałbyś teraz kolego naskoczyć na mnie? To próba naskoczenia może? Taka bojaźliwa nieco widzę... No skacz... Odpowiedz Link Zgłoś
wincentykadlubek Re: Szukam Elwiry 02.03.07, 14:51 Bo widzisz tu koleżka podał pewne dane i meila i może Elwirka jak zechce napisze pod ten meil... I jeśli nie potrafisz czytać to jest twój osobisty problem. Bo w dyskusji do której nawiązujesz spokojnie napisałem swoja opinie zgodnie z zasadami netykiety.... A potem to było : „Żal mi ciebie...” I nie ja to napisałem... Chyba że Ci blisko do Agnieszki... No naskocz na mnie... Będzie ciekawie przynajmniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Szukam Elwiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:48 ha ha ha.ale sie broniiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWUNIA Re: Szukam Elwiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:19 A ja myślę nino że ma racje. Jeden z niewielu co jak pisze to pisze z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Szukam Elwiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:56 moze i z sensem ale i czepia sie Odpowiedz Link Zgłoś