Dodaj do ulubionych

WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA

IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.12.01, 02:10
Nie potrafię jeszcze wstawiać linków, żeby ułatwić wejście na stronę:
www.gigaradosc.interia.pl
jednak mam cichą nadzieję, że zerkniecie tam i wyślecie kilka kartek, aby
chociaż troszeczkę przyczynić się do uśmiechu dzieci w domach dziecka. Jeśli
macie mało znajomych podaję swój e-mail. Wyrażam zgodę na wysyłanie kartek i
obiecuję, że ani jedna nie zostanie wyrzucona do kosza przed obejrzeniem lub
przeczytaniem, o ile ktoś napisze.
kama.ro@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.12.01, 00:03
      Przepraszam, że podbijam wątek, ale bardzo mi zależy, żeby wszyscy go
      zauważyli. Termin wysyłania kończy się 20.XII.
      • Gość: SoSoS Re: WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.12.01, 12:48
        Ludzie! - wysylajcie kartki! :-)
    • Gość: kama Re: WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.12.01, 23:48
      8520 zł zebrano do godz. 23.48
    • Gość: kama Re: WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.12.01, 13:57
      Do 13.48 zebrano dzięki naszej pomocy 12807zł. Z przykrością muszę wyznać, ze
      skończyła się moją książka adresowa i niestety mój wkład w tą jakże pożyteczną
      akcję też się skończył. Przepraszam Maurycego za wykorzystanie bez pozwolenia
      Jego skrzynki.
    • Gość: kama Re: WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.12.01, 13:59
      Do 13.48 zebrano dzięki naszej pomocy 12807zł. Z przykrością muszę wyznać, że
      skończyły się zasoby mojej książki adresowej i niestety mój wkład w tę jakże
      pożyteczną akcję też się skończył. Szkoda, że nie można wysyłać na te same
      adresy. Przepraszam Maurycego za wykorzystanie bez pozwolenia Jego skrzynki.
    • Gość: kama Re: WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.12.01, 01:10
      Do chwili obecnej zebrano 44222 zł.
    • Gość: kama Re: WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.01.02, 23:56
      W związku z tym, że akcja dobiegła końca należy się podsumowanie. Zebrano
      271306zł. Organizatorzy dokładają resztę do kwoty 300000zł.,która zostanie
      przenaczona na zakup komputerów do rodzinnych domów dziecka. Dziękuję wszystkim
      za udział i żałuję, że nikt z Jeleniej Góry nie wygrał nagrody:( Niestety do
      tego grona nie mogę zaliczyć również siebie:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka