Dodaj do ulubionych

wesele w Hotelu Tango

IP: *.kwnet.azartsat.pl 05.07.09, 22:04
Miałam wesele w tym hotelu i z czystym sumieniem odradzam ze względu na
nieuczciwe praktyki właścicielki. Przejechałam się między innymi na jedzeniu
za które zapłaciliśmy jak za zboże, goście nie zjedli chyba nawet połowy, a
reszty nam nie oddano bo powiedzieli że wszystko poszło. Po poprawinach gości
zabraliśmy do domu i nawet nie mieliśmy ich czym poczęstować na drugi dzień.
Pierwszy raz coś takiego widziałam. Po każdym weselu na którym byłam młodzi
dostawali do domu tyle jedzenia które zostawało, że jedli je przez tydzień. A
nasze poszło zapewne dla tej wycieczki która przyjechała na drugi dzień.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaamisia Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.09, 16:45
      Ja zraziłam się do nich już podczas rozmowy wstępnej. Koszty za osobę wysokie a
      do tego jeszcze:
      - po godzinie 22-iej, za każdą godzinę obsługi trzeba zapłacić 100 zł,
      - obowiązkowe korkowe,
      - opłata muzyczna ok 500 zł.

No i każda drobna zmiana dodatkowo płatna.
      Przeraziło mnie, że za wszystko tam ciągną kasę.

Wybrałam inną salę i zero dodatkowych opłat, nikt z niczego nie robi
      problemu........
      • Gość: gośka Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 22:06
        Jeśli to nie tajemnica, to proszę napisz gdzie, czy drogo:) i czy było
        ok.
        Mam straszny problem z wyborem miejsca.
        • Gość: q Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.09, 23:32
          nie polecam Paulinum, ceny z kosmosu, a obsługa ostatnio do bani
        • Gość: aaamisia Re: wesele w Hotelu Tango IP: 217.98.55.* 13.07.09, 12:19
          Zarezerwowałam salę w Radomierzu. Ślub będę mieć 1 sierpnia więc okaże się
          jeszcze jak będzie :), ale dużo moich znajomych robiło tam wesela i wszyscy byli
          bardzo zadowoleni. O sali dowiedziałam się właśnie z polecenia znajomych.
          Właściciele "Agroturystyki pod Dudziarzem" jakiś czas temu uruchomili nowy
          obiek( pod tą samą nazwą). Teren ładnie zagospodarowany, staw...Piękna sala z
          kominkiem, zmieści do 100 osób.Szkoda, ze nie mają jeszcze swojej strony www.
          W tej chwili koszty to 150 zł za osobę, ale z poprawinami.
          Na miejscu jest również chyba 10 pokoi dwuosobowych. Wszystko nowe, świeżo po
          remoncie. Cena 50 zł za pokój.
          Mam kilka zdjęć sali, mogę przesłać na email a szczegóły po moim weselu :)
    • Gość: an Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.07.09, 20:37
      ja moge polecic ze szcerego serca Klub Bosmana kiedys Tokaj
      profesjonalizm w najdrobniejszym szcegole
      • Gość: mała Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.07.09, 21:41
        A robił ktoś wesele "Nad Potokiem" w Kaczorowie?
        • Gość: Jola Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 21:15
          No popatrz, a ja robilam wesele w hotelu Tango i bylam zachwycona! Nic nie bylo
          problemem - na miejscu moglam wypozyczyc pokrowce, dekoracje, polecono mi
          mnostwo miejsc i do niczego nikt mnie nie zmuszal. Ceny konkurencyjne - bylam w
          wiekszosci lokali w Jeleniej Gorze i okolicach. No i przepyszne jedzenie...
          Wszyscy goscie zachwyceni, znajomi juz zarezerwowali termin na przyszly rok.
          Moim zdaniem KLASA!
    • ginger82 Re: wesele w Hotelu Tango 08.09.09, 21:47
      Dolaczam sie do opinii Joli! Tango to strzal w dziesiatke! Mialam wesele z
      okraglymi stolami, bylam bardzo zadowolona. Pokoje hotelowe super, jedzenie
      wysmienite. Wlasciwie nie moge sie doczepic do niczego. Az mi zal ze juz po
      weselu... Ale gdybym mogla organizowac wszystko drugi raz, zrobilabym na pewno
      tam. U nas z kolei jedzenie zostalo jeszcze po poprawinach. Kupilismy takie
      plastikowe opakowania i zabralismy pelno zarcia do domu, az juz mielismy dosyc,
      ciagle tylko to weselne jedzenie i weselne jedzenie. A ceny moim zdaniem calkiem
      przyzwoite, zwlaszcza w porownaniu z chata za wsia, gdzie sa 3 wesela na raz i
      obsluga potrafi pomylic torty, masakra
    • Gość: misia Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 10:49
      Szczerze mowiac ja to bym sie wkurzyla, jakby po poprawinach zostalo jedzenie -
      w koncu od tego sa poprawiny i place za to, zeby sie nic nie zmarnowalo... No i
      nie wiem, jak Ty, molly, ale ja i podobnie moi znajomi od razu jechalismy w
      podroz poslubna wiec nie wiem, co bysmy mieli z tym jedzeniem weselnym robic ;)
      No a co do Tango, to mialam tam wesele w czerwcu i takie mam wrazenia:
      OBSLUGA
      Nie mam nic obsludze do zarzucenia. Zwijali sie jak mrowki, wszystko bylo na
      czas, mili, profesjonalni.
      JEDZENIE
      pysznosci!!!!! wszystko pieknie podane, malutkie przekaski jak w najlepszych
      hotelach na swiecie, bardzo bardzo smaczne (slyszalam pogloski, ze szefowa
      podkupila kucharzy z jakiegos pieciogwiazdkowego hotelu we Wrocku, ale nie wiem,
      czy to prawda)
      Skoro juz o szefowej mowa, to Pani Ania to istny aniol! Wysluchala wszystkich
      moich prosb, spelnila moje marzenia. do tego byla caly czas bardzo mila :)
      CENA
      Moim zdaniem normalna. To, ze cena zmienia sie w zaleznosci od menu to norma,
      przynajmniej dokladnie wiesz za co placisz
      DEKORACJE
      zamowilismy dekoracje od hotelowej dekoratorki i bylo bajkowo - wszystko zrobila
      tak, jak chcielismy, a cena byla (w porownaniu z innymi firmami) smieszna
      HOTEL
      fajne pokoje, moim zdaniem wyzszy standard niz w normalnych 3***, a do dobra
      cena za noc wesela
      DJ
      wzielismy DJ'a hotelowego i to byl najlepszy wybor pod sloncem - caly czas
      zabawial gosci, a do tego gral na instrumentach (jest muzykiem z zawodu),
      wszyscy goscie w niebo wzieci

Ja z kolei, z calego serca polecam Tango! Rocznice slubu tez tam zrobie :)
    • Gość: panda Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 12:59
      Calkiem niedawno bylam na weselu w hotelu Tango jako gosc i bylam zachwycona! W
      przyszlym roku planuje tam w lipcu zorganizowac moje wlasne wesele - juz bylam
      na wstepnej rozmowie z wlascicielka i wszystko wiem.
      pozdro
    • Gość: kropek Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.09, 19:49
      Bylem ostatnio w Tango na urodzinach znajomego i bylo zaje*** Jedzenie
      rewelacyjne, obsluga super, wlasciwie nie wiem, co ci molly moglo nie pasowac?
    • Gość: ale jaja Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 20:39
      ale jaja. nie bylam w hotelu Tango, wiec absolutnie nie mam prawa sie
      wypowiadac, ale cos mi tu smierdzi, ze tak nagle sie zerwaly opinie we wrzesniu
      i wszystkie takie wspaniale i jedna po drugiej - a jakie roznorodne - jest i
      panna mloda, gosc weselny, gosc urodzinowy ;) ho ho ho, czyzby pracownicy hotelu
      dorwali sie do internetu ? ;) a moze sama Pani Ania ? ;)
      • Gość: kropek Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 12:17
        Ja moge mowic za siebie. Napisalem co mi sie nasunelo. Hmmm no ciekawe jak to
        wyglada. No ale z drugiej strony takie sa niestety zagrozenia zwiazane z forum.
        Tak samo mi sie nasunela mysl, ze molly moze pracowac dla konkurencji i
        obsmarowac Tango, zeby jej lokal mial lepsza opinie - w sumie dlatego mnie ten
        watek zaciekawil. Najlepiej sie przejechac i samemu zobaczyc. Ja podtrzymuje
        swoja pozytywna opinie, zreszta czytalem tez pozytywy w Nowinach :) pozdro.
      • Gość: komentator Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.09, 23:32
        'ale jaja' a to swoja droga ciekawe, ze wchodzisz na watki i wlaczasz sie do
        dyskusji na temat miejsc, w ktorych nigdy nie bylas
        podejrzane? hehe
        • Gość: ale jaja Re: wesele w Hotelu Tango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 09:05
          czemu podejrzane? napisalam, ze nie bylam i opinii zadnej nie wystawiam
          hotelowi. Co niby w tym podejrzanego? wchodze na watki weselne bo temat mnie
          interesuje, wypowiadam sie, bo na forum mozna to robic.

Podejrzane wedlug mnie sa te wypowiedzi, ktore pojawiaja sie jedna po drugiej i
          odbijaja kazda przyslowiowa pileczke. Podejrzane jest tez to, ze jakby sie
          przyjzec adresom IP to kaaaazdy z innego pisze tylko te pozytywne opinie
          pochodza z caly czas dwoch i tych samych adresow. Niczemu to nie dowodzi, wiem,
          jednak z pewnoscia jest to bardziej podejrzane niz fakt, ze ktos wzial udzial w
          dyskusji i wystawil neutralna opinie. utwierdzam sie tylkow przekonaniu, ze
          jakis manager/ managerka z tego hotelu mocno tu pracuje nad image'm swojego
          miejsca pracy. I niestety czytajac argumenty o mojej "podejrzanosci" mozna tez
          wyciagnac wniosek, ze osoba ta nie nalezy do najbystrzejszych, bo argumenty ma
          na dosc niskim poziomie. To jest forum, prosze o tym nie zapominac ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka