zygfryd1 23.12.01, 16:14 W ostatnim czasie nic się nie dzieje na naszym wspaniałym jeleniogórskim forum :) Ludzie piszcie coś! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: co taka cisza?! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.12.01, 03:06 W pełni się z Tobą zgadzam. Jednak można wybaczyć. Święta to nie czas na siedzenie przed komputerem. Teraz przygotowania do Sylwestra i znowu ciiiszszszaaa. Ale po tych wszystkich balangach jak ruszą, nie zdążymy z czytaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: co taka cisza?! IP: 217.97.163.* 04.01.02, 13:52 Gość portalu: kama napisał(a): > Ale po tych wszystkich balangach jak ruszą, nie > zdążymy z czytaniem:) A nuz Gliwice wyprzedzimy :-). No, chociaz Mielec ;-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: co taka cisza?! IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.01.02, 17:21 Miejsce na "pudle" wsrod forow miejskich nadal mamy, co prawda trzecie, ale jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: co taka cisza?! IP: 217.97.163.* 07.01.02, 08:44 Gość portalu: SoSoS napisał(a): > Miejsce na "pudle" wsrod forow miejskich nadal mamy, co prawda trzecie, ale > jest :)) Nie na dlugo chyba, sadzac po tempie przyrostu postow w stosunku do innych forow. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: co taka cisza?! IP: *.wcss.wroc.pl 08.01.02, 08:43 Chyba jednak nie mamy sie czego obawiac - znow ten przyglup z Wroclawia tu jest - on zapewni duza ilosc postow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: co taka cisza?! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.01.02, 12:56 Żeby się pozbyć tego gbura, zrób tak jak ja to ostatanio zrobiłam. Podbij z 15 watków do góry a wtedy ten kretyński zginie na jakiś czas w tłumie. Postaram się pomóc, ale w nocy. Teraz nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: co taka cisza?! IP: 217.97.163.* 21.01.02, 10:17 ...cisza...cisza... ;-) Tylko klawiature slychac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: co taka cisza?! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.01.02, 01:48 Od dwóch dni nie tylko,że nie słychać, ale w ogóle nic nie widać. Czyżby wichury zerwały wszystkie łącza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: co taka cisza?! IP: 217.97.163.* 31.01.02, 08:12 Gość portalu: kama napisał(a): > Od dwóch dni nie tylko,że nie słychać, ale w ogóle nic nie widać. Czyżby > wichury zerwały wszystkie łącza? Ja juz wrocilem :-) Tak to jest jak czlowiek zaabsorbowany rozymi sprawami...n internet nie starcza czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czat Re: co taka cisza?! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:10 pozdrawiam jelenia gore. nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś