Gość: kris 46 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 19:45 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon_5 Re: a dobry fotograf? IP: *.ppp.tiscali.fr 22.11.07, 16:09 kazimierzp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris 46 Re: a dobry fotograf? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 16:40 wiedziałem że nie zawiedziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Znam lepszych!;-) 23.11.07, 19:27 Do jakich celów potrzebujesz dobrego fotografa? Jedni sa dobrzy w fotografii portretowej, inni reportażowej, a jeszcze inni w ślubnej! Teraz jest moda przy fotografiach z imprez "typu wesele" na mocno aranzowane ujęcia z chodzeniem nieomal po wodzie! Zapomniano o normalnym solidnym reportażu z takiej uroczystości, gdzie zarówno państwo młodzi jak i goscie weselni moga zobaczyć i wyczuć nawet po latach atmosferę tego szczególnego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris 46 Re: Znam lepszych!;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 19:52 kazmierzuwp...nie potrzebuję fotografa:) to jest mój protest song vide posty o pytania o dobrych fachowców z danej branży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon-5 Re: Znam lepszych!;-) IP: *.ppp.tiscali.fr 24.11.07, 21:19 no to w takim razie,proponuje kompromis.Moze zapytamy sie o modelki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Znam lepszych!;-) IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.11.07, 00:09 a co jest złego w pytaniach o fachowców? jak Ci sie takie tematy nie podobają to na nie nie wchodź, a tym bardziej nie zabieraj głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris 46 Re: Znam lepszych!;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 07:03 może masz i rację ed:)...moje zdanie jest inne ,ale każdy z nas ma prawo do własnych odczuć...uważam ,że rekomendacja kogoś własnie tutaj jest bez sensu bo osoba rekomendująca jest anonimowa i może sobie robić jaja ...może także być osobą polecającą i polecaną...w sumie to i tak będą takie posty czy mi się to podoba czy nie wiem o tym nie mniej chciałem wysondować jakie jest wasze zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Znam lepszych!;-) IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.11.07, 12:53 czasami lepsza jest anonimowa opinia niż żadna, a im więcej opinii na dany temat tym bardziej rzetelna będzie "średnia" z nich wynikająca. Niestety ryzyko uprawiania reklamy jest również duże, dlatego opieranie jakiejś decyzji wyłącznie na opiniach z netu jest także ryzykowne. Nie znaczy to jednak że należy unikać takich tematów (może ktoś lubi czytać reklamy). Poza tym popadając w skrajność to każdy wątek można uznać za zbędny bo może zawierać fałszywe wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris 46 Re: Znam lepszych!;-) IP: 80.51.157.* 25.11.07, 19:16 też racja... Odpowiedz Link Zgłoś