Dodaj do ulubionych

a dobry fotograf?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 19:45
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon_5 Re: a dobry fotograf? IP: *.ppp.tiscali.fr 22.11.07, 16:09
      kazimierzp
      • Gość: kris 46 Re: a dobry fotograf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 16:40
        wiedziałem że nie zawiedziesz:)
        • kazimierzp Znam lepszych!;-) 23.11.07, 19:27
          Do jakich celów potrzebujesz dobrego fotografa? Jedni sa dobrzy w fotografii portretowej, inni reportażowej, a jeszcze inni w ślubnej!
          Teraz jest moda przy fotografiach z imprez "typu wesele" na mocno aranzowane ujęcia z chodzeniem nieomal po wodzie! Zapomniano o normalnym solidnym reportażu z takiej uroczystości, gdzie zarówno państwo młodzi jak i goscie weselni moga zobaczyć i wyczuć nawet po latach atmosferę tego szczególnego dnia!
          • Gość: kris 46 Re: Znam lepszych!;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 19:52
            kazmierzuwp...nie potrzebuję fotografa:) to jest mój protest song
            vide posty o pytania o dobrych fachowców z danej branży...
            • Gość: zenon-5 Re: Znam lepszych!;-) IP: *.ppp.tiscali.fr 24.11.07, 21:19
              no to w takim razie,proponuje kompromis.Moze zapytamy sie o modelki?
            • Gość: ed Re: Znam lepszych!;-) IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.11.07, 00:09
              a co jest złego w pytaniach o fachowców? jak Ci sie takie tematy nie podobają to
              na nie nie wchodź, a tym bardziej nie zabieraj głosu.
              • Gość: kris 46 Re: Znam lepszych!;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 07:03
                może masz i rację ed:)...moje zdanie jest inne ,ale każdy z nas ma
                prawo do własnych odczuć...uważam ,że rekomendacja kogoś własnie
                tutaj jest bez sensu bo osoba rekomendująca jest anonimowa i może
                sobie robić jaja ...może także być osobą polecającą i polecaną...w
                sumie to i tak będą takie posty czy mi się to podoba czy nie wiem o
                tym nie mniej chciałem wysondować jakie jest wasze zdanie...
                • Gość: ed Re: Znam lepszych!;-) IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.11.07, 12:53
                  czasami lepsza jest anonimowa opinia niż żadna, a im więcej opinii na dany temat
                  tym bardziej rzetelna będzie "średnia" z nich wynikająca. Niestety ryzyko
                  uprawiania reklamy jest również duże, dlatego opieranie jakiejś decyzji
                  wyłącznie na opiniach z netu jest także ryzykowne. Nie znaczy to jednak że
                  należy unikać takich tematów (może ktoś lubi czytać reklamy). Poza tym popadając
                  w skrajność to każdy wątek można uznać za zbędny bo może zawierać fałszywe
                  wypowiedzi.
                  • Gość: kris 46 Re: Znam lepszych!;-) IP: 80.51.157.* 25.11.07, 19:16
                    też racja...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka