Dodaj do ulubionych

P.Prezydent

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:06
Chciał bym i ja przypiąć łatke P.Obrębalskiemu.Od stycznia tego roku nie mogę
doczekać się decyzj o wydzierżawienie garażu bo jak informują mnie pracownice
Cieplickiego zgmu P.kierowniczka nie ma zezwolenia na wydzierżawianie garaży
od nowego prezydenta Jeleniej Góry.Nie wiedzą do tej pory czy to ma przejść
pod Geodezje czy dalej pod zarząd komunalny.Garaż stoi 3 lata pusty jak jest
chętny na wydzierżawienie to wszyscy schowali głowe w piasek.Może na forum
jest ktoś z rady miasta i mógł by mi wyjaśnić tą sprawe.
Obserwuj wątek
    • Gość: brawo:( Re: P.Prezydent IP: *.231.udn.pl 25.04.07, 00:59
      panie prezydencie pan pewnie ma garaż w wypasionej willi. mieszkańcami się pan
      nie przejmuje. tylko swoim stołki pan załatwia. tak słyszałam...
      • bondel Re: P.Prezydent 25.04.07, 05:10
        wy to jestescie powaleni. Pozakladaliscie sobie podwojne nicki i spamujecie ile
        wlezie. g. was obchodzi co wypasl sobie jwp prezio bo dlatego sie nazywa prezio
        zeby byle lachudra mu nie podskoczyla do nerek.
    • Gość: ltc żałosny jesteś chłopcze IP: 193.109.212.* 25.04.07, 08:16
      sam piszesz, że garaż 3 lata stoi, jak rozumiem, te 3 lata ci nie
      prtzeszkadzają ale ostatnie 3 miesiące bardzo?
      • Gość: ... Re: żałosny jesteś chłopcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:09
        bo miało być lepiej. Pięć miesięcy to wystarczający czas żeby wprowadzać zmiany
        odczuwalne dla życia mieszkańców. A tu nic, kompletnie nic!!!!!!
        • conan.jg Re: żałosny jesteś chłopcze 25.04.07, 15:11
          Panowie oczym wogóle piszecie?Jakie podwójne linki,napisałem o garażu bo mnie
          wnerwia to że właśnie stoi ten nieszczęśliwy garaż już 3 lata miasto nie ma
          pieniędzy a jak jest chętny to okazuję się że P.prezydent ponoć nie wydał
          zezwolenia swoim podładnym[tutai kierowniczce ZGM Cieplice]na podpisywanie umów
          i tylko tyle.Proszę nie załatwiać swoich porachunków na tej wypowiedzi.Dziękuję
          CONAN JELENIA GÓRA.
          • chuck-norris1 Re: żałosny jesteś chłopcze 25.04.07, 16:01
            dziwne tylko w tym ze musi prezydent podejmowac decyzje,ktore z racji
            zatrudnienia,podlegaja osobom odpowiedzialnym za decyzje.Ktos poprostu nie
            pracuje,na to, za co bierze pieniadze.Ten typ urzednika,jest znany od dawnych
            czasow.Sa dwa rodzaje karierowiczow,jedni ida na calosc(gminni politycy),drudzy
            ,liczac na to ze sa nie sprawdzalni ,i karalni,robia krecia robote.Nie problem w
            glownych decydentach(tak mysle)tylko w takich szczurkach,ktorzy sie ocieraja o
            laske wladzy.Ci sa najgorsi,tych trzeba tepic,bez litosci.Wystepuja wlasciwie
            anonimowo(bo nie chca decydowac ze strachu??Dzis dadza koncesje szwagrowi,jutro
            beda gardlowac ze im sie dzieje krzywda "polityczna".Dlatego uwazam ze
            demokracja tak,byleby nie prostytucja urzednicza.
            • Gość: kaśka Re: żałosny jesteś chłopcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 19:27
              koncesję szwagrowi lub posadkę szwagierce.
      • Gość: panie vice Re: żałosny jesteś chłopcze IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.04.07, 16:31
        nerwy ponoszą??? oj niedobrze. to dopiero początek...kadencji
        • conan.jg Re: żałosny jesteś chłopcze 25.04.07, 16:43
          Jak do tej pory nic nie zostało napisane co by mnie przybliżyło do ludzi którzy
          decydują w Jelonce.Nie ma na forum ludzi związanych z P.Obrembalskim którzy by
          powiedzieli dlaczego tak się dzieje?Widzę że fora te są do wyładowania swoich
          złości a nie żeby pomuc w załatwieniu prostych zdawałobysię spraw.Czy z tą
          sprawą trzeba zapisać sie do ratusza żeby stawić się przed majestatem rajców
          Jeleniej Góry????????????????????????????????????????????Pozdeawiam conan.jg.
          • Gość: karol Re: żałosny jesteś chłopcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 19:30
            a te pochlebstwa to niby kto wypisuje? Oczywiście dyzurują przydupasy
            Obrebalskiego i kadzą w zamian za przywileje. Ide o zakład, że i on sam jest
            autorem kilku postów.
            • Gość: ;-) Re: żałosny jesteś chłopcze IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.04.07, 23:23
              typuję, że chuk noris to M.O.
              Albo Chuck Finn
              • chuck-norris1 Re: żałosny jesteś chłopcze 25.04.07, 23:27
                typuje ze:-) to grzesiu jak zwykle,tylko jakos malo wesoly
              • Gość: ja Re: żałosny jesteś chłopcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:39
                Ja dam se jaja uciąć że to M.O. Kurcze bede wtedy jak Prezydent.
        • chuck-norris1 Re: żałosny jesteś chłopcze 25.04.07, 16:48
          To nie nerwy,to prostu fakty!Kiedys dawno temu,jak sie napisalo skarge na
          Wydzial Finansowy w JG(pani Czernow) dostawalo sie odpowiedz z jednostki
          nadrzednej,gdzie szefem byl maz pani Czernow.fajne co ?I tak moglbys do usranej
          smierci!Metody sie nie zmienily,bo mentalnosc sie nie zmienila.Dzisiaj ,wypisz
          wymaluj to samo!Z tym ze ,jednak ten Prezydent musi podejmowac ostre
          decyzje,musi pokazac ze ma wladze!!!Niby niewiele ,ale jak trudne do
          wykonania.Ale z kolei,jak czytam,o corkach,czy corce,obecnego .czy bylego
          Prezydenta,to mam uczucie ze ,ze prostactwo dominuje nad meritum
          sprawy.Rozliczajmy za czyny,decyzje,rodzine zostawmy na boku.
          • conan.jg Re: żałosny jesteś chłopcze 25.04.07, 18:03
            Mnie nie chodzi o rozliczanie,mnie bieże nerwa że chodzę od 5 stycznia do ZGM w
            Cieplicach i słyszę że to nie one [Panie]są winne tylko P.prezydent bo niedał
            dyspensy do podpisywania umów na dzierżawe garaży i że nie jest to odosobniony
            przypadek w Cieplicach.Jestem już prawie jak rodzina w tym biórze bo co tydzień
            melduję sie i ?i nic.Na to mam nerwa kto wybrał P.Obrębalskiego i
            dlaczego,jakie ma zasługi dla Jeleniej dlaczego tak ze mną postępują
            urzędnicy.Nie wieże żeby przez 7 miesięcy panowania prezydent nie dał
            zezwolenia lub w ratuszu nie wiedzą czy budynki komunalne przejdą pod Geodezje
            i kto tym mieniem będzie rozpożądzał.Ja czekam cierpliwie do końca miesiąca a w
            Maju pruję do P.Obrębalskiego z problemem.Czy nie ma na forum nikogo z Ratusza
            Jeleniej Góry?
            • bondel Re: żałosny jesteś chłopcze 26.04.07, 05:34
              a nie lepiej pojsc do ratusza i zapytac bezposrednio?
              • Gość: nn Re: żałosny jesteś chłopcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:03
                a po co są ZGM jeżeli ze wszystkim trzeba by było chodzić do Ratusza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka