Dodaj do ulubionych

Smierć na pasach(RYSIEK)

IP: *.gprs.plus.pl 04.12.08, 20:06
Tragicznie zakończyło się przejście pieszego przez ulicę Bacewicz. Ponad 60
letni mężczyzna został potrącony przez samochód i zginął na miejscu. Do
tragedii doszło dziś po godz. 20 na oznakowanym przejściu dla pieszych, w
okolicach Biedronki.Czekam na opinie i wypowiedzi internautów
www.jelonka.com/news,single,init,article,18424,foto,0&koment=3#coment
Obserwuj wątek
    • Gość: Arti+++ Re: Smierć na pasach(RYSIEK) IP: *.gprs.plus.pl 04.12.08, 20:13
      to był straszny kolejny cios dla mojej rodziny niecały rok temu syn Ryśka został
      zamordowany a teraz on w tak bezsensowny sposób zginął przez głupotę jakiś
      gnojków którzy uważają sie za panów szos .Strasznie przykro i ciężko jest nam to
      wszystko znieść mam nadzieję że sprawcy zostaną sprawiedliwie ukarani!!!!!!!!
      • Gość: Krzysiek Re: Smierć na pasach(RYSIEK) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:54
        Tak się kończą głupie zabawy niedoświadczonych kierowców.. na drodze ciemno,
        ślisko, ale poszaleć można.. Przez taką właśnie głupotę, zginął mój wujek.
        Ludzie! Opamiętajcie się, przecież mógł to być każdy z waszych najbliższych..
        Nikomu nie życzę takiej tragedii, sam nadal nie mogę tego przeżyć. Wujek zawsze
        mawiał "że po śmierci będą o nim pisać.." - Nie pomylił się, ani trochę. Moja
        jedyna prośba, skierowana jest właściwie do wszystkich, nie tylko kierowców.
        Bądźcie ostrożni, miejcie szacunek dla innych, bo kiedyś to Wy możecie być ofiarą..
        Nie ważne kto i co napisze, wujek Rysiek na zawsze zostanie w naszej pamięci..
        • Gość: Arti+++ Re: Smierć na pasach(RYSIEK) IP: *.gprs.plus.pl 04.12.08, 21:11
          To był wspaniały człowiek miał pie...a przepraszam za wyrażenie na punkcie
          przechodzenia przez pasy a ktoś bezmyślny i głupi w jednej sekundzie odebrał u
          na nich życie przez swą brawurową jazdę to jest straszne jest mi z tym bardzo
          ciężko i całej mojej rodzinie nikomu nie życzę takich przeżyć
    • Gość: K**** Re: Smierć na pasach(RYSIEK) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 21:57
      JESTEM...
      może tylko na chwilę,
      bo życie to chwila,
      ktoś nam je daje,
      ktoś zabiera...
      JUŻ MNIE NIE MA...
      ...ale byłem...
      ...i będę,
      jeśli na to pozwolicie,
      w waszych sercach,
      w waszych myślach...
      • Gość: Arti+++ Re: Smierć na pasach(RYSIEK) IP: *.gprs.plus.pl 04.12.08, 22:14
        Życie choć piękne tak kruche jest
        Wystarczy jedna chwila by stracić je
        Życie choć piękne tak kruche jest
        Zrozumie tylko ten kto otarł się o śmierć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka