Gość: Prafianin IP: 80.51.44.* 17.02.09, 22:02 Historia się powtórzyła: jg24.pl/?txt=4258&cmtid=24096 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ALFA Re: Ceny wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 12:58 Parafianin, nie siej fermentu przedstawiajać tekst z 2007-01-26 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prafianin Re: Ceny wody IP: 80.51.44.* 18.02.09, 20:26 Obecnie 6,70 PLN za metr sześcienny ścieków i 4,20 PLN za wodę.To jest stanowczo dla mnie za dużo.Potrzebna jest akcja do wyrażania protestu.Zastanawiam się w jakiej formie, może zbiorowa odmowa zapłaty lub zapłaty po starych cenach ,które też są za wysokie.Złe zarządzanie,błędne decyzje chcą naprawić sobie kosztem odbiorców.Może monopolista zaczął by oszczędzać, choćby zamykając jedną z siedzib firmy?,ta Jeleniej Górze wydaje się zbędna, a już na pewno dla klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALFA Re: Ceny wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 07:53 Widze gamoniu, że jesteś na bieżąco z informacjami. Siedziby w Jeleniej Górze nie ma już od roku, przenieśli do Mysłakowic :) Co ty kolego używasz słów których nie rozumiesz. Co ty wiesz o złym zarządzaniu, błędnych decyzjach - na jakiej podstawie tak mówisz, skoro nawet nie wiesz gdzie mieści się siedziba firmy. A co do formy protestu to polecam Ci nie płacić wogóle, ponieważ ceny są za wysokie. Jak podadzą Cię do sądu - to tam powiesz, że ceny są za wysokie i dlatego nie płace. A w dodatku wysoki sądzie, firmą źle zarządzają i podejmują błędne decyzje. Jak myślisz Parafianin - JAKI BĘDZIE WYROK? Na pewno oglądasz Sędzie Annę Marię Wesołowską. Jak czytam z rana takie idiotyczne wpisy i komentarze to aż mi się włosy na dupie jerzą i od rana jestem wkurzony. Pozdrawiam parafianina zapewne praktykującego kościelnika katolika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parafianin Re: Ceny wody IP: 80.51.44.* 19.02.09, 21:15 Proszę nie nazywać mnie kolegą . Twój zaangażowany ton zdradza ,że jesteś emocjonalnie związany KSWiK i nie tylko emocjonalnie pewnie się utrzymujesz dzięki tym paskarskim ceną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parafianin Re: Ceny wody IP: 80.51.44.* 19.02.09, 21:30 Coś o osobie prezesa : " prezesem został Lesław Kowalczyk" KSWiKwww.nj24.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1863&Itemid=139 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALFA Re: Ceny wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 08:26 Nie spodziewałem się mądrej odpowiedzi ale rozwaliłeś mnie kompletnie swoją inteligientną odpowiedzią. Widzę, że nie potrafiłeś odpowiedzieć na moje argumenty więc atakujesz mnie, że jestem związany z KSWiK i oczywiście utrzymują mnie :) Żałosne naprawdę, aż żal rozmawiać z Tobą. Jak przegrałbyś sprawę w sądzie to pewnie też byś twierdził, że sad ma układy z KSWiK i pewnie dostaje działkę :)) HAHAHA Twoja osoba przypomina "wielkiego guru" Jarosława Kaczyńskiego. pozdrawiam. już lepiej nic nie odpisuje, nie wysilaj się, walnij browara będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Ceny wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 18:35 To może proponuję wiaderko i do Bobera latać. Zawsze to taniej wyjdzie no i z pożytkiem dla organizmu bo wiadomo ruch zapewniony. No bo dopuki śnieży to pełna hameryka zawsze można nałapać śniegu do wiaderka na balkonie dajmy na to albo wystawić na kiju przez okno a siły natury już zrobią swoje. Tak jest siły natury w służbie człowieka - ciąg pan za tę wajchę. Ha Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parafianin Re: Ceny wody IP: 80.51.44.* 28.02.09, 11:28 Ten artykuł wiele wyjaśnia.Formy protestu już wskazane. jelonka.com/news,single,init,article,19805 Odpowiedz Link Zgłoś
kac6 Re: Ceny wody 28.02.09, 11:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=79&w=56295900&a=56391049 Stary temat.Konsekwentnie pazerni po zmianach prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś